- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.148
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Ben de konu sahibinin anlatmadığı şeyler olduğunu düşünüyorumKonu sahibi siz kendi tepkilerinizi normal mi görüyorsunuz? Cimere şikayet etmek niye anlayamadım bence öncelikle bi psikiyatriye görünmelisiniz cidden ayrica onceki konunuzda öğretmenin sizle bi husumeti oldugunu yazmamışsınız genel konuşmuşsunuz açıklamadiginiz bi tartışma vs olduğu aşikar
Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya
Kusura bakmayın ama insanlara salak demekle özgün olunuyor mu? Ya da başka başka yorumlarda yazdığınız hakaret içeren kelimeleri kullanarak basmakalıp kelimeleri bırakmış mı oluyorsunuz? Neyse... üslubumuz karakterimizin yansımasıdırBaşkalarından duyma basmakalip laflari yazıp durmayın salak salak ya. Birazcik özgün olabilirsen garip olman bile yadirganmaz.
Kusura bakmayın ama insanlara salak demekle özgün olunuyor mu? Ya da başka başka yorumlarda yazdığınız hakaret içeren kelimeleri kullanarak basmakalıp kelimeleri bırakmış mı oluyorsunuz? Neyse... üslubumuz karakterimizin yansımasıdır
Seni onaylamak zorunda değilim önce insanlarla edepli konuşmayı öğren sonra millete akıl verSiz haberi haberi okuduğunuza emin misiniz? Siz benim yorumumu algıladığınız mı? Diyorum kiiiiiiii şikayet edenlerin yanına belki bir Allah ın kulu da teşekkür etmek ister diye yeni hat açıldı diyorum. Yeni hattın ne hattı olduğunu okuyun ve tekrar gelin. Hayatınızda bşr tane iyi öğretmen görmediniz mi? Gördüğünüzde teşekkür ettiniz mi? Hiç sanmam
Sen değil siz diyeceksiniz. Ben siz diyorum. Üstelik edepsizlik içeren bir şey yazmadım. Lütfen yorumları okuyunSeni onaylamak zorunda değilim önce insanlarla edepli konuşmayı öğren sonra millete akıl ver
Yoo ne alakasi var hak edene. Baska yorumlarda ne yazdigimi ne biliosun sapık gibi beni mi takip ediosun. İşine bak.
Takip etmeme gerek yok. Okuduğum iki yorum her şeyi gösterdi.Yoo ne alakasi var hak edene. Baska yorumlarda ne yazdigimi ne biliosun sapık gibi beni mi takip ediosun. İşine bak.
Siz niye bu kadar hınç.dolusunuz anlamadım bu öğretmene hayır yani ilk konunuzu da okudum niye madem en baştan müdüre şikayet etmediniz ödev çok veriliyor yapamıyorlar yapana hediye veriyor gibi sonra sonuç.alamazsanız cimere yazardınız. Özel olarak sizinkini niye ayırsın? Demek ki daha önce yayınlanmasını istemediniz hadi cimere şikayet ettiniz daha fazla niye başka yerlere de şikayet etmek istiyorsunuz ki.. artık abartıyorsunuz
Ben ilkokulda üç öğretmen değiştirmek zorunda kaldım. İlk ikisi ile ilgili anılarım çok güzel. Üçüncüsü de kötü bir öğretmen değildi ama ilk ikisi kadar ilgili , sevecen bir ogrrtmen değildi sınıf çok kalabalıktı , transfer öğrenci olduğum için biraz küçük goruyordu beni .. öğretmen farkı ne kadar önemli bir çocuğun hayatında anlatamamKonu öğretmen olunca sayfalarca yorum yazılmışnedir bu öğretmen düşmanlığı? Öğretmen söz konusu olunca herkes yorum yapma eleştirme hakkı görüyor kendinde
ogretmenlerin dokunulmazligimi var..diger meslek dallarinda olan insanlarla ilgilide elestiri yorum yapilabilir.. ogretmenlik bir cocugun hayatinin baslangicinda cok onemli bir yere sahiptir okuldan da nefret ettirir psikolojisini bozar cok sevdirir okula gitmek icin can da atar bu kdr onemli biryerdeyken boyle yasina ve meslegine uymayan hareketler yapan ogretmenler tabiki elestirilecek kimse zorla ogretmen yapmiyor onlari hassas meslek dali psikolojisi olgunlugu kaldirmayan yapmayacak bu kadar basit cok iyi ozverili ogretmenler var onlara biraksinlarKonu öğretmen olunca sayfalarca yorum yazılmışnedir bu öğretmen düşmanlığı? Öğretmen söz konusu olunca herkes yorum yapma eleştirme hakkı görüyor kendinde
Laflarına dikkat et! Yedirirler sana o lafları Teyze!! Baya butthurt olmuşsun zamanında dayak yediğin için öğretmeninden ki kafanda sinsi sinsi planlar kurabiliyorsun hiç tanımadığın birisi için! Yediğin dayağı haketmişsin bence öğretmeninin ellerine sağlıkBaşkalarından duyma basmakalip laflari yazıp durmayın salak salak ya. Birazcik özgün olabilirsen garip olman bile yadirganmaz.
Ben de bir öğretmenim.Su an çok üzüldüm .Size takmış ve size taktiği için çocuğunuza da takmış .Bu çocuk bu öğretmenle aynı sınıfta nasıl duracak??Gerçekten çok uzuldum..Çocuk için asla unutamayacağı tramvatik bir olay olmuş ..Öncelikle okul müdürüne hiç gitmeyin.Okul müdürü islerin büyümesini istemez.Daha çok olayı cozmeye değil ört bas etmeye çalışır ..Öğretmenini de korur.Cunku okulda olan bir şeyin ucu mutlaka ona da değer.Milli eğitime gidin direkt.İlce milli eğitime .Şube muduru ile görüşün.Resmi halledin işinizi.Dilekce yazın.Goruntuleri de verin..Kadın sorunlu .Önceki konunuzu da hatırlıyorum .Öğretmenlikten çok uzak birisi.İnanamiyorum.Sessİz kalmayın daha fazla .Şikayet edin ve çocuğunuzu o sınıftan alın.Hayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı
Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok
Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye
Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim
Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Okul müdürü işlerin büyümesini istemeyeceği için öğretmeni uyarır zaten. Cimer’e bile yazmış zaten milli eğitim müdürü ne kiBen de bir öğretmenim.Su an çok üzüldüm .Size takmış ve size taktiği için çocuğunuza da takmış .Bu çocuk bu öğretmenle aynı sınıfta nasıl duracak??Gerçekten çok uzuldum..Çocuk için asla unutamayacağı tramvatik bir olay olmuş ..Öncelikle okul müdürüne hiç gitmeyin.Okul müdürü islerin büyümesini istemez.Daha çok olayı cozmeye değil ört bas etmeye çalışır ..Öğretmenini de korur.Cunku okulda olan bir şeyin ucu mutlaka ona da değer.Milli eğitime gidin direkt.İlce milli eğitime .Şube muduru ile görüşün.Resmi halledin işinizi.Dilekce yazın.Goruntuleri de verin..Kadın sorunlu .Önceki konunuzu da hatırlıyorum .Öğretmenlikten çok uzak birisi.İnanamiyorum.Sessİz kalmayın daha fazla .Şikayet edin ve çocuğunuzu o sınıftan alın.