Ben de geyik yapmak istiyorum

ev kadını olmak zor ya a
evın ısı hıc bıtmıyorrr

darısı basına yoncam dua edıyorum

bayramda ne yapıyorsun

ev kadını olmak zor ya a
evın ısı hıc bıtmıyorrr

darısı basına yoncam dua edıyorum

bayramda ne yapıyorsun

sağol bitanem rabbimden hayırlısı için dua ediyorum bayramda istanbuldayım canım ne yapabilirimki imkanlar kısıtlı herşey için rabbime şükür ama evdeyim yani .........
tabiki ev kadını olmak zor canım bide bibiş olunca üstüne ama ne güsel yorgunluklardır bunlar dimi ama hihoyyythihoyyythihoyyyt
sen neler planlıyorsun canım bayram tatili için

arkadaslar bende geldimm hihoyyyt

hoş geldin canımmmmmmm:asigim:

siz uzun zamandır konusuosunuz sanırım ben böle aranıza damdan düşer gibi oldum hepiniz evlimisiniz ?? bebişler varmıs okudum birazcıka.s

siz uzun zamandır konusuosunuz sanırım ben böle aranıza damdan düşer gibi oldum hepiniz evlimisiniz ?? bebişler varmıs okudum birazcıka.s

yok bitanem olurmu birlikte sohbet ederis ayrıca benim bebişi yok çalışmalar var:roflol::roflol:
samsunda oturuyorsun galiba senin bebiş varmı tatlım:emir_bebek:

yoncam uyandı karnını doyurdum elıne oyuncak verdım

bu yıl calısmıyorum tam anne delısı oldu seneye nasıl bırakacagım..

aresım hoşgeldın canım..

buyur gel sayfamıza yer cooooooookk

benım 5 aylık olgum var canım

sende bebek var mı

yoncam uyandı karnını doyurdum elıne oyuncak verdım

bu yıl calısmıyorum tam anne delısı oldu seneye nasıl bırakacagım..

canımsınya ne zor bu işler ........
seneye biras daha büyür ama ay allah kolaylık versin canım.....
sen ücretli izindemisin bukadar süre izin vermezler sanırm
bence şükret biitanem 1 yıl onunlasın ben doğrursam 3 ay sonra işe başlamak zorundayım
rabbim yardım edecektir:teselli::teselli::teselli:

ben daha yeni evliyim 3 ay olucak 2 gün sonra :eek:
samsunda oturuorum samsunluyum eşimden sebep buraya yerleştim 8 yıldır istanbuldaydık ailem orda kaldı :KK43:
ben hemen bebek düşünmüorum ama sizler böle anlatıorsunuz ya okudukca hevesleniyorum :dance:
kibela allah sağlık sıhhat versin bebişine yoncagülüm allah sizede en yakın zamanda versin canımm

aresım benım Samsunda akrabam var cok severım Samsunu .

Ben öğretmenım tayınım cıksın ısterım

sen begendın mı .

Rabbım bır omur boyu mutlu etsın......

yasın kac...

kızlar ben sizin muhabbetinizin arkasından koşa koşa geliorum anlayabilmek için de kibela ne zaman dogum yaptın cnm sen ? biraz bana ne konustugunuzdan bahsetseniz :çok üzgünüm:

ben daha yeni evliyim 3 ay olucak 2 gün sonra :eek:
samsunda oturuorum samsunluyum eşimden sebep buraya yerleştim 8 yıldır istanbuldaydık ailem orda kaldı :KK43:
ben hemen bebek düşünmüorum ama sizler böle anlatıorsunuz ya okudukca hevesleniyorum :dance:
kibela allah sağlık sıhhat versin bebişine yoncagülüm allah sizede en yakın zamanda versin canımm

ay çok güsel ne kadar yeni evlisin bencede hemen bebiş düşünme tatlım rabbim hakkında hayırlısını versinŞeniz
ben beş yıllık evliyim ama daha yeni yeni istiyrum hayırlısı tabiki:1hug:

bu yıl ucretsız ızın aldım...

yoncam ımzan ne anlama gelıyor...............

tatlım kusura kalma imzan derken çizelgemdenmi bahsediyorsun
bu kadar çok param olmasını istoyorumda ondan :roflol::roflol::roflol:
altta eşimle kendi adım yazıyo işte beşinci yılımız kaydirigubbakcemile2
rabbim kimselere muhtaç etmesin aminnnnnnnnnnnnmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

çok çok teşekkür ederim canım allahım sizlerid cok mutlu etsin..ben 25 yasındayım samsunda dogdum büyüdüm zaten ama liseden sonra ist.a yerlestik eşim benim liseden sınıf arkadasımdı alnımda yazıomuski tekrar buraya gelin olarak döndüm
2 yıl sonra düşünüorummm ama ben o zaman işi bırakıcam okul cağına kadar bakmak istiyorumm sizce yanlıs mı düşünüyorum

kızlar ben sizin muhabbetinizin arkasından koşa koşa geliorum anlayabilmek için de kibela ne zaman dogum yaptın cnm sen ? biraz bana ne konustugunuzdan bahsetseniz :çok üzgünüm:

bizde yeni yeni tanışşıyoruz canım doğum sonrası izinle alakalı olarak konuşuyorduk canımsın:1hug:

çok çok teşekkür ederim canım allahım sizlerid cok mutlu etsin..ben 25 yasındayım samsunda dogdum büyüdüm zaten ama liseden sonra ist.a yerlestik eşim benim liseden sınıf arkadasımdı alnımda yazıomuski tekrar buraya gelin olarak döndüm
2 yıl sonra düşünüorummm ama ben o zaman işi bırakıcam okul cağına kadar bakmak istiyorumm sizce yanlıs mı düşünüyorum

yo bitanem niçin yanlış olsun biliyormusun bende şuan istanbulda oturuyorum
aslen orduluyum ve samsuna gelin geldim iki yıl orda oturdum sonra buraya kaçtık eşimle:roflol::roflol:

yoncagülüm ne güzel yaa bizde keşke tasınabilsek ist.a ben oraya o kadar cok alımısımkii cok özlüyorum annemlerin orda olmasıda mutlaka etkilidir ama insanda ist. alıskanlık yapıyor buna eminimm
nerde oturdunuz samsunda cnm ve simdi ist.da nerede oturuorsunuz
kibela sen nerelisin

X