• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

Gençlerimiz bunları örnek aldıkları için değil, birilerine anlatıp sille tokat dışlandıkları için bu durumdalar.

Akıllı arkadaşım, zıplamak? Anlatım bozuklukları, imla hataları, z ler :S

Ben kime ne anlatıyorum ki :S Kolay gelsin size.

kim kimi dıslıyo artı sana ne oluyor anlamadım akıllı arkadasım imla hatalarımı olabilir
bunu tiye almak sana düşmez tatlım gayet iyi anlattıgımı
ama malesef senin anlama kapasiten algılamıyor sanırım bence bende
degil sende sorun var kusura bakma seninle ugrasamayacagım sende daha önemli işlerim var
tatlım sana keyifli topikler uyanık arkadasım

çok teşekkür ederim ama ben fotoğrafları kaldır diyenlere kızmdım niye kzıyım ki iuyiliğimi düşünüyolar, ben kendini ifşa ediyosun yalan söylüyosun iyenlere kzdım

Tamam işte kendini niye ifşa ediyorsun demek, neden kimliğini belli ediyorsun demek.

Böyle bir konu anlatan kişi, isimleri bile saklar, korkar çünkü.. Başına birşey gelmesinden, tanıdık birinin okumasından, geçmişiyle yargılanmasından v.s

Ama siz öyle anlattınız ki, şuan kayseriye gelsem 3 gün içinde bulurum sizi.. Robor resimle bile dünyanın öbür ucundaki hatırlanıyor.

Birde ''DUL DOLDUĞUMU BİLE SAKLIYORUM, KAYSERI KUCUK YER '' deyipte bu tezatlığı yapınca herkes şüphelendi haklı olarak..

Hırsız kadar, eşyasını açığa bırakanda suçludur..Şüphe uyandırırsanız şüphelenir insan..

....

Mustafa biliyor mu bu ayrıntıları ? Bilmiyorsa bu kadar ayrıntısıyla anlatmayın derim ben.

o melek gibi bi insan çok saf, tertemiz, beni hayata bağladı 4 ay evden adımımı atmadım ilk sıralar, sonra işe girdim orda tanıştım aynı yerde çalışıyorduk ve iyi ki tanıdım yne söylüyorum çekti çıkartdı beni kabustan

Konu sahibi olaylardan sonra 4 ay evden çıkmamış zaten.

Çok da taze değil anlattıkları...

Şimdi kurtulmanın rahatlığıyla anlatıyor.

ayrı evde yaşıyorduk ve hala çarşaf gösterliyor onların adetlerinde o yüzden ısrar ediyordu annesi. iktidarsızlıoğı duyulup gururu incinmesin diye söylemedim

Aynı evde yaşıyordunuz, bu kadar olay yaşandı; sigara, jilet, uykudan uyanıp bağırmalar, boğazınıza sarılmalar, küfürler v.s kimse duymadı mı ?

Kimseye odadan fırlatıp bu ne be diye bağırmadınız mı ??

konu fake mi bilemem ama maalesef hayatta böyle olaylar olabiliyor bu kadar kötü olmasada bi benzerini yakınım yaşadı şizofren teşhisi konulmuş....fake olmasını düşündüren sebepte hem çok detay içeriyor hem de fotolar

Aynı evde yaşıyordunuz, bu kadar olay yaşandı; sigara, jilet, uykudan uyanıp bağırmalar, boğazınıza sarılmalar, küfürler v.s kimse duymadı mı ?

ben ayrı evde yaşıyorduk dedim, aynı anladınız sanırım

aynı evde yaşıyorsanız hiç mi sesinizi duymadılar:?

Ayrı evde yaşıyorlar..

konu fake mi bilemem ama maalesef hayatta böyle olaylar olabiliyor bu kadar kötü olmasada bi benzerini yakınım yaşadı şizofren teşhisi konulmuş....fake olmasını düşündüren sebepte hem çok detay içeriyor hem de fotolar

evet, suçlamalar günah almalardan sonra hastalık teşhisim de konuldu teşkkürler

Gençlerimiz bunları örnek aldıkları için değil, birilerine anlatıp sille tokat dışlandıkları için bu durumdalar.

Akıllı arkadaşım, zıplamak? Anlatım bozuklukları, imla hataları, z ler :S

Ben kime ne anlatıyorum ki :S Kolay gelsin size.

ne kadar ayıp ya!!! hızlıca yazmaya çalışmış olamaz mı mesela???????? şimdi siz İYİ POLİS,arkadaş KÖTÜ POLİS oluyor galıba?? siz; anlayışlı, insanları savunan, güvenen bir tip..arkadaş ise; yargılayıcı,yalancılıkla suçlayan bir tip oluyor heralde? GARİP OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ?? saçma sapan bir yerden yakalamanız..konu dil anlatım değil..yorum konusu..ayrıca'' klavye bozuktur, o anda birden fazla yere yazıyordur..olamaz mı?? her şey olabılır de , böyle bişi olamaz mı..bence ayrıntılara takılın, imla hatalarına değil bayan MÜKEMMEL!.

Esra,ailenle aran iyi mi ?

Evlenmene karşı çıkmışlar mıydı ?

Neden hemen eve dönemedin ? (yangın haricinde bir sebep var mıydı)

Ve şu an evinde rahat mısın ?

Back