Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

eşyalarnız çok güzel ama benim fikrim ahşap mobilyalarınızı imkanınız varsa beyaz a boyatmanızı öneririm büyük bir değişiklik olcak güzel olur :)

Yok artık

Mobilyanın özelliği zaten ceviz olması.

Öneriniz için teşekkürler ama bunu yapacağıma kapıları kırar atarım daha iyi :)

ben kesinlikle odadaki en rahatsız eden ilk üç şeyi sıralayayım

1 numara: Masanın camın önünde olması: vitrinle de yanyana olunca o nedenle çok ahğap kalaalığı gibi duruyor çok karşık bir hava vermiş.. şekli değiştirdiğinde gerçekten çok farkedecek
2 numara: Kapılar: Herkes söylemiş zaten ama bence ben olsam kapıları değiştirirdim. Tamam masraf ama ele değil ya kayınpedere brırak senden sonra gelecek olan güzel güzel oturur. ne var belki dua eder sana
3 numara da ayakkabılık: Bir yorumunda demişsin mesela tresuar ayaklı askılık diye.. bence çok mantıklı yapmalısın çöok güzel olur..

Bu arada eşyalarını çok beğendim gerçekten çok güzeller
berjerlerin oturma odasında çok güzel olmuş
ama bence onlar salonda camın önüne yakışır

seni anlıyorum eski evi ben de sevmem
ilk evlendiğim ev 10-15 yıllık binaydı ama benim için dünyanın en güzel evlerinden
şimdiki evim yepyeni kocaman ama o ev hayalimden çıkmıyor
eşimle hala önünden geçerken öylece bakıyoruz..

yani demek istediğim ilk evin çok güzel ama ilk evin olduğu için özel zaten..
burayla hiç kıyaslama bile

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Belki diğer yorumlarımda dikkatinizi çekmiştir, ama tekrar söyliyim eşyalar evime başka türlü yerleşmiyor ne yazıkki. Özellikle kapıların salona açılmasından dolayı masanın ve koltukların yerini değiştiremiyorum. Çok fikir yürüttüm ama olmuyor malesef.

Bu gidişle ev almamız epey uzayacağından dolayı en uygun amerikan kapılardan kapı yaptırıcam sanırım ama bikaç ay sonra.

Vestiyeride sökemem, neticede benim evim değil, bişey demezler ama bişey düşünmeleri beni rahatsız eder.
Yapışkanlı folyo ile dolap kaplayanları gördüm, onlardan bilgi alıp onu kaplamayı düşünüyorum.

Şimdilik böyle çözümler buldum kendimce işte...

bence evin çok çok güzel ben çok beğendim mobilyanı bence ama biraz daha renkli aksesuarlar / yastıklar ilave et ozaman biraz evin içine hareket katar ))

Masamın yerini değiştiridim.
Odaya giriş çıkış ve masada yemek yeme açısından daha kullanışlı oldu.
PEKİ görsel olarak, yani odanın genel görünümü açısından sizce camın önündeki halimi daha iyi bu halimi?

Eklentiler

• $DSC00150.JPG
    135,2 KB · Görüntüleme: 364
  • $DSC00151.JPG
    127,2 KB · Görüntüleme: 340
  • $DSC00152.JPG
    140,4 KB · Görüntüleme: 345

Masamın yerini değiştirdim, sizce bu halimi yoksa diğer halimi ? 15 syfada görebilirsiniz.

bence evin eski değil hiç öyle düşünme sadece eşyalarını biraz karışık yerleştirmişsin salondaki masa oraya olmamış mesela tv nin yerine olsa daha iyi olur sanki

Masa tvnn yerine olmuyor ne yazıkki ozaman masanın üzerinden yürüyüp geçmeleri gerekebilir

Şuanki yeri nasıl olmuş sizce? 15. syfada

ben diğer evden farklı bir tek kapıları gördüm.. Bence şu an ki evinde muhteşem..

İnsan zamanla sıkılıyor, değişiklik istiyor. Sende bu durumu fazla kurcalama ve evini benimsemeye çalış bence..

Çooook çokk şık olmuşş.. Allah yuvanı şen etsin. diğerleri hiç önemli değil.

Masamın yerini değiştirdim yukarılarda biyerde olmalı görebilirsiniz son sayfalara doğru :)
Ama dediğinz gibi konsolun yerine koyamam çünkü girişi tamamen kapatır, üstünden yürümek gerekir o derece :) Şimdilik böyle yapabildim. Bu hali daha kullanuşlı oldu ama görsel olarak eski halimi daha iyiydi siz ce yoksa bu halimi?

Çok teşekkür ederim. Sizce masanın eski halimi daha iyi yani camın önündeki halimi yoksa az yukarda yeni eklediğim fotoğraflardaki halimi?

benimde şimdiki evim kira ve ilk ben oturdum gelin girdim yazın taşınmayı düşünüyoruz aynı konforda ev bulamam diye üzülüyorum şimdi her şeyim yepyeni ama sonra da rabbim sağlık sıhhat mutluluk versinde her yerde otururum diyoruminsan nefsi işte her şeyin güzelinde uyumlusun da aklı kalıyor

Tekrar kiraya taşınacaksanız, aynı konforda bi ev bulma şansınız vardır mutlaka. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Bende evle ufak tefek oynamaya karar verdim, bikaç ay sonra kapıları değiştiricem kısmetse.

Sizinde fikrinizi almak istiyorum. Salonun eski yerleşimimi güzel yoksa yeni yerleşimimi?
15. sayfada yeni hali var, fikirleriniz benim için önemli.

evinn eşyaları kaç senelik hayatım yeni mi gerçekten çok zevkliymişsin koltuğna bayıldım

ilk evin çok harikaymış çok zevklisin sen ya bayıldım salonuna oturma odana salon takımını nerden aldın tatlım

Çok teşekkür ederim canım.

Zevkliyizde işte, bide zevkimizi sergileyecek ev olaydı :) Yiene allaha şükür tabiki :)

Yemek odam gümüş mobilya, salonumun koltuk takımı saloni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…