• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

işime gelenlere cevap vermiyorum okadar eleştirdiniz ki yetişemiyorum, afedersiniz ama ayıp bişey mi yaptım ben fotoğraf koyarak

hayır ayıp birşey değil ama psikopat bi eski kocanız var ona göre davranırsınız siz hiç haberleri seyretmiyorsunuz sanırım eski koca sevgili cinayetlerini görmediniz

ve yeni bi ilişkiniz var mustafa görse burayı okusa ne düşünür sizce

konu kapandı boşandılar biz evlenicez ama hala sayfalarca eski kocasından bahsediyor demez mi

yada kardeşi akrabası gördü anlattığınız şeyler normal değil ki kızlık mızlık herşeyden bahsetmişsiniz maşallah

tamam yaşamış olabilirsiniz ama bu kadar kişiye anlatılması bana saçma geliyor hemde şehir ismi vererel kayseri dul kadını kaldırmıyor demişsiniz ama a z ye kendiniz hakkında bilgi foto var yani bu ne peki

Son düzenleme:
benim ne eksiğim var ki koyanlardan yani çıplak mı koydum yada ne bileyim ayıp mı

Ben seni tanıyorum aaa evet sen bizim Mustafa'nın kız arkadaşı Esra'sın.
Hatta tanışmıştık seninle hatırladın mı beni falan filan.
Demek böyle şeyler yaşadın daha önceki evliliğinde.
Mustafa bunları biliyor mu ya da dur ben bir çok sevdiğim ahbabım olan annesine
anlatayım bakalım.

İşte senin anlamadığın şey.Herşey ayan beyan ortada.
Seni tanıyan birileri çıkabilir diyoruz.
Biz nerdeyiz sen nerdesin.

ister inanın ister inanmayın ama sonuçta böyle birşey yaşanılmışsa çok korkunç.... peki eski eşin şimdi ne yapıyor, ailesiyle görüştünmü, onlar ne dedi???

yarın kimliğim değişecek yeni bir hayata adım atmam için engelim kalmayacak ve sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu

eşimle srunlarım vardı yollarımızı ayırdık derdin olur biterdi bizde sana hakkında hayırlısı olsun derdik gecer giderdi ne demek istediğimi anlatabılmısımdır ınsallah...

Kızlar,manyak olan konu sahibi değil ki..Eski eşi...Ayıp,adamın ayıbı.

Kız yeni kurtulmuş,davası bitmiş.İçini dökmüş.
Belki ilk kez anlatıyor detayları.

Resimleri bu konuya özel koymamış.
Belki şu an,çevresi açısından sizin kadar hassas düşünmüyor.
Bu kadar takılmaya gerek yok bence.

:53: yaşadıkların inanılır gibi değil korku filmi senaryosu okur gibi oldum,
40 gün sonra sağ kurtulmayı başarmışsın aslında ilk hafta ayrılman gerekirmiş o psikopattan,
şimdi o adamın ailesine iş düşüyor acil bir yere yatıp tedavi ettirilmesi lazım bu adam Allah bilir evlenir gene
masum biri daha mahfolur umarım bu hatayı ailesi yaptırmaz.

benim ne eksiğim var ki koyanlardan yani çıplak mı koydum yada ne bileyim ayıp mı

senin iyiliğin için söylüyoruz ama hala anlamamakta ısrar ediyorsun :51:

orta da ayıp yok sadece deli bi eski eş yeni hayata başlayacak bi sevgilin var ve yaşadığın şeyler normal değil ikisi içinde anlatman tehlikeli diye düşündüm o kadar yoksa istersen sevgilinle fotonu koy

herkes ayni odada olmak zorunda degilki hem nekadar cok kadin varsa okadar iyi saklar muskayi bence.

nekadar iyi tanissalarda evlenmeden göremiyorsun karsindakinin nasil biri oldugunu. hem gece cikmis ortaya hastaligi adamin.

konu sahibi gecmis olsun bu zamanda hicbirseye olmaz demiyorum cünkü milletimiz iyice azdi. filmlerde bile gercek hayatta gördügümüzü izlemiyoruz.

insallah bundan sonra daha iyi bir hayat yasarsin.

neden bu kadar cok savunma geregı duyuyorsun ki, arkadasın profılıne ve konulara yazdıgı cvplara ve fotolarının bırden fazla olmasına bak..ayrıca..fazla tutucu bır sehır ve aıleden gelıyorken..

bir gün mahkemeye düşerseniz bazı durumlarda ne kadar ihmale alındığınızı sizin hayatınızın ne kadar önemsenmediğini görürsünüğz

dayım ve amcam hakim ayrıca eşimde polis hayatta neler oluyor bitiyor hepsini gayet iyi biliyorum.....ayrıca devletin mahkemeleri niye var?????neden ihmale alsınlar ya ortada şiddet var ya şiddet kolun jiletli ve sigara basılmış vicdanı olan her hakim vs asla görmezden gelmez!!!!!!!:47:

eşimle srunlarım vardı yollarımızı ayırdık derdin olur biterdi bizde sana hakkında hayırlısı olsun derdik gecer giderdi ne demek istediğimi anlatabılmısımdır ınsallah...

inanmak istemiyor kimse yalan olduğuna ama biz aynı görüşteyiz galiba bu konu fake
ayrıca konu sahibi arkadaşım madem kk üyeleri komik o zaman fikrimizi sorma sende konu açıp ok..
.

okuduklarım gerçek olabilir şizofren olabilir eski eşin ama benim bir şüphem daha var o da gerçekten tek sorunun eski eşinde olmadığı :44:

okuduklarım gerçek olabilir şizofren olabilir eski eşin ama benim bir şüphem daha var o da gerçekten tek sorunun eski eşinde olmadığı :44:

neden bu kadar cok savunma geregı duyuyorsun ki, arkadasın profılıne ve konulara yazdıgı cvplara ve fotolarının bırden fazla olmasına bak..ayrıca..fazla tutucu bır sehır ve aıleden gelıyorken..

ben konu sahibi savunmadim ki sadece muska hakkinda yorum yaptim.

ne olumli nede olumsuz bir cvp verdim bu konu hakkinda dogru yanlis beni ilgilendirmez yinede dogru olma ihtimali var haberlerden neler duyuyoruz. gecmis olsun diledim yanlis mi?

ben konu sahibi savunmadim ki sadece muska hakkinda yorum yaptim.

ne olumli nede olumsuz bir cvp verdim bu konu hakkinda dogru yanlis beni ilgilendirmez yinede dogru olma ihtimali var haberlerden neler duyuyoruz. gecmis olsun diledim yanlis mi?

Back