Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu şartlarda zor atanırım. Ama iki öğrencim kavga etse ikisini de dinlerim. Sandığınız gibi biri değilim. Ben burada çocuğa üzülüyorum. Ve o adamın dürtülmesi gerek. Anne ne yaparsa yapsın çocuk sınıf düzenini bozmayan, uyumlu bir öğrenciyse asla ama asla bu çocuğun problemi değildir. İki yetişkin konuşup çözmelidir. Öğretmen liseli kız gibi resmen kadından çocuğu üzerinden intikam almış. Cimer öyle aman aman şikayet mercii de değil. Online bi hizmet. Okunup mantıklı bulunursa işleme alınır. İşleme alınmışsa zaten veli haklıdır. Unutulmamalıdır ki en ciddi ve telafisi zor yara ruhsal yaradır. O küçücük çocuk haylazlık yapmadığı halde cezalandırıldı ve kendisni suçlayıp ağlıyordur eminim.
Ne diyebilirim ki öğretmen akrabalarım hep öğretmenler arasında birlik olmadığından bir olay olduğunda destek çıkılmadığından bahsederlerdi haklıymışlar

bidr bir onerim var arkadasim bizim ogretmende arda kizimin fotolarini atmiyordu gruba ve bizim okulla ilgili bir problem olunca kulak arkasi yaparfi bende okul grubunda bir guzel dile getirrirfim tum veliler arkamda olunca ozur dilerdi

nuro var bazen boyleleri demekki veliyi canindan bezdirmistr. bazen dusunuyorum bir velinin yada ogretm3nin birbiriyle olan kisisel sorunu ne olabilir diye. ogretmen ogrenciyi sevmez yada veliyi sevmez olan hep sevilmeyen cocuga olur
Sizin veliler mertmiş. Genelde yorumlar yapılır iş şahitliğe gelince herkes görmedim duymadım bilmiyorum u oynar. Yok eşim kızar, yok şu yok bu

Ne demek herkesin resmini koyup bir tane öğrencisini ayırmak? Madem istemeyeceğinizi düşünüyor sorabilirdi bi zahmet..
Kendimden biliyorum çocukken en sevdiğim ve en heyecanlandiğim severek aktif olduğum bir bayramdı. Benim çocukluğumda böyle birşey yasasaydim çok üzülürdum . Kızınizda uzulmüstür mutlaka kıyamam ona.. bazıları saçma bulmuş ama bende eğitimciyim öğretmenler bazen cilkini çıkarıyor. .ve malesef üzgünüm ama müdürler genelde öğretmenlerini korUrlar sizide geçiştirirler. Keşke her okulda her sınıfta kamera olsa hem öğretmeni ,hem öğrenciyi korur . Bakın ozaman ne veliler ne öğretmenler haksızlık yapabiliyormu...
Böyle seviye sinir bilmeyen çocuğa mobing uygulayan öğretmenler işten de atılmali..
Ay yazık okadar okumuş geçim sağlıyor diye bakmamak lazim. Çocuk Yetistiriyorlar bir kısmı Malesef ki psikoloji olarak değişik ,öğretmen değil akıl hastası gibiler .

hic unutmuyorum daha 1 ci sinifa gidiyorum fakirligin gozu kor olsun babam olmadigi bize bisey alan yoktu amcamiin kizinin kiyafetini giymistim 23 nisan secmesi icin ama belki tum 1 ler falan var ula okul muduru geldi 100 ogrenci varsa 95 ni sevip 5 kisiyi saf disi birakmisti bunlardan 1 tanesi de bendim ama nasil agladim nasil kimseye bisey diyemdim kim senin hakini savunacak kim sana cocuk ustun basin guzelse durumun iyise sen 1 numarasim harikasin halbuki o 1 siniflardan en basarilisi bendim karnem 5 ti okuma yazmqyi ilk ben sokmustum 23 nisani hak etmemisim demek bunu da niye anlatiysam icimde kalmisti zalim mudurlerrr ah ahh

Eğitim hayatinda basarisiz olanlarin hepsi ya eski ogretmeninin intikamını ya da atanamamis olmanın intikamini alıyor bu konu başlığı altında.

Ama gerçek şu ki, şimdiki anneler çocuklarını gökyüzüne çıkarıyor. Biz zamaninda dayak da yerdik. Ilber Ortaylı gibi hocalarin hocaları da doverdi. Ilber Ortaylı gibi bir adam bile o dayaklar bana çok şey öğretti diyor. Simdi dayak da yok, hicbir sey yok. El bebek gül bebek eğitim var. Ogretmen bir video hazırlamış da ogrencilerden birini unutuvermis diye cimere sikayet ediliyor. Hey allahim. Ne günlere kaldık. Herkes prenses.
Unuttum demedi bana eğer unuttum deseydi Tabii ki boyle olmazdi

Ne diyebilirim ki öğretmen akrabalarım hep öğretmenler arasında birlik olmadığından bir olay olduğunda destek çıkılmadığından bahsederlerdi haklıymışlar
O dediğiniz de var. Ama şu an o konu bu konu değil. Polisler de polisleri sevmez. Ben de kendi memleketlilerime kıl oluyorum mesela. Ama kim haklıysa hakkını vermek gerek düşman bile olsa.

G Gamzeceylan
Niye? Öğretmenliği ameliyata giren doktorla bir tutmayı ben başlatmadım farkındaysanız 😏
Öyle emojiler koyunca laf sokmuş sayılmıyorsunuz :) Ben konu Hakkında bilgisi olmayan insanların kişilerin emek vererek kazandıkları mesleklerine hadsizce karışmasının doğru olmadığını örneklendirmek için söylemiştim konuyu farklı yere çekmeyin.

At hırsızıyım, diğer at hırsızları birlik olmuyor, bir olay olduğunda destek çıkılmıyor 😒

Hatalı meslekdaşlarına neden destek çıksınlar tam olarak?

hic unutmuyorum daha 1 ci sinifa gidiyorum fakirligin gozu kor olsun babam olmadigi bize bisey alan yoktu amcamiin kizinin kiyafetini giymistim 23 nisan secmesi icin ama belki tum 1 ler falan var ula okul muduru geldi 100 ogrenci varsa 95 ni sevip 5 kisiyi saf disi birakmisti bunlardan 1 tanesi de bendim ama nasil agladim nasil kimseye bisey diyemdim kim senin hakini savunacak kim sana cocuk ustun basin guzelse durumun iyise sen 1 numarasim harikasin halbuki o 1 siniflardan en basarilisi bendim karnem 5 ti okuma yazmqyi ilk ben sokmustum 23 nisani hak etmemisim demek bunu da niye anlatiysam icimde kalmisti zalim mudurlerrr ah ahh
Yazıklar olsun

İşte biz unutuyoruz belki ama ufakken olan kırgınlıklar hayat boyu unutulmuyor ne yazık ki 😪 Ben bu nedenle kızdım öğretmene.

O dediğiniz de var. Ama şu an o konu bu konu değil. Polisler de polisleri sevmez. Ben de kendi memleketlilerime kıl oluyorum mesela. Ama kim haklıysa hakkını vermek gerek düşman bile olsa.
Tamam siz tek tarafı dinleyip hak verin ben öğretmen olan kişiyide dinlemeden karar vermem onu da dinleyemeyeceğimize göre haklı haksız kim bilemem

Konuyu okudum önceki konuyu da biliyorum. İki tarafa da hak verdim.

Önceki konuyu bilmeseydim, bu konu için konu sahibi haklı. Sadece merci kelimesini biz samimi kadın arkadaşlar arasında kullanırız . Merci ( şekerim) gibi.

Özel durumlar dışında ödevler yapılmalı. Bütun öğrenciler ödev yapıp kiziniz eksik yapınca onun öğretmenliğini hiçe sayıyorsunuz. Belli ki bu ödev konusu onun için önemli ama 23 Nisan bunu misilleme olarak kullanacağı bir gün değil. Cimere şikayet etmeseydiniz tekrar yapmasını isteyin derdim. Resmi kullanılmayan sadece siz misiniz yine?
Evet sadece biziz

:sinirli::sinirli::sinirli: Ahhh ahhh.

At hırsızıyım, diğer at hırsızları birlik olmuyor, bir olay olduğunda destek çıkılmıyor 😒

Hatalı meslekdaşlarına neden destek çıksınlar tam olarak?
Evet yargısız infaz dedikleri bu galiba tek Veli'yi dinledik vay vicdansız öğretmen hemen ceza alsın dedik bitti gitti umarım cimer yetkilileride sizin gibi düşünmüyordurda öğretmenide dinlerler

Tamam siz tek tarafı dinleyip hak verin ben öğretmen olan kişiyide dinlemeden karar vermem onu da dinleyemeyeceğimize göre haklı haksız kim bilemem
Öğretmen akrabalarınızı dinliyorsunuz ya tek taraflı. Tavsiyem az da veli akrabalarınızı dinleyin, Çocuğu dışlananlardan.

27 sayfa okumadım ama kizacaginizi düşündüyse, ki kızmak değil onay alınır zaten bizim öğretmenimiz yazılı onayimizi aldı, fotoğraflar için.

Onaylar misiniz diye sorup ona göre hareket etmesi gerekirdi.
Haklısınız, ama cimerlik bir durum mu bilemedim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X