Okurken tüylerim diken diken oldu? Bu nasıl bir sapıklıktır, nasıl bir ruh halidir? sen nasıl dayandın arkadşım bunlaraCok üzüldüm gerçekten yaşadıklarına, Allah yardımcın olsun bundan sonra, iyi insanlarla karşılaştırsın seni.
bu kadar kotu bır baslangıc yapıp hayata resımlerını desıfre etmenızın acıklaması var mı?bu kadar ıfsa etmeyın hayatınızı sanal ortamda
mustafa benim görüştüğüm kişinin ismi, evet mahkemem bitmeden görüşme başladık ve ciddi düşünüyoruz kısmetse
ne yapmamı isterdiniz,intihar mı etseydim
yasadıgın ve yasadıklarının psıkolojık boyutu tartısılmaz.tam bır travma.. Keske musade etseydınde,gururu ıncınseymıs onun.. Ona dokunan bısey olmazdı zaten rahatsız.ama sen tazecık halınle,bu durumun etkılerını uzerınden nasıl atacaksın.muhakkak destek al,ve kurtulduguna şükret cnm..
Senin kafanı kesmeye çalışan bir adamla aynı evde yaşadığını söylüyorsun ve buna inamamızı bekliyorsun.
Peki seni boğazlamaya çalıştıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına nasıl devam ettin.
İşin içine muska büyü gibi şeyleri katarak da olayı iyice fantastik bir boyuta getirmişsin.
çeyizim yani evim düğünden yirmi gün önce yerleşmişti yani hem o taraf hem benim akrabalrım gidip baktılar evime
büyüyede muskayada hayatta inanmadım bundan sonrada inanmam bunlar sadece sığınacak birer liman hepsi o kadar....yok eve bağlanırmıs yok ayrılırmıs sacma sacma seyler
cnm hiç mi evine gidip temızleme geregı duymadın veya evındeyken bı bakım evımde ne var ne yok demedın....ne bıleyım ınsan bı etrafa ıyıce bakınır eder..garip yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?