Ben de kişilik bozukluğu mu var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu demek istemezdim ama biraz acı olacak eğer tekrar aynı hataya düşüp gidersen çok özür diliyorum bu işin sonu cinayetle biter Allah korusun can çıkar huy çıkmaz timsah göz yaşları hep inandırıcı gelmesin sana pişman olan insan hatasını sürekli sürekli tekrarlamaz. Sadist ruhlu karaktersiz insanı daha ne kadar idare edebilirsin görmüyor musun kadın cinayetlerini eşleri tarafından katledilen kadınlar annen seni ne zorluklarla büyütmüştür değer mi hiç . Sana bir şey olsa ailen çocuğun kahrolur. Lütfen aklını başına al ve gitme!

Asla gitmeyi düşünmüyorum zaten ama ona hala neden üzüldüğümü anlayamıyorum nasıl bir akıl tutulması yaşıyorum bilmiyorum

Evet belki öyle belki değil ama lütfen hakaret etmeyin öyle kötü laflar duydumki kaldıramıyorum artık lütfen
Yok hakaret değil bilakis iltifat inanın.
Kişiliğiniz olsa ‘vay arkadaş ne insanlar var’ deriz en hafif ama size o yüklenmemiş ki, çocuk gibi kandırılıyorsunuz işte.

Keske okumasaydm çıldırdım. O kocan olacak serefsiz dediğini yaparda öldürür kendini inşallah başka hayatları söndürmesin. Sen aklım karışıyor demişsinde bi gram aklın oldugunu sanmıyorum. Acilen en hızlısından doktora git lütfen.

Arkadaşım sen canına mı susadın halaa kıyamıyorum diyosun bırak ne yaparsa yapsın öldürsün kendini hoş bir şey yapamaz da..

SAKIN GERI DONME. TURKIYEDE BIR GUNDE KAC KADIN KATLEDILIYOR HABERLERDE IZLEMESEN BILE SOSYAL MEDYADA SIDDET VE KADIN KATLIAMLARIYLA CALKALANIYORKEN SEN BU ES DEDIGIN ADAMDAN DEFALARCA SIDDET GORUP DEFALARCA AFFETMISSIN. EVE DONDÜGUN GIBI BASKA BIR KAVGADA GÖZÜ DÖNUP SENI ÖLDÜRMEYECEGI NE MALUM? COCUGUN PSIKOLOJISINIDE BOYLE BIR AILE ORTAMI COK ETKILR. KENDINE SAYGIN VAR ISE GERIDE DÖNME OTUR AILENIN YANINDA. ISTERSE INTAHAR ETSIN BUNLARIN HEPSI SENIN GOZUNU BOYAMAK VE AFFETIRMEK YINE AYNISI OLCAK KISIR DONGU BU. AMA DONERSEN BIR SONRA KI KAVGANIZDA YAŞIYACAK KADAR ŞANSLI OLMAYABILIRSIN...

Adam tam bir psikopat tamam da asıl sıkıntılı sizsiniz, hiç kusura bakmayın. Affettim yazmanızdan içim daraldı. Daha evlenmeden ne olduğunu belli etmiş, tecavüze uğramışsınız sürekli şiddete maruz kalmışsınız ve hala ona kıyamıyorsunuz. Allah aşkına neyi bekliyorsunuz. Sizi öldürmesini mi? Acil yardım alın, gerçekten hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz.

Normalde bu tarz konulara pek cevap yazmam ama size yazmadan geçemedim.Kendini düşünmüyorsan lütfen o bebeğinin sağlığını düşün ve sakın bir hata yapıp o kişiye dönme.şimdi sana ettiği eziyeti çocuğunada acımadan yapacak.çocuğun babasız büyüsün ama sağlıkla büyüsün.Sana çok üzüldüm ama sonuçta bir yetişkinsin,o masum yavru kendisini koruyamaz ve psikolojisi darmadağın olur.En başından kendisini göstermiş ama sen görmek istememişsin ah be kardeşim kendine niye yaptın bunu...hala ona üzülüyorsun yapma etme gözünü seveyim insanlık dışı muamele bunlar,bir an önce kurtulmaya bak.

Atlantistebiranka bu seninkinden.

Korkmuşsunuz Çok korkmuş hep korkmuşsunuz ne olur kurtulun kendiniz ve çocuğunuz için
Kendinizi suçlamaktan vazgeçin kişilik bozukluğu Olan eşiniz siz değilsiniz

Baslari okudum sonrasina gerek yok.Ayril kurtul cunku ne yazik ki sizde cocuk olursa belki duzelir diyerek cocuk yapip onu da kendinizi de mahvedecek bir potansiyel var gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…