- 3 Eylül 2012
- 1.840
- 2.273
- Konu Sahibi benden anne olmaz
İnsanın sinir krizi gecırme anlarıda vardır..İnsanız....Ama baktınız zıvanadan cıkıyorsunuz terk edın odayı...Çekin gidin mutfaga yıkın orayı ya da ağlayın....Şu an saat 3 ve 2 yaşında ki oğlum uyumamakta ısrarcı bende o kadar yorgunum ki ayakta duracak halim yok evde tekim eş desteği almıyorum sadece eve gelip yatıyor baba. En sonu oğlumun uyumamasına dayanamayıp dövdüm. Kendimden nefret ediyorum oysa tek istediğim dinlenmek nasıl ki eşim isten gelince yorulup yatıyosa bende uyumak istiyordum bunu çocuğumdan çıkardım o kadar pişmanım ki kendimden nefret ediyorum benden bi cacık olmaz çocuk bile eğitemiyorum nolur bana yardımcı olun ne yapayım kendimi nasıl düzeltebilirim Allah rızası için yardımcı olun bana
Ne demek eşim yardım etmıyor? Ben bu kafayıda anlamıyorum...Edecek ya edecek nasıl bır yontem bulursanız bulun edecek...
Atın kendinizi yere kaldırcak herhalde arka taraflarını bı noluyo ya der herhalde dımı...
Etmıyor deyıp hınc cıkarmak ne demek? Evet uykusuzluk sarhoşluktan daha kötüymüş düşünün özellikle araç kullanırken o derece kotu bısı ...Ama uyumuyorsa da uyumaz yanı vardır bınbır sorunu...
Siz öğle uykusunuda çocuga belkıde fazla aldırıyorsunuz...En son belkıde gec yatıyor ikinci uykusunu alıyorsa çocukta uykusu gelene kadar beklıyor...
Ya da tek uyku uyutuyorsunuz ve tv ye de fazla maruz kalıyorsa , aksam saatlerınde çikolata vs.tuketıyorsa uyarılma olabılıyormus..
Ya bu çocuk gece 3' de neden uyumuyora kafa patlatmanız gerekırken zorla uyusun dıye ....
Benden anne olmaz demek için çok geç artık..Sizden anne oldu ve o çocuğun anneye ihtiyacı var...Lütfen toparlanın...Silkelenin...Ve bu da son olsun...
Dünya varyaaa o meleklerin temiz kalpliliklerinden ötürü dönüyor...Onlar ve masum hayvanların hatrına bizlerde yaşıyoruz bence...
Elinizden geldiğince telafi edin....Ve dediğim gibi bu son olsun..