Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim merkezine sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.

Kadınla gecinemiyorsunuz belli ki, kızınıza yansimasina izin vermeden aranızdaki sorunu çözün. Çocuğunuzu da çok simartmayin. Cimerlik olay degil bu, çocuklar çok simarinca ne oluyor görüyoruz.

Böyle çocuk ruhundan anlamayan öğretmenler için değil ABD'ye savaş açmak, kıyamet kopsa anlamazlar. Ayrıca sorunlarını çocuğa yansıtan konu sahibi değil ki öğretmeni 😒

Çocuğunun dışlanmasına ses çıkarmak şımartmak mı oluyor? Konu sahibinin çocuğuna "Kimbilir ne yaptın da ayırdı, bundan sonra garajda yatacaksın, haddini bilene kadar yemek yok" demesi gerekiyordu değil mi?

Normalde hep meslektaşlarımı savunurum. Ama bu öğretmenin yaptigi ayrımcılık. Var böyle öğretmenler öğrenci ayrımı yaparlar. Ödev yapmadı eksik yaptı diye cocuk böyle cezalandirilmaz. Sizin daha önce böyle bir deneyiminiz olmadıysa neden rahatsız olursunuz diye atmadım dedi ?

Böyle çocuk ruhundan anlamayan öğretmenler için değil ABD'ye savaş açmak, kıyamet kopsa anlamazlar. Ayrıca sorunlarını çocuğa yansıtan konu sahibi değil ki öğretmeni 😒

Çocuğunun dışlanmasına ses çıkarmak şımartmak mı oluyor? Konu sahibinin çocuğuna "Kimbilir ne yaptın da ayırdı, bundan sonra garajda yatacaksın, haddini bilene kadar yemek yok" demesi gerekiyordu değil mi?

Canim ben problemi ogretmenle çözsün dedim. Cimer yanlış teknik. Veya sınıf degistirsin. Çünkü yaptığı işi kotulestirir sadece. Yoksa ogretmeni savunduğum yok.

Cimer denetleme degil savunma kurumudur. 3. Bir kurum sikayet konularini denetlemez sadece ogretmenden savunma isteyecekler oda siz isim gizlemediyseniz isme kadar iletilebilir. Su donemde ben olsam uzlasma yoluna giderim cunku en keskin cozum okul veya ogretmen degistirmeniz imkansiz. Okul yonetimi ile gorustunuzmu onlar ne diyor
kadın sizi şikayet etcem demiş yani kimliğini gizlesede gizlemesede fark etmez.çocuklar uzaktan eğitim alıyor zaten bu yıl bitincede sınıfın değişmesi lazım bu boyuta gelip ipler koptuysa yani idare etmesine hiç gerek yok direkt müdüre milli eğitime şikayet etsin.ayrımcılık yapan öğretmen olmasın.uzlaşma falanda böyle tipleri iyice yoldan çıkarıyor.

Merhaba cimer mi, iyi günler kolay gelsin.

Ben bugün bir ogretmeni sikayet edecektim. Kendisi hazırladığı bir videoda herkesi eklemis. Benim kizi unuttu. Sordum da özelden attığım için siz kizabilirdiniz diye düşündüm dedi. Benim kızımın videoya konulmamis olması sebebiyle ogretmen video hazırlama görevini kötüye kullandığı için cezalandirilmasini arz ederim. Lütfen bir üstteki işsizim diye iş isteyen vatandaşin dilekcesini degil, veya tazminatini alamayan guvencesiz işçinin dilekcesini değil benim kızımın videosu ile ilgili dilekcemi öne alarak işlem yapın. Bu cok acildir.

Saygılarımla sayın cumhurbaşkanım.
Çok zekice, kesinlikle cumhurbaşkanı laptopu almış tek tek mesajları okuyo zaten.
Orada görevli olanlar da cumhurbaşkanlığında çalışan memur uzman vb kişiler.
Onların görevi vatandaşın her türlü mağduriyetini gidermek, işsiz vatandaşın mağduriyetine eyvallah, briinci sınıfa giden çocuğun üzülmesine şımarıklık. Birinci sınıfa giden çocuk niye mağdur olsun eve ekmek götüremedi diye mi. Mağduriyet çıtamız o kadar yükselmiş ki sen de haklısın kimsesiz farecim.

Ben bugün bir ogretmeni sikayet edecektim. Kendisi hazırladığı bir videoda herkesi eklemis. Benim kizi unuttu. Sordum da özelden attığım için siz kizabilirdiniz diye düşündüm dedi. Benim kızımın videoya konulmamis olması sebebiyle ogretmen video hazırlama görevini kötüye kullandığı için cezalandirilmasini arz ederim. Lütfen bir üstteki işsizim diye iş isteyen vatandaşin dilekcesini degil, veya tazminatini alamayan guvencesiz işçinin dilekcesini değil benim kızımın videosu ile ilgili dilekcemi öne alarak işlem yapın. Bu cok acildir.

yooo sadece çocuğumu tüm sınıfı eklediği 23 nisan gibi büyük bir etkinliğe dahil etmedi, kendisine sorduğumda ödevlerini yapmadığını söylediğini, öğretmenin kızımı cok ciddi bir şekilde ayrıdığını ve kızımın pskilojisinin bozulduğunu bildirmek istiyorum. demesi gayet yeterli.
ayrıca bu şikayet bildiğim kadarı ile dosyasına eklenir. ne olursa olsun şikayet edilmek bile insana bi çeki düzen verir. ismi bir kere gitmiş olacak resmi makamlara.
çok da güzel olur.

Canim ben problemi ogretmenle çözsün dedim. Cimer yanlış teknik. Veya sınıf degistirsin. Çünkü yaptığı işi kotulestirir sadece. Yoksa ogretmeni savunduğum yok.
sence öğretmen konuşulup anlaşılacak biri mi? kadın bana merci deme fransızca çünkü diyen primat daha neyin anlaşması acaba? siz konuyu okumadınız heralde?

bence sizin çıkışınız biraz fazla olmuş gruptan çıkmamalıydınız.sonuçta çocuğunuzun eğitimi söz konusu.öğretmenle konuştuktan sonra müdüre şikayetinizi iletseydiniz ilk aşamada daha iyi olurdu.bu kişi belli ki sizin çocuğunuza kafayı takmış.ödevlerin eksik olması vs çocuğun dışlanmasını haklı kılmıyor.veliden nefret etse dahi çocuğa yansıtmaması lazım durumu.mesleğine uygun davranmamış çocuğu üzmüş.bu dönem biter bitmez başka bir sınıfa veya okula gönderin çocuğunuzu.

Mersi bencede saygısızlıktır. Hadi saygısızlık demiyelim ama lakayt şımarıkça bir ifadedir. Arkadaş ortamı dışında kullanmayın bence de.Fransa da yaşasak normal olabilirdi. Yada okulunuz bir Fransız okulu olsa. Diğer konularda geçmişi bilmiyorum daha önce kızınızın fotoğrafının yada ödevinin paylaşılmasıyla ilgili bir tepki vermiş gibisiniz. Öğretmenin işi gücü yokta küçücük çocuğa takacak hali yok.

Çok zekice, kesinlikle cumhurbaşkanı laptopu almış tek tek mesajları okuyo zaten.
Orada görevli olanlar da cumhurbaşkanlığında çalışan memur uzman vb kişiler.
Onların görevi vatandaşın her türlü mağduriyetini gidermek, işsiz vatandaşın mağduriyetine eyvallah, briinci sınıfa giden çocuğun üzülmesine şımarıklık. Birinci sınıfa giden çocuk niye mağdur olsun eve ekmek götüremedi diye mi. Mağduriyet çıtamız o kadar yükselmiş ki sen de haklısın kimsesiz farecim.
Cumhurbaşkanlığında çalışan memurlar sadece sevk ediyor evrakları
Öğretmen kelimesi mi gördü hooopp MEB’e sevk. MEB ilçe müdürlüğüne. Oradan okula.
Dolaylı yoldan müdüre gidecek yani.

Cimer dediğiniz o kadar büyütülecek bir şey değil.
Ben de görevim nedeniyle vatandaşın Cimer’e yazdığı şeyleri cevaplıyorum da oradan biliyorum

Hiç normal değil hareketleri, konuşma arasına ödevlerin eksik geldiğini belirtmek, mersi demenizden rahatsız oldugunu dile getirmek filan baya baya içten içe bilenmiş size nedense, saçma sapan yerde sokuşturmuş alakasız konuları. Rahatsız olduğu şeyi o an söylemiyorsa korkuyor sizden sanırım ya da çekiniyor sonra da gıcık kapıyor kendi kendine. Burada asıl soru: Neden? Geçmişte bir sürtüşme filan mı yaşandı, hoş yaşansa da şu an yaptıklarını haklı çıkarmaz ama anlamaya çalışıyorum. Şikayet etmekle iyi yapmışsını üst merciler bı care bulur mu şüpheli ancak öğretmen bir hizaya gelir

Karşılıklı ego savaşına girmişsiniz ki olayların öncesi de var belli ki. Ama ne olursa olsun burada düşünülmesi gereken küçük bir çocuk var. Genelde öğretmenleri haklı bulurum ama burada sizin bir hatanız olsa dahi öğretmenin bunu çocuğunuza yansıtması asla kabul edilemez. Her iki tarafın da önceliği çocuk olmalıydı. Ikı tarafta da iletişim problemi var. Burada öğretmenin konumundan dolayı daha olgun davranması gerekirdi.

Siz de öğretmeni cimere şikayet edip vatsap grubundan çıkıp engelleyerek sorunu çözemezsiniz. Lütfen çocuğunuzu düşünün. Ya öğretmeniyle sakince konuşup çocuğunuzun üzüldüğünü anlatın ya da sınıfını değiştirme imkanınız varsa değiştirin. Çünkü böyle devam ederse olan çocuğunuza olur.

Mersi bencede saygısızlıktır. Hadi saygısızlık demiyelim ama lakayt şımarıkça bir ifadedir

Neden?

. Arkadaş ortamı dışında kullanmayın bence de.Fransa da yaşasak normal olabilirdi. Yada okulunuz bir Fransız okulu olsa. Diğer konularda geçmişi bilmiyorum daha önce kızınızın fotoğrafının yada ödevinin paylaşılmasıyla ilgili bir tepki vermiş gibisiniz.

Siz de "fotograf" yazmissiniz, o da Fransizca kokenli bir kelime ya neyse.

Öğretmenin işi gücü yokta küçücük çocuğa takacak hali yok.

Konuya bakacak olursak pekala var

Yorumunuzu bastan asagi garip, acaip buldum. Konuyla da hicbir alakasi yok. 7 yasinda ufak bir cocuk oturmus agliyor, sinifta herkes videoda sadece bu cocuk yok diye ustelik. Bu cocugun psikolojisine yazik degil mi, sizse Fransayla ilgili abuk subuk seyler yazmisiniz.

Ne bu şimdi :olamaz: Ne alaka...
Ayrıca bir öğrencinin mobinge uğraması neden önemsiz olsun?

Yoo "örtmen ekmeğinden oluyor" falan dediniz teknikle ilgili konuşmadınız. Hatalı biri cezasını çekecek diye ödünüz koptu resmen.

Daha öncede yazmıştım size , Ya sınıfını , okulumu değiştirin ya da öğretmeniyle Zıtlaşmayın diye.

Böyle bir durumda öğretmeni engelleyip , gruptan çıkmanız yavrumuz için başka bir travma olur. Bu dönemde okulda degistiremezsiniz dolayısıyla köprüden geçene kadar misali davranmaliydiniz telefonda.

" Sanıyorum x ' ı unuttunuz, çok üzülüp ağladı, sizden ricam videoyu yeniden yapmanız v.s tarzında bir konuşma yapmalıdınız.

Videoyu kaydedin, çocuğunuzun da videosunu içine ekleyerek yeniden izletin yavrunuza yanlışlık olmuş diye.

Ve umuyorum bu ofkenizin zerresini hissettirmemissinizdir kızınıza.

Mersi bencede saygısızlıktır. Hadi saygısızlık demiyelim ama lakayt şımarıkça bir ifadedir. Arkadaş ortamı dışında kullanmayın bence de.Fransa da yaşasak normal olabilirdi. Yada okulunuz bir Fransız okulu olsa. Diğer konularda geçmişi bilmiyorum daha önce kızınızın fotoğrafının yada ödevinin paylaşılmasıyla ilgili bir tepki vermiş gibisiniz. Öğretmenin işi gücü yokta küçücük çocuğa takacak hali yok.
hergün merhaba diyoruz arapça bir kelime olarak. o zaman bu da saygısızlık.
yani sinekten yağ çıkarmaya çalışmakla şuan bu öğretmeni haklı bulmaya çalışmak arasında hiçbir fark yok.
ve siz şuan sinekten yag çıkarmaya çalışıyorsunuz. hadi kolay gelsin.

Kadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz
Kesinlikle en doğru yere şikayet etmiş ne ekmeği ya resmen çocukta tramva oluşturmuş. Sizin için bu tür şeyler önemli olmayabilir ama çocuk için çok çok önemlidir .İşten atılacak değil bu arada bu yüzden zaten ama bilsin hatasını ondan yazılı savunma isterler.

Neden?

Siz de "fotograf" yazmissiniz, o da Fransizca kokenli bir kelime ya neyse.

Konuya bakacak olursak pekala var

Yorumunuzu bastan asagi garip, acaip buldum. Konuyla da hicbir alakasi yok. 7 yasinda ufak bir cocuk oturmus agliyor, sinifta herkes videoda sadece bu cocuk yok diye ustelik. Bu cocugun psikolojisine yazik degil mi, sizse Fransayla ilgili abuk subuk seyler yazmisiniz.
Siz neden bu kadar sahiplendiniz konuyu anlayamadım ama herkes fikrini yazıyor bende fikrimi yazdım. Mersi konusuna gelince ciddi bir protokol ortamında hiç bulunmadığınız o kadar belli ki. Yabancı kökenli kelimelerin dilimizde yerleşmesi farklı bir olgu örneğin protokol’de fransızca bir kelime. Ancak kimse ayıplamaz çünkü dilimize yerleşmiş ve tam karşılığı yok. İngilizce de Protocol genel bir ifade yani. Ancak samimi olmadığınız birine mersi demek gerçekten saygısızlıktır. Aynı örnekle bir devlet dairesinde kullanın. (Vatandaş olarak kullansanız evet belki tepki almazsanız ama gülerler arkanızdan haberiniz olsun.) Görevli olarak kullanırsanız amirinizden güzel bir karşılık alırsınız. Bir örnek daha vereyim o zaman başka bir yerde de adios kullanın olur mu? Bununla ilgili bir instagram paylaşımı vardı; bir kız ABD’de mahkemede yargılama sonrası çıkarken adios dediği için hakim geri çağırıp kefalet miktarını iki katına çıkardı. good bye deseydi artmazdı o kefalet emin olun. Bu dünyanın her yerinde saygısızlıktır. Gerçekten inanın böyle. Konunun geri kalanı hakkında düşüncelerim hala önceden bir olay yaşandığı yönünde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X