Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de konu sahibinin anlatmadığı şeyler olduğunu düşünüyorum

Başkalarından duyma basmakalip laflari yazıp durmayın salak salak ya. Birazcik özgün olabilirsen garip olman bile yadirganmaz.
Kusura bakmayın ama insanlara salak demekle özgün olunuyor mu? Ya da başka başka yorumlarda yazdığınız hakaret içeren kelimeleri kullanarak basmakalıp kelimeleri bırakmış mı oluyorsunuz? Neyse... üslubumuz karakterimizin yansımasıdır

Son düzenleme:

Yoo ne alakasi var hak edene. Baska yorumlarda ne yazdigimi ne biliosun sapık gibi beni mi takip ediosun. İşine bak.

okul müdürüyle görüşebilirsiniz ,kesinlikle haklısınız küçücük çocuk nasıl üzülmüştür yavrum ayrıca öğretmenle bi husumetiniz vardır yoksa niye yapsın tarzinda yorum yapanlar olmuş öğretmen ne olursa olsun tüm çocuklara eşit davranmak zorundadir!!(not:ben de bir öğretmen olarak söylüyorum bunu)

Valla şöyle tipler atanıyor ben özel sektördeyim kafayı yiyorum.
Ergen bu bildiğin ya terbiyesiz sizinle ne problemi olursa olsun isterseniz siz hatalı olun ortada küçücük bi çocuğun kalbi söz konusu bunu yapmaması gerekirdi.
Bence sosyal medyaya yayacağım yaptığınızı falan deyin sinir oldum .

Seni onaylamak zorunda değilim önce insanlarla edepli konuşmayı öğren sonra millete akıl ver

Siz niye bu kadar hınç.dolusunuz anlamadım bu öğretmene hayır yani ilk konunuzu da okudum niye madem en baştan müdüre şikayet etmediniz ödev çok veriliyor yapamıyorlar yapana hediye veriyor gibi sonra sonuç.alamazsanız cimere yazardınız. Özel olarak sizinkini niye ayırsın? Demek ki daha önce yayınlanmasını istemediniz hadi cimere şikayet ettiniz daha fazla niye başka yerlere de şikayet etmek istiyorsunuz ki.. artık abartıyorsunuz

Öğretmen olduğundan mütevellit, kendisine adıyla hitap ediliyor, adının önüne "hanım" eklenmiyor diye veryansın edeni de gördüm buralarda. Çok ütopik olmayabilir anlatılanlar ama eksik gedik bişeyler var sanki.

Keşke hocam rica etsek, böyle bir yanlış anlaşılma olduysa yeniden bizim çocuğu da ekleyerek yapıp paylaşsanız. Çocuk ağlamaktan gözleri çıktı, biliyorsunuz bunların hepsi travma, yazık değil mi çocuğa deseniz belki hallolurdu. Sonra gider okula konuşurdunuz. Nerde eski veli- öğretmen konuşmaları. Şimdi hemen eski öğretmenler demeyin, eski veliler de çok farklıydı...

Konu öğretmen olunca sayfalarca yorum yazılmış nedir bu öğretmen düşmanlığı? Öğretmen söz konusu olunca herkes yorum yapma eleştirme hakkı görüyor kendinde
Ben ilkokulda üç öğretmen değiştirmek zorunda kaldım. İlk ikisi ile ilgili anılarım çok güzel. Üçüncüsü de kötü bir öğretmen değildi ama ilk ikisi kadar ilgili , sevecen bir ogrrtmen değildi sınıf çok kalabalıktı , transfer öğrenci olduğum için biraz küçük goruyordu beni .. öğretmen farkı ne kadar önemli bir çocuğun hayatında anlatamam

Konu öğretmen olunca sayfalarca yorum yazılmış nedir bu öğretmen düşmanlığı? Öğretmen söz konusu olunca herkes yorum yapma eleştirme hakkı görüyor kendinde
ogretmenlerin dokunulmazligimi var..diger meslek dallarinda olan insanlarla ilgilide elestiri yorum yapilabilir.. ogretmenlik bir cocugun hayatinin baslangicinda cok onemli bir yere sahiptir okuldan da nefret ettirir psikolojisini bozar cok sevdirir okula gitmek icin can da atar bu kdr onemli biryerdeyken boyle yasina ve meslegine uymayan hareketler yapan ogretmenler tabiki elestirilecek kimse zorla ogretmen yapmiyor onlari hassas meslek dali psikolojisi olgunlugu kaldirmayan yapmayacak bu kadar basit cok iyi ozverili ogretmenler var onlara biraksinlar

Yıllar önce zengin fakir diye sıralarda bile ayiran öğretmenimiz vardi o zamanlar sikayet hakki bu zamandaki gibi de degildi keske imkan olsaydinsikayet edebilseymisiz
Benim yakin bir arkadasim bu duruma cok içerlemistir her zaman ve bir cocukta ne kadar psikoloji bozabiliyor bu durum siz dusunun zenginseniz nefret ediliyor fakirseniz rencide ediliyorsunuz

Konu sahibi bu öğretmen kızınızı bırakıp sizi terbiye, haddinizi bildirmeye başlamış bu öğretmeni hiç masum bulamadım çünkü size
Demiş zaten '' bende sizin merci söylemenizden rahatsız oldum "
Nedense bu bir meslek hastalığı öğretmenlerin, her önüne geleni karşında çocuk görmek, karşındakini küçümsemek, artık bu halleri bıraksınlar herkesi olduğu gibi kabüllensinler, merci diyene de gıcık olmasınlar, bi zahmet yani

İkinizde de hata var siz belki o an ki sinirle sert bir ses tonuyla uyarıcı konuştunuz..öğretmende sizi alttan alıp olayı yumuşatmak yerine karşı tavırla konuştu .. okullar açılınca birebir görüşmeniz tavsiyem sakin bi şekilde tabi ki

Başkalarından duyma basmakalip laflari yazıp durmayın salak salak ya. Birazcik özgün olabilirsen garip olman bile yadirganmaz.
Laflarına dikkat et! Yedirirler sana o lafları Teyze!! Baya butthurt olmuşsun zamanında dayak yediğin için öğretmeninden ki kafanda sinsi sinsi planlar kurabiliyorsun hiç tanımadığın birisi için! Yediğin dayağı haketmişsin bence öğretmeninin ellerine sağlık

Ben de bir öğretmenim.Su an çok üzüldüm .Size takmış ve size taktiği için çocuğunuza da takmış .Bu çocuk bu öğretmenle aynı sınıfta nasıl duracak??Gerçekten çok uzuldum..Çocuk için asla unutamayacağı tramvatik bir olay olmuş ..Öncelikle okul müdürüne hiç gitmeyin.Okul müdürü islerin büyümesini istemez.Daha çok olayı cozmeye değil ört bas etmeye çalışır ..Öğretmenini de korur.Cunku okulda olan bir şeyin ucu mutlaka ona da değer.Milli eğitime gidin direkt.İlce milli eğitime .Şube muduru ile görüşün.Resmi halledin işinizi.Dilekce yazın.Goruntuleri de verin..Kadın sorunlu .Önceki konunuzu da hatırlıyorum .Öğretmenlikten çok uzak birisi.İnanamiyorum.Sessİz kalmayın daha fazla .Şikayet edin ve çocuğunuzu o sınıftan alın.

Okul müdürü işlerin büyümesini istemeyeceği için öğretmeni uyarır zaten. Cimer’e bile yazmış zaten milli eğitim müdürü ne ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…