Gençlerimiz bunları örnek aldıkları için değil, birilerine anlatıp sille tokat dışlandıkları için bu durumdalar.
Akıllı arkadaşım, zıplamak? Anlatım bozuklukları, imla hataları, z ler :S
Ben kime ne anlatıyorum ki :S Kolay gelsin size.
allaha şükür benişm utanılacak korkulack bişeyim yok, kaçmadım burdayım acımasızca eleştirilere cevap , beni anlayanlara memnunluğumu belirtiyorum
Gençlerimiz bunları örnek aldıkları için değil, birilerine anlatıp sille tokat dışlandıkları için bu durumdalar.
Konuya inandım bana fake gibi gelmedi. Verilmiş sadakan varmış diyeyim.
Çevremizde binlerce ev ve içinde ne yaşandığını bilmediğimiz hayatlar var. Bütün hayatlar kalıptan çıkmış gibi olmayabilir. Bizim kurtarmak için parmağımızı oynatmayacağımız bir evlilik başka için kurtarılası bir evliliktir.
Konu sahibi gencecik madem normal bir ilişki yaşanamıyor, bir şekilde tatmin olmak istemiştir. Onlarca şey .... Bize olmazmış gibi gelen ama kapalı kapılar ardında yaşanan.
gerçektende anlamıyorum bu tarz yorumları insanlara sataşmak için noktalama işaretleri falan örnek gösteriliyorne kadar ayıp ya!!! hızlıca yazmaya çalışmış olamaz mı mesela???????? şimdi siz İYİ POLİS,arkadaş KÖTÜ POLİS oluyor galıba?? siz; anlayışlı, insanları savunan, güvenen bir tip..arkadaş ise; yargılayıcı,yalancılıkla suçlayan bir tip oluyor heralde? GARİP OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ?? saçma sapan bir yerden yakalamanız..konu dil anlatım değil..yorum konusu..ayrıca'' klavye bozuktur, o anda birden fazla yere yazıyordur..olamaz mı?? her şey olabılır de , böyle bişi olamaz mı..bence ayrıntılara takılın, imla hatalarına değil bayan MÜKEMMEL!.
canimcim sne icini rahat tutu burda kadin dayanismasi yok ben bunu anladim ozelliklede iliskiler konusunda yapilan caiklamalara o yzuden sen kimseyi ipleme herkes ne cektigini bilir kimzeyede cevap vermek zorunda degilsin hani derler ya araba kazalarinda allah kimseyi kadina dusurmesin erkekler konusup hallediyor ama kadinalr ortaligi ayaga kaldiriyorlar ayrica her tipten insan var burda yine site yonetimine diyorum artik boyle sacma sapan yorumlara dur diyin insanlarin sahsina hakaret iceren mesajlari lutfen yayinlamayin buna kimsnein hakki yok..
beni anladıgın için cok sagol arkadasımne kadar ayıp ya!!! hızlıca yazmaya çalışmış olamaz mı mesela???????? şimdi siz İYİ POLİS,arkadaş KÖTÜ POLİS oluyor galıba?? siz; anlayışlı, insanları savunan, güvenen bir tip..arkadaş ise; yargılayıcı,yalancılıkla suçlayan bir tip oluyor heralde? GARİP OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ?? saçma sapan bir yerden yakalamanız..konu dil anlatım değil..yorum konusu..ayrıca'' klavye bozuktur, o anda birden fazla yere yazıyordur..olamaz mı?? her şey olabılır de , böyle bişi olamaz mı..bence ayrıntılara takılın, imla hatalarına değil bayan MÜKEMMEL!.
ya şizofren yada ona da büyü yapılmış :122:
beni anladıgın için cok sagol arkadasım
çok teşekkür edrrim gerçekten teşekkür ederim inanın o kadar strese girdim ki anlamak yerine suçlayanlar çok oldu, salun
rica ederim cnm, haklıdan yanayım ve insanların küçük düşürülmesınden hoşlanmıyorum!.kaldı ki, konu böyle bişey değil..
cnm zaten karsılıklı anlasamadık ki, insan arkadasına bıle anlatırken eleştirilere açık olmalıdır..kaldı ki, sen tanımadıgın ınsanlara anlatıyorsun ve duyduklarından rahatsız oluyorsun..sende anlamayanları suçladın sonucta..kısasa kısas!.
Ben bişey merak ediyorum. Böyle psikopat bi adam siz ayrıldıktan sonra kabuğuna mı çekildi? :44:
Ben bişey merak ediyorum. Böyle psikopat bi adam siz ayrıldıktan sonra kabuğuna mı çekildi? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?