Haklıdan değil,kendin gibi düşünenden yanasın.
Konu sahibi küçük düşürülünce sesin çıkmıyor ama...
Ve destek olanları küçük düşürmekten de çekinmiyorsun.
Nerde kaldı haklıdan yana olmak,küçük düşürmekten hoşlanmamak ?
Bu anlatılanları okuyunca bile iki saattir etkisinden çıkamadım, kim bilir yaşamak ne büyük yangındır.
Bunu bilip saklayan ailesi yakınları her kim biliyorsa Allah'a havale ediyorum.
Sadece burada madur olan Esra değil, yüzlerce genç kız.
Hep saklanıyor ve bir kurban bulunuyor belki düzelir umuduyla..
babası benle görüşmek istedi telefonda helallik istedi beddua etme bize seni sevdik vazgeçersin diye nişanlıyken anlatmadk dedi ama o kötü bişey yapmadı
Haklıdan değil,kendin gibi düşünenden yanasın.
Konu sahibi küçük düşürülünce sesin çıkmıyor ama...
Ve destek olanları küçük düşürmekten de çekinmiyorsun.
Nerde kaldı haklıdan yana olmak,küçük düşürmekten hoşlanmamak ?
konu sahibi haksız konumda farkındaysan ilk yaptıgı hatalardan dolayı
burda bence kimse kimseyi küçük düşürmüyo bazı arkadaslar hariç
Amacım yargılamak değil sakın yanlış anlama. Fakat böyle dengesiz bi insanın ayrıldıktan sonra sus pus oturması sizi rahatsız etmemesi imkansız gibi bişey.. o yüzden sormak istedim.
küçük düşürecek bir yorum mu var mı acaba ?? inanmamak küçük düşürmek mi??yazdıklarımı dıkkatlı oku bence..sende senın gibi düşünenlerden yanasın..iki saattir kızı savunup, savunmayanları yargılıyorsun..şuan yaptığın gibi..burada konu yorum yapanlar değil?? yaptıran sahış..o yüzden eleştirel yorum yapanları, yapmayanlar suçluyor..kaldı ki, önceden de yazdım..daha dün fake birini yakalamıslar..senın dünyadan haberın yok!!!..hem konu sahıbıne '' sen aglaksızsın, sen söylesın , sen böylesın dıyen mı var?? böyle denılırse küçük düşürülmüş olur..yazdıgı yazıya neden ımla kurallarına uymuyorsun deyıp aşalamaya calısan mı var?? elbette yorum olucak..genele yazılmıs bi şey bu..
ben anlamadıkları için suçlamadım ki ne zamandır üyeyim herkesle konuşuyorum hala fake diyolar yalan diyolar niye öyle bişey yapayım ne kazancım olacak
babası benle görüşmek istedi telefonda helallik istedi beddua etme bize seni sevdik vazgeçersin diye nişanlıyken anlatmadk dedi
Aynen devam ediyorsun.
Dikkatli oku-dünyadan haberin yok vs....
Gerek var mı böyle sözlere ?
Ben kimseyi yargılamadım.
Konu doğru olabilir diyorum.
sen cvp vererek devam ettırıyorsun zaten cnm..
allah böyle durumlardan sakınsın herkesi gerçekten çok ama çok zor olmalı.esra bence bunları hatırlamaya çalış artık biliyorum zor ama yapıcak bişey yok hayatında yeni biri varmış onu iyi tanımaya çalış ve önüne bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?