Ben de geyik yapmak istiyorum

aresim samsunda iken sigorta hastenesi ve devlet hastanesinin tam arasında oturuyor idik kayınvalidemler halen orda oturmakta fevzi çakmak mah.ist. ise ikitellide oturuyorum iş yerimde burda tatlım

bende cnm 100.yıl bulvarında oturuorum site camiinin karsısındada calısıorum annemlerde şişlide oturuor cevahirin karsısında bizde eşimle bayramda giidioruzz:lepi: bi yandan calıstıgım için gec cvp veriyorum kusura bakmayın kızlar..

bende cnm 100.yıl bulvarında oturuorum site camiinin karsısındada calısıorum annemlerde şişlide oturuor cevahirin karsısında bizde eşimle bayramda giidioruzz:lepi: bi yandan calıstıgım için gec cvp veriyorum kusura bakmayın kızlar..

olurmu tatlım sorun değil samsunda oturduğun yeri biliyorum site camii nide biliyorum ne üzerine canım işyerinin adını vermek topikte mümkünmü bilemiyorum ama şişliyi bilmiyorum canımcım uzak bize :sm_cool:

iş yeri mimarlık üzerine cnm ama hiç istemeyerek calısıorum cok bunaldım hele su ramazan allah affetsin cok bunaldık sahuru beklicez diye canımız cıkıor siz oruc tutuomusunuz

iş yeri mimarlık üzerine cnm ama hiç istemeyerek calısıorum cok bunaldım hele su ramazan allah affetsin cok bunaldık sahuru beklicez diye canımız cıkıor siz oruc tutuomusunuz

canım ben tutuyorum allah kabuletsin hepimizin niyetlerini :1shok:de ne demek istediğini anlayamadım kusura bakma iftarımı bekleyemiyorsun yoksa sahurumu

sahuru beklemek canım yiyip öle yatalım dioruz 3 ten asagı kalkmıoruz 7 de 8 de kalkıorumm cok yoruldumm artık ama yinede allahım sabrını veriyor

resım bebıs agladı bende karadenızlı sayırlırım....

karısık...

Ordu....da evımız var..

Samsunu cok severım ama

..sahılıne bayılıyorum

o süper desene hep karadenizliyiz burda :lepi:
bende bayılıyorum buranın sahiline en son ne zaman geldin bilmiyorum ama bu son halni görmelisin süper yaptılar orada yasayan insan yaslanmazz

gelen giden oluyor yogun sayılır cnm
2 yılda ne değişiklik oldu gercekten cok güzellesti agrıda ne yapıosun cnm evlilik nedeniylemi gittin

bende burdayım huuuuu:mymeka:
kk çok yavaş çalışıyo kıslar sizde sorun varmı:enbuyukkk:

yok cnm bende bi problem yok yoncagülüm senin meslegin ne cnm nasıl yetişiyormusun iftarda evine ? ben işin kolayını buldum hergün bi yerde yapıoruz iftarı ya kayınvalidemde ya babanemde ya teyzede :teytey:

yok cnm bende bi problem yok yoncagülüm senin meslegin ne cnm nasıl yetişiyormusun iftarda evine ? ben işin kolayını buldum hergün bi yerde yapıoruz iftarı ya kayınvalidemde ya babanemde ya teyzede :teytey:

evet bitanem yetişiyorum ben özel bir şirkette ön muhasebe elemanı olarak çalışıyorum 6:00 da çıkıyorum 15dk sonra evdeyim yürüyerek gidiyorum yemeğimide yetiştiryorum zaten eşim gelemiyor bir ben kendime hazırlıyorum zor olmuyo hihoyyythihoyyyt

kızlaaaar yine ben
aresim aramıza hoşgeldin tatlım ben senin yazılarını okudum seni tanıyorum
öncelikle yeni evlisin tebrik ederim Allah mutluluklarınızı daim etsin
sen beni tanımıyon tanıtayım
1 sene 1 aylık evliyim 22 yaşındayım
istanbulda yaşıyorum evlilik nedeniyle
bebek yok

bu arada kibelamı ve yoncagülümü çooook özledim
cemre_suyu da çok özledim ama pek uğramıyomu ne

kızlaaaar yine ben
bebek yok

bi tanem hoş geldin keyifler çıtırmış hı allah bozmasın mutluluğuna mutluluk katsın inşallah :1hug:

kızlaaaar yine ben
bebek yok

ayol burdayı bende bir kaç gündür girmedim pc çünkü pc kasası yoktu -tatlicadiarzu-
bende seni ösledim Şeniz

demet geldi tatlım kıs nerde acaba ip uçları al sen plan yaparız iki dakikada

cemre hoşgeldın canım
aresım öğretmenım tayın canım..............

demet mutlu olmana sevındım..

yoncam tek basına mı ıftar acıyon canım

X