Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz
daha nolması gerekiyordu acaba? kızını okuldan falan attırma boyutuna gelmesi mi gerekiyor.
bütün sınıfı eklediği etkinliğe bir öğrenciyi bilerek ayırmak nedir? bu işini yapmamak, ayrımcılık yapmak, hatta ve hatta görevi kötüye kullanmak bile çıkar biraz zorlarsan.
çünkü kadın görevini kinine alet etmiş.

Hayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı

Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok

Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye

Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim

Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Önceki konularınız neydi acaba

Kadını bu olaydan cimere sikayet etmek ne ya, ekmegi ile neden oynuyorsunuz

Ekmeğini kazandığı mesleğine saygısı olmayan insanlar bir zahmet kaybetsin o ekmeği. Bu her meslekte bu şekilde olmalıdır. Ayrıca ülkemizde bu tür öğretmenler yüzünden yaşadığı travmayı ömür boyu çekmek zorunda kalan o kadar çok insan var ki, buna ben dahil. Sosyal fobi, anksiyete bozukluğu, özgüven eksikliği ilkokul öğretmenimin en büyük mirasıdır bana. Yaptıkları sorumsuzca hareketler çocukların karakterini etkiliyor. Bunu en iyi öğretmenlerin bilmesi lazım zaten de... :olamaz:

"Ama sizin de ödeviniz eksik" nedir ya? Cidden garip bir tavır sergilemiş. Konu başka yerlere kaymış hep. Yazık çocuk heveslenmiş onun gönlü için bile polemiğe girilmemeliydi. Merci denmesinden rahatsızsa aynı sizin "sen diye hitap etmenizi istemiyorum" dediğiniz gibi bunu daha önce söyleyebilirdi. Acaba yaşı küçük biri mi? Öğretmenlikte de tecrübesizse bazı şeyleri bilmiyor olabilir gibi geldi.

ekmegi ne ya
küçücük bir çocuğun hakkı değil mi istemiş özen göstermiş onların bayramı ayrıca bu ne hakki var o çocuğu üzmeye ağlatmaya
hala sacmaliyorsunuz
konu sahibi yaz heryere şikayet et
öğretmenlik bu değil çünkü
Sacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim merkezine sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.

Kadınla gecinemiyorsunuz belli ki, kızınıza yansimasina izin vermeden aranızdaki sorunu çözün. Çocuğunuzu da çok simartmayin. Cimerlik olay degil bu, çocuklar çok simarinca ne oluyor görüyoruz.

Neden kızacağınızı düşünmüş ?
Bu şekilde düşünmüş olsa dahi 23 nisan için video hazırlayacağız x in 23 resmini de dahil edelim mi diye sorması gerekirdi bence.
Kalbi kırılacak ufacık bir cocuk var en hassas döneminde 6-7 yaşlarında.
Ama cimerlik bir olay değil. Okul müdürüne şikayet yazabilir ve öğretmendende acil olarak kızınızın reaminide içeren slayt güncellemesi istemelisiniz. Kızınızın kendini kötü hissetmesinin geçmesi için bence videoda yer aldığını görmeli özellikle arkadaşlarıyla olamadıkları bu dönemde onlarla videoda yer almak kırılan kalbini onaracaktır.

Sacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim bakanligina sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.

Kadınla gecinemiyorsunuz belli ki, kızınıza yansimasina izin vermeden aranızdaki sorunu çözün. Çocuğunuzu da çok simartmayin. Cimerlik olay degil bu, çocuklar çok simarinca ne oluyor görüyoruz.
bnce saçmalayan sizsiniz böyle bir konuda öğretmenin ayrıcalık yapıp çocuğu dışlaması
hoş değil.
öğretmenin egosuna gore işlemiyor bu işler
herkes öğretmen olamaz işte
konu sahibinin üzerine fazla gidiyorsunuz bnce

Hayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı

Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok

Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye

Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim

Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Cins bi hoca denk gelmiş iyi yaptınız şikayetle

Sacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim merkezine sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.

Bir devlet memurunu yaptığı işgüzarlıktan ötürü cimere şikayet etmenin neresi yanlış, cimere hangi kutsal şikayetlerimizle gidebiliriz??

ay bu ne şimdi?
bu ayrımcı öğretmeni savunan da gördü ya bu gözler daha neler göreceğiz şu hayatta?
hanımefendi olayı büyütmeyin ne demek? büyüsün zaten. daha da büyüsün.
sonuçta bu çocuklar okula neden gidiyor? itilip kakılmak için mi?
bu kadın ne için para alıyor ya? başka ne işi var ki? onu da yapmıcaksa kusura bakmasın da otursun evinde, komşu ve akraba dedikodusu yapıp o mecralarda fitne üretsin kendine. okulda değil ama...

Bir devlet memurunu yaptığı işgüzarlıktan ötürü cimere şikayet etmenin neresi yanlış, cimere hangi kutsal şikayetlerimizle gidebiliriz??
Merhaba cimer mi, iyi günler kolay gelsin.

Ben bugün bir ogretmeni sikayet edecektim. Kendisi hazırladığı bir videoda herkesi eklemis. Benim kizi unuttu. Sordum da özelden attığım için siz kizabilirdiniz diye düşündüm dedi. Benim kızımın videoya konulmamis olması sebebiyle ogretmen video hazırlama görevini kötüye kullandığı için cezalandirilmasini arz ederim. Lütfen bir üstteki işsizim diye iş isteyen vatandaşin dilekcesini degil, veya tazminatini alamayan guvencesiz işçinin dilekcesini değil benim kızımın videosu ile ilgili dilekcemi öne alarak işlem yapın. Bu cok acildir.

Saygılarımla sayın cumhurbaşkanım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X