• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok kötü bi anneyim

ufacik cocuga el kaldirmak ne demek hem de size muhtac siz istediniz diye dunyaya gelen bir bebege… yaziklar olsun

Hanımlar mesajlarınızı tek tek okudum hayatımda ilk defa vurdum yüzüne bi tokat attım ve poposuna da vurdum buraya yazdıktan sonra da hiç girmedim özür dileyip sarıldım ağladım saatlerce şu an destek alıyorum psikologtan sağ olun yazdıklarınız için

18 gündür uyumuyorum, çocuğum rahatsız hatta doğduğu günler beri uyku düzeni sıfır, dövmek ne demek yaaa el kadar bebeği, asla ve asla normal karşılamıyorum, ben daha bir kez sesimi yükseltmedim bende tek bakıyorum cocugıma benimde eşim yoğun çalışıyor, böyle anneliği kabul etmiyorum

Benim bebeğim 22 aylık. Eşim çalışıyor ve kendi ailem şehir dışında, eşimin ailesinden de çocuk bakımı konusunda bir destek görmüyorum. O kadar yoruluyorum ki. O yorgunluğun üzerine bazen bebeğim de sendromlarıyla beni darlıyor. Ama ona vurmayı bırakın böyle bir şeyi aklımdan dahi geçiremem, düşünmek istemem. Onu incitmek, ona öyle bir korkuyu yaşatmak, onunla aramdaki güven bağını zedelemek düşünmek bile istemiyorum. Hepimiz çileden çıkabiliyoruz. Bir odaya girip ağlayıp rahatlayıp çıkıyorum ki bunu yaparken de " aman görmesin, olumsuz etkilenir" diye onun görmemesini sağlıyorum.

Asla el kadar bebeğe bir tokadı kabul edemem. Lütfen bir daha bunu yapmayın. Ne olursa olsun

Back
X