- 6 Temmuz 2023
- 4.888
- 17.175
- Konu Sahibi benden anne olmaz
Çocuk eğitemediğinizi kabul edip eş desteği almayıp neden hemen peşinden ikincisini yaptınız? Günah değil mi bu çocuklara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk tek 2 değil kiDövmenin hiçbir karşılığı bahanesi yok benim gözümde. Çıldırma noktasında başka odaya gidin derin nefesler alın yada nasıl o an durabilicekseniz -kendiniz bulacaksınız- onu yapın. Gücünüz eşinize yetmiyor el kadar bebeklere yetiyor hıncınızı çıkartıyosunuz. Peş peşe çocuk yapan sizsiniz, anne olmayı siz seçtiniz, eşinizi siz seçtiniz, faturayı çocuklara kesemezsiniz.
Aman böyle akıllar vermeyin yapası tutar falan çocuk yaptı der gerçekten annesi çocuğu dövdüyse babasıda döver yavrum arada kaynar her şey beklenirAnlamadım çocuğun bir derdi var ki uyanık kalıyor. Buz dolu bir suyu o uyuyan eşşeğin kafasından aşşağı dökün. Sorarsa çocuk yaptı dersiniz. Böyle adamların stresini çocuktan çıkarıyorsunuz ya yazık.
Çocuk neden uyumuyor sizce?
üste yazana sonuna katılarak dövdün mü yoksa tek bi tokat mı diye sormak istiyorumÜzgünüm ama 2 yaşında ki çocuğa vurmayı herhangi bir şekilde normalleştiremem
Evet ki ekini iki olarak okumuşum ama bu yorumumu değiştirmiyor aynı şey. Benimde 2 yaşında kızım var nasıl el kalkabilir bi bebeğeÇocuk tek 2 değil ki
Yorumunuz değişsin diye söylemedi zaten . Sadece yanlış anlaşılma düzelsin diye yazdım . Benim oğlum 4.5 yaşında yanlış büyüttüm hiç bir yönden destek görmedim. Eşimin işi çok yoğundu bedene bizle olsa da ruhen değildi çok zor maalesef ki . Ben büyük şeyler yazmayacağım öyle düşünmüyorum da . Çünkü neyle ilgili büyük konuşsam düşünsem karmaya giriyorum ve ışık hızıyla başıma geliyor o yüzden sustumEvet ki ekini iki olarak okumuşum ama bu yorumumu değiştirmiyor aynı şey. Benimde 2 yaşında kızım var nasıl el kalkabilir bi bebeğe
Evet bencede büyük konuşmamak gerek, desteksiz yorgun bir annenin işi çok çok zor. Bu durumda herkes kendi deşarj olma yöntemini bulmalı yoksa böyle çocuklara patlıyor iş. Kocası akşam işten gelip 30/40dk bile kadına bi alan açsa bi duş sıcak bi kahve o anneye yetecek o. Sorunu eşiyle çözmesi gerekYorumunuz değişsin diye söylemedi zaten . Sadece yanlış anlaşılma düzelsin diye yazdım . Benim oğlum 4.5 yaşında yanlış büyüttüm hiç bir yönden destek görmedim. Eşimin işi çok yoğundu bedene bizle olsa da ruhen değildi çok zor maalesef ki . Ben büyük şeyler yazmayacağım öyle düşünmüyorum da . Çünkü neyle ilgili büyük konuşsam düşünsem karmaya giriyorum ve ışık hızıyla başıma geliyor o yüzden sustum
Evet ama ondan önce çocuğun neden bir uyku düzeni yok acaba onu merak ediyorum benEvet bencede büyük konuşmamak gerek, desteksiz yorgun bir annenin işi çok çok zor. Bu durumda herkes kendi deşarj olma yöntemini bulmalı yoksa böyle çocuklara patlıyor iş. Kocası akşam işten gelip 30/40dk bile kadına bi alan açsa bi duş sıcak bi kahve o anneye yetecek o. Sorunu eşiyle çözmesi gerek
benden bi cacık olmaz
dunyada ne olursa olsun kimse on kati küçüklüğünde , kendisini savunamayacak ve kendisine muhtac olan kimseyi dövemez. bunu yapan insan degildirçocuk bile eğitemiyorum