- 6 Nisan 2008
- 975
- 3
oh maşallah ne güsel kaynakmışsınız ben yokumya
ben geliyorum kimseler yoksenağlamasenağlama
kızlar cerenim ateşlendi..1 haftadır ağır grip..evde bütün ilaçlar old.için dr.a götürmedim..nerdeyse bir şişe şurup bitirdik ama grip şiddetli öksürüğe dönüştü..bu gecede ateşimiz 38 e çıkmış.şimdi ateş düşürücü şurupla fitil verdim..daha önce iki kez havale geçirdik..allahım 3. olmasın lütfen..bu gece nöbetteyim..yarın ilk iş sağlık ocağına götürücem yavrumu..kızlar dua edinde tekrar havale geçirmesin meleğim..çok korkuyorum...
başta bu kadar ağır deildi cemre..evde dr.un vericeği bütün griple ilgili ilaçlar var dedim..onları kullanınca hafifletirim sandım ama neden bilmiyorum dahada ağırlaşı..bugün götürüektik aslında ama bayram old.için kapalı heryer..şimdi ateşi yok düştü çok şükğr..yarın ilk iş sağlık ocağındayım..sizde dikkat edinkızkar kendinize,bebeklerinize..neden götürmedin dr bu kadar şidetliyse:çok üzgünüm:çok geçmiş olsun canımm:Saruboceq:
başta bu kadar ağır deildi cemre..evde dr.un vericeği bütün griple ilgili ilaçlar var dedim..onları kullanınca hafifletirim sandım ama neden bilmiyorum dahada ağırlaşı..bugün götürüektik aslında ama bayram old.için kapalı heryer..şimdi ateşi yok düştü çok şükğr..yarın ilk iş sağlık ocağındayım..sizde dikkat edinkızkar kendinize,bebeklerinize..
senmi benmi..sorma iki kez havale geçirdik..ödüm kopuyo cemre..şükür düşmüş ateşi:Saruboceq: ay ay ben bu ateşten çok korkarım ya:çok üzgünüm:
canım nasıl oldu bebek atesı dustumu ....
gunaydın herkese bu arada
slm kızlar nasılsınız ben yine adapazarındayım
ama bu sefer farklı boşanıyorum
ailem gelemediği için adapazarındaki akrabalarım geldi beni almaya
hafta sonu babam almaya gelecek beni
pazartesi de hiç vakit kaybetmeden davayı açıyorum