Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hergün merhaba diyoruz arapça bir kelime olarak. o zaman bu da saygısızlık.
yani sinekten yağ çıkarmaya çalışmakla şuan bu öğretmeni haklı bulmaya çalışmak arasında hiçbir fark yok.
ve siz şuan sinekten yag çıkarmaya çalışıyorsunuz. hadi kolay gelsin.

Gerçekten çok komik az mantık az mantık mersi ile merhabanın ne alakası var nasıl bir karşılaştırma bu. Arkadaşlar Türk ve Türkiyede yaşayan samimi olmadığınız birine mersi demek adios demek good bye demek thanks demek saygısızlıktır. Arkadaş ortamında söyler gülersin o kadar. Türkçe cümlelerin ardına bunlar gelince bir espri bir alay anlamı kazanıyor. Çok şaşkınım gerçekten bunu normal gören var. Konunun geri kalanı için daha önce bişey yaşanmış olabilir demiştim hiç dikmate alınmıyor tabi ama yaşanmamışsa öğretmen haksızdır.

Benim böyle dengesiz bir öğretmen yüzünden hayatım mahvoldu. Ilkokul anılarımı hatırlayınca gözlerim dolar. Tum ilkokul sinif arkadaşlarımla birlikte öğretmen denen şahsa bela okuyoruz hala düşünün 29 yasimdayim kaç yıl geçmiş. Lütfen çocuğunuzu alın o öğretmenin elinden ve elinizden gelen heryere ulaşıp şikayet etmeye çalışın.

Bende ogretmenim bu kadin gercekten herseyi haketmis.once mudure sikayet edin tabi mudure diyin ki ben bunun pesini birakmam her yere basvurcam.mudur onun bi guzel cevabini verir.cimerdense idareden azar isitmek ona daha agir bi ceza olur

Hayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı

Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok

Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye

Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim

Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Kızımıza üzüldüm. Bilerek yapmıs ogretmen eger anlattığınız gibiyse hersey acık

Hayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı

Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok

Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye

Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim

Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Bu çok bilmiş veliler öğretmenlerin ekmeğiyle oynamaya bayılıyor. Allah tüm meslektaşlarıma sabır versin!!!
Sanırsınız kendileri 4 sene okudu, biz okumadık. Hocayı aramalar falan? Önceden aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama hiçbir hoca -salak değilse- minicik bir öğrencisine kafayı takmaz. Karşılıklı laf sokuşacağınıza çocuğa odaklansaydınız keşke

Benim böyle dengesiz bir öğretmen yüzünden hayatım mahvoldu. Ilkokul anılarımı hatırlayınca gözlerim dolar. Tum ilkokul sinif arkadaşlarımla birlikte öğretmen denen şahsa bela okuyoruz hala düşünün 29 yasimdayim kaç yıl geçmiş. Lütfen çocuğunuzu alın o öğretmenin elinden ve elinizden gelen heryere ulaşıp şikayet etmeye çalışın.
Ogretmenin ekmeğiyle niye oynuyorsun diyen arkadaş okuyor musun bu cevabi,
Sorunlar sadece eve ekmek goturememekle olmuyor

Küçücük bir çocuğun kalbini kırarak sizi sinir mi etmiş. Yazıklar olsun. İçim sızlqdı. Ne geliyorsa elinizden yapın ben olsam twiter a bile ismiyle girerim de neyse. Acil hemen sınıfını değiştirin. Niye uygulamadığınızı anlamadım. Bnm çocuğumu akıllı olduğu için çok haylaz biriyle oturtmuştu öğretmeni. İstemem demiş dinlememiş. 2 gün okula yollamadım değişene kadar bekledim sırası. Demem o ki ben önce çocuğun mutluluğu derim her vakit sonra ders başarısı gelir. Oğlum lgs de yüzde 1 e girdi. En iyi öğretmen sevgi dolu olandır. Kin dolu olan değil.

Bu arada öncesinde eğer "kızımın fotoğrafının paylaşılmasını istemiyorum" tarzı bir uyarıda bulunduysaniz, cimerden asla bisey olmaz. Hatta gidin il ilçe müdürüne şikayet edin yine bisey olmaz. Öğretmen unutmusum diyip bile isin içinden çıkabilir. Siz değişin sınıfı. En baştan adamdan hoşlanmadınız daha 3 sene var. Şikayetle falan zor geçer.

Bu çok bilmiş veliler öğretmenlerin ekmeğiyle oynamaya bayılıyor. Allah tüm meslektaşlarıma sabır versin!!!
38 ögrencili bir sınıfta öğretmenlik yap desen çoğu yapamaz. Gerçekten anlamıyorum insan bilmediği bir işi niye öğretmeye çalışır işin bilenine

Bence öğretmen size değil siz öğretmene takmışsınız. Pahalı hediye alması, ders saati dışında bir öğrenciyi çalıştırması vs..bunlardan bilenmişssiniz en başta (size ne oluyorsa yani sınıf içinde birini öne alıp diğerini ihmal etse neyse. Parasıyla da başarılı çocukları ödüllendirmiş) Mersi çok yapmacık ve itici bir kelime. Rahatsızlığını söyleme zamanlaması yanlış olmuş ama bana bir veli diyemez mesela bu kelimeyi. Ha ben de asla veliye ya da samimeyetim olmayan her hangi birine sen demem. Video olayının öncesinde fotoğraf konusuyla ilgili bir geçmişiniz var mı yani yoksa haklısınız diyeceğim ama olduğuna inanıyorum. Ayrıca nefret dolusunuz gruptan cıktım engelledim cimere şikayet ettim sinirimi alamadım daha ne yapayım nedir ya bi de kiralık katil tutun o zaman içiniz soğur belki.

38 ögrencili bir sınıfta öğretmenlik yap desen çoğu yapamaz. Gerçekten anlamıyorum insan bilmediği bir işi niye öğretmeye çalışır işin bilenine
Ya belki öğretmen sözleşmeli. Belki şu an aday öğretmen statüsünde, bilmiyoruz. Çocuğun resmini videoya koymadı diye adaylığı düşecek belki. Vayyy hemen şikayet, vayyyy sen benim çocuğumun resmini nasıl koymazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X