Ben de kişilik bozukluğu mu var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazıp yazıp sildim. Hakaret içermeyen mesaj yazmakta hiç bu kadar zorlanmamıştım. Size üzülmedim. Sizi bekaret testine götürme teklifini yaptığında ayrılmamız gerekirdi zaten. Sonrası için yorum dahi yapmak istemiyorum.

Zannediyorum akıl tutulması yaşamanız, artık bir anne olduğunuzu anlamanızı da engellemiş. Ben hatırlatayım. Artık annesiniz! Kendi hayatınıza dilediğiniz gibi mıçın ama bir bebeğe bunları yaşatmaya hakkınız yok. Bir psikopatla aynı evde yaşatmaya hakkınız yok.

Ağlıyormuş da merhamet ediyormuş. Kırk tane koca olsa evladım söz konusu ise önümde intihar etse umurumda olmaz. İntihar edecekmiş, eder inşallah. Geberir de küçücük çocuğun psikopat babası olmaz inşallah ne diyeyim.

Kendinize gelin. Psikiyatri kliniğinde mi yatarsınız, avuç avuç ilaç mı içersiniz, beyninizi mi aldırırsınız siz karar verin ama kendinize gelin. İlle de ben ağlamasına dayanamıyorum diyorsanız bebeği ailenizde bırakın, tek başına dayağınızı yiyin.

Kardeşim tamam hayatını mahvettin de o çocuğun ne suçu günahı vardı. Neden böyle bir adamdan çocuk yapmak için uğraşırsın. Olan olmuş şimdi sen kız değilsin dediği anda yapman gerekeni yapıp o adamı hayatından çıkar lütfen. Sonra psikolog veya psikiyatristlerle görüşüp çocuğuna verebileceğin en iyi hayatı vermeye çalış. Unutma ki hem sen hem çocuğun ne olursa olsun o (özür dileyerek söylüyorum) serefsiz hayatınızda olmazsa daha mutlu olursunuz. Sen şu an sağlıklı düşünemiyorsun bu ona kıyamıyorum demenden belli. O yüzden lütfen aileni dinle. Lütfen lütfen o yaratığı affetme geçmişini yaktın bari çocuğunun geleceğini ve kendi geleceğini yakma

Sizin acilen kliniğe yatırılmanız lazım.
Ben okurken karnım kasıldı.
Sonunda ne oldu diye okudum kıyamıyorum lafını görünce cinnet geldi içimden.
Sen bu kafayla onu affedersin.
İnşaallah bi haberde adını duymayız

Asla dönmeyi düşünmüyorum zaten öyle bir şey söz konusu bile değil

o var ya insan degil seytanin sekil almis hali.sen de evet hakket aptalmisin.tamam hepimiz neler yasiyoruz da bu anlattiklarin cok cok öte bacim ya.donuna kadar al onun.psikopat baska kadinlarn da canini yakar o pisli

Her yerden engelleyin bari de hala size ulaşıp kandırmasın. Geri dönmeyi düşünmüyorum diyorsunuz ama karşınıza geçip özür dilese ağlasa yine affedersiniz maalesef. Eğer bir daha geri dönerseniz üzgünüm ama sağ çıkacağınızı sanmıyorum o evden. Artık tek düşünmeniz gereken şey çocuğunuz ve ruh sağlığınız.

Hiç üzülmedim sana.
Kendin edip kendin bulmuşsun.
Doğru (alacağımı aldım sözünden) anladıysam tecavüze uğramışsın ve tecavüzünle evlenmişsin.
Üstüne seni bir dünya döven adamdan çocuk yapmaya çalışıp tedavi olmuşsun, yetmemiş bir de hamileyken dayak yiyip o sabiyi anne karnında dayağa başlatmışsın.
Tam bir sadist-mazoşist ilişkisi. O dövmekten, sen dövülmekten zevk alıyorsun.
Hala üzülüyorum diyorsun ya pes. Sakın ayrılmayın canım üzülme kocişine dön gitsin ne olacak, kocandır döver de sever de (!).

Son düzenleme:
Bir hastayla evlisin ve anaç ruhunla hareket etmişsin. Ona değil kendine acıman gerekliydi. Kendine değer vermediğin için oluyor tüm bunlar. Karşında bir canavar var,herşey bir kenara da seni öldürmemesi bir mucize olmuş. Bu mıcizeyi değerlendirmez geri dönersen,seni tv de ya da İnternet haberlerinde izleriz.. Hangi ölüm şekli ile olacağınada o cani karar verir.. Kendine teşhis koymayı bırak sağlığına kavuş ve temiz bir sayfa aç. Bu ruh hastasından umarım sağ salim kurtulursun. Peşini bırakmazsa o kötü silahıda var dikkatli olun lutfen

Yani sizi omuzlarinizdan tutup bir sarsmak geldi icimden..bu nasil bir ruh bozuklugu..eger bunlar gercekse siz de hic normal degilsiniz..ne sevgisi kiyamiyormus..adam sizi stres topu yapmis kardesim sen hala kiyama

Yildizli yildizli aferim...aynen oyle

Pazartesi günü davamı açacağım evet psikolojim bozuk bunun farkındayım ama çok çabuk affediyorum herkesi herşeyi bu kendimi bildim bileli var

Bu manyak yarın bir gün çocuğunuzu da dövmeye başlayacak. O zaman da diyecek misiniz ama ben çabuk affediyorum diye?

Peki nasıl bir çocuk yetişecek bu adamla? Zaaftır, merhamettir, kıyamamaktır, aşktır orasını bilemem ama şu saatten sonra arkasına sığınacağınız he bahane çocuğa zarar verecek.

Kendi kişiliğinizi geçin, böyle devam ederseniz kişiliği bozuk bir çocuk yetişecek.

Evet dün heryerden engelledim ben hatayı kendimde görüyorum o bana mesaj atamayınca gözüm daha net görmeye başladı

Ya bu nasıl bir şey? Merhamet etmeyene merhamet olunur mu? Kardeşim hiç mi kıymet vermiyorsun kendine. Bu kadar aşağılık alçak bir insana nasıl kıyamıyorsun. Affetmeyi hala gönlünden geçirebiliyorsan, ölüme kendi ayağınla gidiyorsun demektir. Allah başa vermesin.

Bu artık akıl tutulmasını, manipüle edilmeyi geçmiş bir durum. Bence sizin temelden var probleminiz. Böyle bir canavarla aynı eve girebilecek cesaret ya cahil ya deli cesaretidir zaten.

Hepsini bir tarafa koyup uğraşarak, tedavi olarak çocuk sahibi olmaya çalışmanızı, bu yaratığı baba yapmaya uğraşmanızı hayretle karşıladım.

Çocuğun ne sağlıklı bir annesi, ne insan gibi bir babası var. Kayın aile zaten rezalet, sizin aileniz de senelerce yaşadığınız rezaleti farketmediği için aile değil gözümde. O yüzden çocuğunuza çok üzüldüm. Umarım tedavi olursunuz en azından yavrunuz için.

Aman Allahım ben ne okudum öyle...
Bunu niye yaptın kendine kuzum ya :'(
Acıma, affetme nolursun, öldürür bu cani psikopat seni. Kaç kurtul bi an önce. Hamileyken bayılana kadar dayak yedim diyosun, okurken içim daraldı.
Niye, neden, nasıl dayandın?

Bana dediklerinize amenna ama aileme laf söylemeyin lütfennn ailemden uzaktayım senede ikikez gelebiliyorlardı ancak ve onda da üç dört gün kalıyorlardı ben iyiyz diyordum nereden bilecekler ki aileme laf söyletmem lütfen

Yanlış anladıysam lütfen duzeltin nişanlı iken birlikte olmak istemiş yok demişsiniz demek ki kız değilsin demiş ispat için doktora gidilmiş ama ikna olmamış doktor tanıdık miydi demiş ve size saldırmış arabada. Sonraki bir kavganızda senden alacağımı aldım ayrılıyorum demiş siz de intihar etmissiniz.Alacağımı aldım derken arabada size saldırmasından kasıt size tecavüz etmesi miydi? (İnşallah ben yanlış yorumluyorumdur) Papatyalar Mevsimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…