ben de boşandım

ne kadar ayıp ya!!! hızlıca yazmaya çalışmış olamaz mı mesela???????? şimdi siz İYİ POLİS,arkadaş KÖTÜ POLİS oluyor galıba?? siz; anlayışlı, insanları savunan, güvenen bir tip..arkadaş ise; yargılayıcı,yalancılıkla suçlayan bir tip oluyor heralde? GARİP OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ?? saçma sapan bir yerden yakalamanız..konu dil anlatım değil..yorum konusu..ayrıca'' klavye bozuktur, o anda birden fazla yere yazıyordur..olamaz mı?? her şey olabılır de , böyle bişi olamaz mı..bence ayrıntılara takılın, imla hatalarına değil bayan MÜKEMMEL!.

allaha şükür benişm utanılacak korkulack bişeyim yok, kaçmadım burdayım acımasızca eleştirilere cevap , beni anlayanlara memnunluğumu belirtiyorum

canimcim sne icini rahat tutu burda kadin dayanismasi yok ben bunu anladim ozelliklede iliskiler konusunda yapilan caiklamalara o yzuden sen kimseyi ipleme herkes ne cektigini bilir kimzeyede cevap vermek zorunda degilsin hani derler ya araba kazalarinda allah kimseyi kadina dusurmesin erkekler konusup hallediyor ama kadinalr ortaligi ayaga kaldiriyorlar ayrica her tipten insan var burda yine site yonetimine diyorum artik boyle sacma sapan yorumlara dur diyin insanlarin sahsina hakaret iceren mesajlari lutfen yayinlamayin buna kimsnein hakki yok..

ne kadar ayıp ya!!! hızlıca yazmaya çalışmış olamaz mı mesela???????? şimdi siz İYİ POLİS,arkadaş KÖTÜ POLİS oluyor galıba?? siz; anlayışlı, insanları savunan, güvenen bir tip..arkadaş ise; yargılayıcı,yalancılıkla suçlayan bir tip oluyor heralde? GARİP OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ?? saçma sapan bir yerden yakalamanız..konu dil anlatım değil..yorum konusu..ayrıca'' klavye bozuktur, o anda birden fazla yere yazıyordur..olamaz mı?? her şey olabılır de , böyle bişi olamaz mı..bence ayrıntılara takılın, imla hatalarına değil bayan MÜKEMMEL!.

Konuya inandım bana fake gibi gelmedi. Verilmiş sadakan varmış diyeyim.

Çevremizde binlerce ev ve içinde ne yaşandığını bilmediğimiz hayatlar var. Bütün hayatlar kalıptan çıkmış gibi olmayabilir. Bizim kurtarmak için parmağımızı oynatmayacağımız bir evlilik başka için kurtarılası bir evliliktir.

Konu sahibi gencecik bir insan madem normal bir ilişki yaşanamıyor, bir şekilde tatmin olmak istemiştir (bekaret konusu)

Bunun gibi onlarca şey ....

Bize olmazmış gibi gelen ama kapalı kapılar ardında yaşanan.

Son düzenleme:

ne kadar ayıp ya!!! hızlıca yazmaya çalışmış olamaz mı mesela???????? şimdi siz İYİ POLİS,arkadaş KÖTÜ POLİS oluyor galıba?? siz; anlayışlı, insanları savunan, güvenen bir tip..arkadaş ise; yargılayıcı,yalancılıkla suçlayan bir tip oluyor heralde? GARİP OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ?? saçma sapan bir yerden yakalamanız..konu dil anlatım değil..yorum konusu..ayrıca'' klavye bozuktur, o anda birden fazla yere yazıyordur..olamaz mı?? her şey olabılır de , böyle bişi olamaz mı..bence ayrıntılara takılın, imla hatalarına değil bayan MÜKEMMEL!.kolay gelsin.

beni anlamaya çalıştığınız için teşekkür ederim , belki ayrıntıya fazla girdim olabilir. o kadar üstüme gelindi ki hepsine ceap ermeye çalışmaktn çelişki dendi, sağlık olsun , rabbim kimseye yaşatmasın

gerçektende anlamıyorum bu tarz yorumları insanlara sataşmak için noktalama işaretleri falan örnek gösteriliyor

çok teşekkür edrrim gerçekten teşekkür ederim inanın o kadar strese girdim ki anlamak yerine suçlayanlar çok oldu, salun

beni anladıgın için cok sagol arkadasım

Bu anlatılanları okuyunca bile iki saattir etkisinden çıkamadım, kim bilir yaşamak ne büyük yangındır.

Bunu bilip saklayan ailesi yakınları her kim biliyorsa Allah'a havale ediyorum.

Sadece burada madur olan Esra değil, yüzlerce genç kız.

Hep saklanıyor ve bir kurban bulunuyor belki düzelir umuduyla..

çok teşekkür edrrim gerçekten teşekkür ederim inanın o kadar strese girdim ki anlamak yerine suçlayanlar çok oldu, salun

cnm zaten karsılıklı anlasamadık ki, insan arkadasına bıle anlatırken eleştirilere açık olmalıdır..kaldı ki, sen tanımadıgın ınsanlara anlatıyorsun ve duyduklarından rahatsız oluyorsun..sende anlamayanları suçladın sonucta..kısasa kısas!.

rica ederim cnm, haklıdan yanayım ve insanların küçük düşürülmesınden hoşlanmıyorum!.kaldı ki, konu böyle bişey değil..

Haklıdan değil,kendin gibi düşünenden yanasın.

Konu sahibi küçük düşürülünce sesin çıkmıyor ama...

Ve destek olanları küçük düşürmekten de çekinmiyorsun.

Nerde kaldı haklıdan yana olmak,küçük düşürmekten hoşlanmamak ?

Ben bişey merak ediyorum. Böyle psikopat bi adam siz ayrıldıktan sonra kabuğuna mı çekildi? :44:

ben anlamadıkları için suçlamadım ki ne zamandır üyeyim herkesle konuşuyorum hala fake diyolar yalan diyolar niye öyle bişey yapayım ne kazancım olacak

Ben bişey merak ediyorum. Böyle psikopat bi adam siz ayrıldıktan sonra kabuğuna mı çekildi? :44:

babası benle görüşmek istedi telefonda helallik istedi beddua etme bize seni sevdik vazgeçersin diye nişanlıyken anlatmadk dedi ama o kötü bişey yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…