-
- Konu Sahibi VuslataDair
Merhaba cimer mi, iyi günler kolay gelsin.
Ben bugün bir ogretmeni sikayet edecektim. Kendisi hazırladığı bir videoda herkesi eklemis. Benim kizi unuttu. Sordum da özelden attığım için siz kizabilirdiniz diye düşündüm dedi. Benim kızımın videoya konulmamis olması sebebiyle ogretmen video hazırlama görevini kötüye kullandığı için cezalandirilmasini arz ederim. Lütfen bir üstteki işsizim diye iş isteyen vatandaşin dilekcesini degil, veya tazminatini alamayan guvencesiz işçinin dilekcesini değil benim kızımın videosu ile ilgili dilekcemi öne alarak işlem yapın. Bu cok acildir.
Saygılarımla sayın cumhurbaşkanım.
Olayı tam olarak bilmiyoruz ki öğretmene sorsak belki bambaşka bir durum çıkacak altından atanırsanız ve 2 öğrenciniz kavga edip yanınıza gelse Tekini dinledikten sonra direk karar vereceksiniz galibaBakın tabi ki aileler at koşturmamalı sınıf yönetiminde. Ama işbirliği olmalı. Şikayetler dinlenip yeniden tasarlanmalı. Yok ben 18 yıllık bu meslekteyim. Bunca öğrenciyi ben yetiştirdim diyip alınıp öğrenciye kadar yansıtılırsa bu olaylar o öğretmende sıkıntı var demektir.
Hayır doktor içerde bez unutmuş olabilir ama bi de hastaya bakmak lazım belki bi kabahati vardı olayı kapsamlı değerlendirelim lütfenDoktor içerde bez unuttuğunda, avukat müvekkilini yanlış yönlendirdiğinde de hesap soruluyor ama yine de siz bilirsiniz
Farkettim ve bir öğretmene bana siz diyin demek biraz ukalalık geldiBeni de birinci sınıfta hiç istemezlerdi sınıf arkadaşlarım hep ağlardımokuldan kacardim hep çocuğun ağlamasına tabi ki bende üzüldüm öğretmeni tamamen haklı bulmuyorum ama konu sahibi daha önce ne.yapmissa adam birşey dersiniz diye paylasmadim demiş
AynenFarkettim ve bir öğretmene bana siz diyin demek biraz ukalalık geldi
Vallaha üniversitede biz hocalar rahatız isteyen hoca ders bile anlatmıyor not bırakıyor gidin fotokobiciden alın sorumlusunuz diyor.öğrencilerin gıkı çıkmıyo.üniversite okuyan herkes bilir hocaların derse geç gelmesinin sıkıntı olmadığını yani relax bir ortam.öğrencide istediğinde sınıfça gelmiyor mesela.bu boykot olarak algılanmıyor....artık bunlara rağmen bunu bile değerlendirmişler arkadaş aynı zamanda avukattı..sonra oturup kendi savunmasını kendisi yazdı.cimer den bişey çıkmaz diyenlere de umarım güzel bir cevap olmuştur.
Bu şartlarda zor atanırım. Ama iki öğrencim kavga etse ikisini de dinlerim. Sandığınız gibi biri değilim. Ben burada çocuğa üzülüyorum. Ve o adamın dürtülmesi gerek. Anne ne yaparsa yapsın çocuk sınıf düzenini bozmayan, uyumlu bir öğrenciyse asla ama asla bu çocuğun problemi değildir. İki yetişkin konuşup çözmelidir. Öğretmen liseli kız gibi resmen kadından çocuğu üzerinden intikam almış. Cimer öyle aman aman şikayet mercii de değil. Online bi hizmet. Okunup mantıklı bulunursa işleme alınır. İşleme alınmışsa zaten veli haklıdır. Unutulmamalıdır ki en ciddi ve telafisi zor yara ruhsal yaradır. O küçücük çocuk haylazlık yapmadığı halde cezalandırıldı ve kendisni suçlayıp ağlıyordur eminim.Olayı tam olarak bilmiyoruz ki öğretmene sorsak belki bambaşka bir durum çıkacak altından atanırsanız ve 2 öğrenciniz kavga edip yanınıza gelse Tekini dinledikten sonra direk karar vereceksiniz galiba
Hayır doktor içerde bez unutmuş olabilir ama bi de hastaya bakmak lazım belki bi kabahati vardı olayı kapsamlı değerlendirelim lütfen
Sizde karşı tarafı dinlemeden hüküm kesen dolduruşa gelen birisiniz belli ki yada avukat da olabilirsiniz konu sahibi sizi tutmuş da olabilirgercekten cok sasiriyorum size. Konu sahibi tabiki sikayet edicek boyle bir durumu, Ama sanirim sizde o cinsten ogretmensiniz oyuzden tepkiniz!
Bir velinin öğretmene ‘sen’ demesi ayıp, öğretmenin veliye ‘sen’ demesi normal öyle mi??Farkettim ve bir öğretmene bana siz diyin demek biraz ukalalık geldi
nuro var bazen boyleleri demekki veliyi canindan bezdirmistr. bazen dusunuyorum bir velinin yada ogretm3nin birbiriyle olan kisisel sorunu ne olabilir diye. ogretmen ogrenciyi sevmez yada veliyi sevmez olan hep sevilmeyen cocuga olurBeni de birinci sınıfta hiç istemezlerdi sınıf arkadaşlarım hep ağlardım ☺ okuldan kacardim hepçocuğun ağlamasına tabi ki bende üzüldüm öğretmeni tamamen haklı bulmuyorum ama konu sahibi daha önce ne.yapmissa adam birşey dersiniz diye paylasmadim demiş
Şımartılmak bu değil ki.Arkadaşlar,Siz kendi aranızda tartışıyorsunuz da farkında mısınız konu sahibi konuyu yazdı kacti..siz onu savunadurun..
Ben de öğretmenim.Bende de ödevini eksik yollayan hatta hiç yollamayanlar var,okulda da aynilar ama 23 Nisan olayında her resim atana alkış yapıp resmine videosuna çok güzel olsun olmasın sevindirici yorum yapıp fotolarini da atlamadan paylastim.Velilerle sorunum da yok çok şükür ama olsaydı da buna çocuğu kariatirmam,kariatirmadim prensibim değil.Amaaa öyle veliler denk geliyor ki onun çocuğu hep ön planda olsun,dünya onun cocugunun etrafında dönsün,aman bir şeyden eksik kalmasın,yanındaki yıldız almissa o almasa olay çıkaran,vs vs neler görüyoruz.Bu konu sahibi veli de eminim onlardan biri ve eksik anlatıyor.Eksik de anlatsa Öğrt i hakli çıkarmaz ama konu sahibi hiç masum değil
Bu arada cocuklarin psikolojisinin bozulması ne kadar kotuyse simartilmasi da o kadar kötüdür
Öyle hastalar da var. Herşeye müdahale ediyorlar. Bez içeriyi temiz tutsun diye bırakılıyor. Dr dan iyi mi bilecek hastaKesin hastanın şımarıklığından. Başka ne olabilir ki
Haklısınız kesinlikle ama cimere şikayet edip birinin ekmeğiyle oynamak ağır geliyor bana ya müdüre şikayet etsin ya da sınıfı değiştirsin yoksa kesinlikle hak veriyorum sizebidr bir onerim var arkadasim bizim ogretmende arda kizimin fotolarini atmiyordu gruba ve bizim okulla ilgili bir problem olunca kulak arkasi yaparfi bende okul grubunda bir guzel dile getirrirfim tum veliler arkamda olunca ozur dilerdi
nuro var bazen boyleleri demekki veliyi canindan bezdirmistr. bazen dusunuyorum bir velinin yada ogretm3nin birbiriyle olan kisisel sorunu ne olabilir diye. ogretmen ogrenciyi sevmez yada veliyi sevmez olan hep sevilmeyen cocuga olur
Sadece öğretmene bunu demesi garip geldiBir velinin öğretmene ‘sen’ demesi ayıp, öğretmenin veliye ‘sen’ demesi normal öyle mi??
Ne öğretmenim ne de veliyim, dışarıdan bakan bir vatandaşım sadece.
Doktor içerde bez unuttuğunda, avukat müvekkilini yanlış yönlendirdiğinde de hesap soruluyor ama yine de siz bilirsiniz
[/QUOTE Müzikli videoya girememekle hastanın içinde gazlı bezi unutmak aynı şey zaten haklısınız