Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon yanlışmı oldu şahsına bişey yazmadım canım ben
ayrıca yorumlarınıda son derece mantıklı buluyorum
hata yapan insanı uyarıyoruz kusura bakma ama o zaman onu yeri burası degil burası bir derdim var topigi onun ayrıntıları içim mustescen topik var ozaman oraya yazsın resmini koydugu için degil sadece bu kadar ayrıntlı anlatıpta sevgilim var dedigi için söyledim bizim türk erkekleri sizin kadar geniş degil olurda tanıyan olur dedikodu cıkar ben bunu anlattım sen neden zıpladınBu forum paylaşmak icin var! Üstünü örtmek veya yalan söylemek için değil.
Kimi adını söyler, kimi çalıştığı şirketi, kimi resmini koyar kimi evini, herkesin rahatlığı kendini bağlar. Hata yapan insana böyle mi davranılır? Yanlış yapıyorsa da daha yapıcı yorumlarımızla onu yönlendirebiliriz.
Tek bir kötü cümlesi yok, iyi niyetiyle herkese cevap veriyor işte daha ne yapsın?
fotoğraflarımı kaldırdım, fake diyen ve kendimi ifşa ettiğimi çok yorum almaya çalıştığımı düşünmenize gerek yok, rabbime hamd olsun inançlı bir insanım günahımı alanları affetsin
yok cnm yaaa..aslında demek ıstedıgım şey üzerine alınma anlamında..günah keçisi gibi hissetmene gerek yok!! fake oldugunu söyleyenler oldu ama ..fake kelımesını kullanmadılar o manada yanı..gülücük atmadık dıye yanlıs anlama
afedersin yanlış anladım
sinirim bozuldu bu konuya biraz sadece
tüm üyeler toplanmış bunu tartışıyor
konudan çıkmak iyi olacak galiba
hata yapan insanı uyarıyoruz kusura bakma ama o zaman onu yeri burası degil burası bir derdim var topigi onun ayrıntıları içim mustescen topik var ozaman oraya yazsın resmini koydugu için degil sadece bu kadar ayrıntlı anlatıpta sevgilim var dedigi için söyledim bizim türk erkekleri sizin kadar geniş degil olurda tanıyan olur dedikodu cıkar ben bunu anlattım sen neden zıpladın
ben içimden geçtiği gibi paylaştım sizlerle ve yazımın sonunda da belirttim
üzüldüm, tüm kk buraya toplanmış.
sanırım yine konunun fake oldugu konusuluyor.
ben inandım konu sahibine. allahım kurtarmış. 2 rekat namaz kıl esramustafa.
allah kimsenin karsısına böyle manyakları çıkartmasın.
fotoğraflarımı kaldırdım, fake diyen ve kendimi ifşa ettiğimi çok yorum almaya çalıştığımı düşünmenize gerek yok, rabbime hamd olsun inançlı bir insanım günahımı alanları affetsin
evet utansın bu kadar acık konustugu için .. inanıp inanmamak bana kalmış zaten sana düşmez canımTabi ki inananmama hakkınız saklı. Ama siz kimseyi "UTAN" diye suclayamazsınız. İnanırsınız, inanmazsınız o ayrı, ama uyanık gecinip de insanları üzmeye hakkınız yok. Yalan ya da gerçek, ortada sapıkça bir durum var. Cahil olmayan genclerimizin konularını akşama kadar okuyoruz merak etmeyin.
evet utansın bu kadar acık konustugu için .. inanıp inanmamak bana kalmış zaten sana düşmez canım
ben uyanık gecinmiyorum görüşlerimi yazıyorum ve burası herkeze acık tıpkı sana oldugu gibi akıllı arkadasım
cahil olanlarda böyle konusanları örnek alıp aynılarını yapandır sizler böyle ulu ora anlatınca onlarada cok normal bişeymiş gibi
geliyo
Esra konunuzu okuduğumda gözlerim doldu. Bunuda ilk yorumumda diledim zaten; bundan sonra çok çok mutlu olun inşaallah.
Bu konu face ya da değil belkide arkadaşların dediği gibi başkası bu kız adına kötülemek için açmış ama bu anlattıklarınıza çok benzer şeyleri bir komşumuzun kızı yaşamıştı evliliği tam 8 gün sürmüştü..
Dava süreci ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama tek celsede boşandılar..
Kanıtlarıda pek yoktu, gizli celse yaptılar, kız olanları anlatmış, adam tedavi sonuçlanana kadar deli hükmünü yedi ve evlenme yasağı konuldu..
Örnek davaların içinde vardır, ben tam hukuk sürecinden anlamadığım için anlatamıyorum.
Yani demek istediğim siz doğru ya da değilsiniz pek ilgilendirmiyor beni..Doğru olan gerçekler var..
HAYATTA BUNLAR VAR..
O kız anlattığında yanındaydım.. Gözler öyle acı dolu bakıyordu öyle acı dolu bir ses tonu vardı ki 3 yıldır unutamadım o bakışları, o ses tonunu.
Şimdi ise hamdolsun çok mutlu, unuttu o günleri..Zaten ailesinden başka kimse bilmiyor, birde biz işte.
Şuan ki eşinede anlatmamış..
Çok uzattım biliyorum.. Arkadaşları anlamadınız siz.
Evet sizin utanacak birşeyiniz yok ama kendinizi bu kadar açıklamanız sizin açınızdan iyi değil.
Karşınızda deli bir eski koca var, ailesi var..Sizin sevdikleriniz var.
Her türlü zararı verebilir.
Bu yüzden albumu kaldırın dediler..Kaldırmışsınız ama hala profil fotonuz duruyor.
Birde neden burada hep kayıtlı kalacak bir geçmiş olsun ki ?
ayıpı ben degil sen kendin yapıyosun bana uyanık gecinen diyosun ondan sonra bana ayıp diyosun ..Psikolojisi bozuk bir insana UTAN diyorsunuz siz. Sırf resim koydu ve yaşadıklarının ayrıntılarını anlattı diye +18(Cinsellik) bölümüne mi yazması gerekiyor?
Bizim geniş olduğumuzu nerden cıkardınız? Düşene yardım ettiğimiz için mi, yapmayın/etmeyin dediğimiz için mi?
Ayrıca zıplamak ne demek Allah aşkına? Ne kadar ayıp. Karşılıklı konuşmayı, zıplamak olarak mı değerlendiriyorsunuz.
tüm bunlari yasamissaniz cok cok gecmis olsun.. insallah bundan sonra mutlu olursunuz.
ama,
- siz esinizle ayri evde mi yasiyordunuz, kayinvalideniz ile birlikte mi? ona neden sürekli birlikte olup olmadiginizin hesabini veriyordunuz ki..
ve eski esinizi korumak icin yalan söylüyordunuz.
- hadi cinsellikle ilgili sorunlar olabilir dediniz, hadi yeni evlisiniz dediniz, ama bu insan gece vakti size bir nevi tecavüze kalkismis sindirmissiniz,
ailenize küfretmis sindirmissiniz, annenize, kiz kardesinize cinsel icerikli saldirida ve hakarette bulunmus (fotograflari bile olsa düsünmüs yani bunu)
sindirmissiniz.
Ailemin basi kalabalikti, acikcasi tatmin edici bir cevap degil.
Baska arkadasin, akraban da mi yoktu.
Hadi yasin kücüktü desek, i ih, sonucta bunlar 2010 yilinda yasanmis seyler.
Gündüzleri esim melek gibi, bana deli gibi asik biri dediniz, kollarinizda jilet sigara izi varmis, onlari da mi gece yapti?
hadi gece, yapti, 40 gün nasil dayandiniz.
Dersiniz ki ilk bir ay cok iyidi bir problem yoktu, 10 günde basladi bende hemen terk ettim,
ama bunu da dile getirmemissiniz.
yani dogru mu yalan mi bilemem, birsey demem, ama cok eksik var...