Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ev kadını olmak zor ya a
evın ısı hıc bıtmıyorrr
darısı basına yoncam dua edıyorum
bayramda ne yapıyorsun
arkadaslar bende geldimm hihoyyyt
siz uzun zamandır konusuosunuz sanırım ben böle aranıza damdan düşer gibi oldum hepiniz evlimisiniz ?? bebişler varmıs okudum birazcıka.s
yoncam uyandı karnını doyurdum elıne oyuncak verdım
bu yıl calısmıyorum tam anne delısı oldu seneye nasıl bırakacagım..
ben daha yeni evliyim 3 ay olucak 2 gün sonra
samsunda oturuorum samsunluyum eşimden sebep buraya yerleştim 8 yıldır istanbuldaydık ailem orda kaldı
ben hemen bebek düşünmüorum ama sizler böle anlatıorsunuz ya okudukca hevesleniyorum :dance:
kibela allah sağlık sıhhat versin bebişine yoncagülüm allah sizede en yakın zamanda versin canımm
bu yıl ucretsız ızın aldım...
yoncam ımzan ne anlama gelıyor...............
kızlar ben sizin muhabbetinizin arkasından koşa koşa geliorum anlayabilmek için de kibela ne zaman dogum yaptın cnm sen ? biraz bana ne konustugunuzdan bahsetseniz :çok üzgünüm:
çok çok teşekkür ederim canım allahım sizlerid cok mutlu etsin..ben 25 yasındayım samsunda dogdum büyüdüm zaten ama liseden sonra ist.a yerlestik eşim benim liseden sınıf arkadasımdı alnımda yazıomuski tekrar buraya gelin olarak döndüm
2 yıl sonra düşünüorummm ama ben o zaman işi bırakıcam okul cağına kadar bakmak istiyorumm sizce yanlıs mı düşünüyorum