Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef olması gereken gibi davranmıyor herkes. Dört yaşındaki çocuğumu koruyabilmek adına kendimce doğru davranış sergiledim. Çünkü ogretmenin karakterinde eksiklikler gördüm. Ben öğretmene öğretmen yarı annedir sizin işiniz çok önemli. Oğlum sizi hep anlatıyor diyince baktım ogun oğlum geldi öğretmen saçımı okşadı dedi. Çocuğun günlük resimlerini daha fazla atmaya başladı. Nabza gire şerbet vermek gerekiyor bazen. Yolunda gitmeyen şeyler olunca üç ayın sonunda ayrılma kararı aldık.

İnsanın eğitim hayatında ilkokul öğretmeninin rolü büyük bence. Mesela ben zeki bir çocuktum ama çok çekingendim. Eğer öğretmenim annemle zıtlaşıp beni dışlasaydı okula küserdim herhalde. Yapım bayağı hassastı çünkü.
Allah'a şükür müthiş bir öğretmene denk geldim. Bizi evladıymışız gibi sevdi, başarımızı perçinledi, neredeyse öz babamız kadar ilgilendi. Annem hala dua eder kendisine. Onun sayesinde bu kadar özgüvenli yetiştiğimi düşünüyorum.
Önceki konunuzu okudum, öğretmene boş yere taktığınız yerler de var ama bu konuda haklısınız. Yazık yani ufacık çocuğa. Ne olacak deyip küçümseyen bir sürü yorum gördüm. İş yerinde mobbinge uğrayanlara da mı aynısını diyeceksiniz? 6 yaşındaki çocuğun bile isteye hevesini kırmış adam. Veliyle aralarındaki hiçbir problem bunu meşru kılmaz ki.

Önceki konu linki nedir bulamadım

normalde hayatta olması gereken bir şey tutumunuz. ama bir çocuğun sağlıklı eğitimi için buna gerek duymak bence acı olan..
umarım şimdi okul ve öğretmenle sıkıntısızdır herşey..

Çocuğa kötü davranma sorunu olur.tıpkı bu konu sahibinin yaşadığı gibi. Siz öylesiniz diye herkes sizin gibi olacak değil

Siz haberi haberi okuduğunuza emin misiniz? Siz benim yorumumu algıladığınız mı? Diyorum kiiiiiiii şikayet edenlerin yanına belki bir Allah ın kulu da teşekkür etmek ister diye yeni hat açıldı diyorum. Yeni hattın ne hattı olduğunu okuyun ve tekrar gelin. Hayatınızda bşr tane iyi öğretmen görmediniz mi? Gördüğünüzde teşekkür ettiniz mi? Hiç sanmam

Bizimde bugün 23 nisan etkinligimiz vardi. Ögretmenimiz kostüm giyip çocuklarla sırayla konusup sorular sordu cocuklarda şarkılar söyledi ama benim oğlum baglanamadı bizim bilgisayar problem yapti. Tabi oglumda üzüldü giyindi hazirlandi vs... kısmet degilmis dedik. Sonrasinda ögretmenin icine dert olmuş tekrar kostümlerini giymis beni whatsapptan görüntülü arayip oglumla görüştü ve oglumun videosunuda çekip digerleriyle paylaştı. Bizde çok çok teşekkür ettik sonucta mecbur degildi. Bize verdigi cevap; eğer cocuklardan biri mutsuzsa yaptigimiz faaliyetin anlami kalmaz dedi. insanlık merhamet başka birşey.

Böyle konular Cimer’e mi şikayet ediliyor ki? Bir de Bimer var o ne oluyor

Bimer Basbakanlik sistemi kaldirildigindan beri yok Cimer olarak degisti..
Bu tarz konularda cimerden hic birsey cikmaz okulun tavrina bagli herkes Cimer i denetleme kurumu zannediyor oysa otomatik bir sistemle sikayet ettiginiz insani kendine sikayet etmis oluyorsunuz. Kolay kolay sonuc alinmaz vatandaslarin dusundugu gibi degil.

Önceki konu linki nedir bulamadım

Konu sahibi siz kendi tepkilerinizi normal mi görüyorsunuz? Cimere şikayet etmek niye anlayamadım bence öncelikle bi psikiyatriye görünmelisiniz cidden ayrica onceki konunuzda öğretmenin sizle bi husumeti oldugunu yazmamışsınız genel konuşmuşsunuz açıklamadiginiz bi tartışma vs olduğu aşikar

Merhaba hanımefendi. Sanırım önceden öğretmenle sorun yaşamışsınız ki siz kızarsınız diye koymadım demiş. Öğretmenin yazdıkları normal değil tabii . Hocam benim kızımınkini de ekleyip paylaşabilir misiniz, deseydiniz. Sanırım daha farklı yaklaşırdı. Şikayet ettiğinizde öğretmenden savunması istenir. Konu çok büyük bir şey değil. Zaten şikayet de etmişsiniz. Bence uzlaşımcı olun. Çocuğunuzun sadece bir öğretmeni olmayacak.

Öğretmenin garip bir tavrı varmış. Ama bu velilerin de tavırları çok normal değil. Çocuğun fotoğrafı videoya eklenmedi diye çocuğunun "travma" yaşadığını düşünmek de neyin nesi? Ben de öğretmenim her gün bir sürü fotoğraf geliyo telefonuma. Galerimin halini görmeniz lazım. Hafta sonu tüm etkinliklerden bir video yapıp gönderiyorum velilere ve bi tane öğrencimin fotoğrafı gözümden kaçmış. Yüz tane fotoğrafın içinden seçmeye çalışırken gayet normal veli yazdı ben de galerimi görmelisiniz aynen durum bu diye cevapladım. Konu kapandı gitti. Sizin öğretmeniniz garip karşılamış bu durumu ama siz de boşuna kendinizi yormuşsunuz zira ortada şikayet edilecek ve bununla ilgili işlem yapılacak bir durum yok.

Konuyu okuyunca konu sahibinin abartttigini dusunmustm ama eski konuyu okuyunca öğretmenin manyak olduğunu anladım haklı valla veli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…