- 7 Ocak 2014
- 933
- 110
- 34
-
- Konu Sahibi LolaBunnyy
eşyalarnız çok güzel ama benim fikrim ahşap mobilyalarınızı imkanınız varsa beyaz a boyatmanızı öneririm büyük bir değişiklik olcak güzel olur :)
Yok artık
Mobilyanın özelliği zaten ceviz olması.
Öneriniz için teşekkürler ama bunu yapacağıma kapıları kırar atarım daha iyi :)
mobilyadan kastım kapı ve dolaplarınız aslında yanlış ifade etmişim bu sadece benim fikrim.
ben kesinlikle odadaki en rahatsız eden ilk üç şeyi sıralayayım
1 numara: Masanın camın önünde olması: vitrinle de yanyana olunca o nedenle çok ahğap kalaalığı gibi duruyor çok karşık bir hava vermiş.. şekli değiştirdiğinde gerçekten çok farkedecek
2 numara: Kapılar: Herkes söylemiş zaten ama bence ben olsam kapıları değiştirirdim. Tamam masraf ama ele değil ya kayınpedere brırak senden sonra gelecek olan güzel güzel oturur. ne var belki dua eder sana
3 numara da ayakkabılık: Bir yorumunda demişsin mesela tresuar ayaklı askılık diye.. bence çok mantıklı yapmalısın çöok güzel olur..
Bu arada eşyalarını çok beğendim gerçekten çok güzeller
berjerlerin oturma odasında çok güzel olmuş
ama bence onlar salonda camın önüne yakışır
seni anlıyorum eski evi ben de sevmem
ilk evlendiğim ev 10-15 yıllık binaydı ama benim için dünyanın en güzel evlerinden
şimdiki evim yepyeni kocaman ama o ev hayalimden çıkmıyor
eşimle hala önünden geçerken öylece bakıyoruz..
yani demek istediğim ilk evin çok güzel ama ilk evin olduğu için özel zaten..
burayla hiç kıyaslama bile
Canım öncelikle kuruntularından vazgeç. yeni evlenince herkes herşeyin en iyisini istiyoruz ama olay o değil.. huzur mutluluk olsun gerisi fasa fiso.. gelelim evine. evin eski br ev değil. ev eski olabilir ama harabe bi yer değil ev.. duvarlar yer kapılar iyi durumda.. mobilyalarında güzel. sanırım tek renk ve tek takım seçimiyle almışsın eşyalarıı. yani yatak odanı almışın ona uysun diye salon takımı koltuk vs... aaslında bu hepimizin yaptığı bir hata evimiz bir bütündür ama odalarımız bağımsızdır her yer aynı tonlarda ve aynı model mobilyalarla dolu olmak zorunda değil. burda herşeyi tek düze dizsende zevksiz olduğunu söyleyemem tonlar ve mobilyalar gayet güzel. benim sana tavsiyem eşyalarının dizilimini değiştirmen. eşyaların doğru yerlerde değiller canım. konumlandırmayı yapamamışsın o yüzden evini benimseyememişsin...u tar işlerler yakından ilgileniyorum ben bence tavsiyeme kulak ver ve evinde eşyalarını daha iyi konunmlandır...
ben kesinlikle odadaki en rahatsız eden ilk üç şeyi sıralayayım
1 numara: Masanın camın önünde olması: vitrinle de yanyana olunca o nedenle çok ahğap kalaalığı gibi duruyor çok karşık bir hava vermiş.. şekli değiştirdiğinde gerçekten çok farkedecek
2 numara: Kapılar: Herkes söylemiş zaten ama bence ben olsam kapıları değiştirirdim. Tamam masraf ama ele değil ya kayınpedere brırak senden sonra gelecek olan güzel güzel oturur. ne var belki dua eder sana
3 numara da ayakkabılık: Bir yorumunda demişsin mesela tresuar ayaklı askılık diye.. bence çok mantıklı yapmalısın çöok güzel olur..
Bu arada eşyalarını çok beğendim gerçekten çok güzeller
berjerlerin oturma odasında çok güzel olmuş
ama bence onlar salonda camın önüne yakışır
seni anlıyorum eski evi ben de sevmem
ilk evlendiğim ev 10-15 yıllık binaydı ama benim için dünyanın en güzel evlerinden
şimdiki evim yepyeni kocaman ama o ev hayalimden çıkmıyor
eşimle hala önünden geçerken öylece bakıyoruz..
yani demek istediğim ilk evin çok güzel ama ilk evin olduğu için özel zaten..
burayla hiç kıyaslama bile
bence evin eski değil hiç öyle düşünme sadece eşyalarını biraz karışık yerleştirmişsin salondaki masa oraya olmamış mesela tv nin yerine olsa daha iyi olur sanki
Masamın yerini değiştirdim yukarılarda biyerde olmalı görebilirsiniz son sayfalara doğru :)Eki Görüntüle 924621
Eşyalarınız gayet güzel,güle güle oturun.
Kapılar ve antredeki lambriler biraz ağır kalmış sadece.
Bir de balkon içeri alınırken kartonpiyer sütunla kesmek salonu bölmüş.
Yerleşim konusunda bir fikir verebilirim.Yemek masası ve vitrin oradan kaldırabilirsiniz.
Camın önüne resimde görülen 2'li koltuk yerleştirebilirsiniz.
Koltuktan kalan boş yere,tv ve büfeyi yerleştirebilirsiniz.
Yemek masasını,büfenin şimdiki yerine yerleştirebilirsiniz.
Bu arada o ahşap çiçeklikten tamamen kurtulsanız daha güzel olabilir:)
Duvarlarda biraz aksesuar kullanılabilir.
Bir de yatak başucuna abajurlar yakışır.
ben diğer evden farklı bir tek kapıları gördüm.. Bence şu an ki evinde muhteşem..
İnsan zamanla sıkılıyor, değişiklik istiyor. Sende bu durumu fazla kurcalama ve evini benimsemeye çalış bence..
Çooook çokk şık olmuşş.. Allah yuvanı şen etsin. diğerleri hiç önemli değil.
Çok teşekkür ederim. Sizce masanın eski halimi daha iyi yani camın önündeki halimi yoksa az yukarda yeni eklediğim fotoğraflardaki halimi?
benimde şimdiki evim kira ve ilk ben oturdum gelin girdim yazın taşınmayı düşünüyoruz aynı konforda ev bulamam diye üzülüyorum şimdi her şeyim yepyeni ama sonra da rabbim sağlık sıhhat mutluluk versinde her yerde otururum diyoruminsan nefsi işte her şeyin güzelinde uyumlusun da aklı kalıyor
HANIMLAR, MASAIN YERİNİ DEĞİŞTİR YORUMU GELMİŞTİ ÇOK FAZLA. kONSOLLA DEĞİŞTİREMİYORUM GİRİŞİ TAMMAİYLE KAPATIYOR. 15. SAYFADA YENİ HALİ VAR, KULLANIM AÇISINDAN BURASI DAHA UYGUN OLDU AMA GÖRSEL AÇIDAN SİZCE İLK HALİMİ YOKSA YENİ HALİMİ?
Arkadaşlar merhaba. Umarım fotolarım yüklenmiştir öncelikle :)
Hanımlar ben 16 aylık evliyim. Sıfır bir eve kiraya evlendim. Sonra eşimin ailesine ait olan bu eve geçmek zorunda kaldık 8 aylık evliyken. Ama ilk evim site içinde çok güzel bir daireydi.İlk ben oturdum. Ordan bu eve geçince evimi hiç benimseyemedim.
Mobilyamı çok beğenerek almıştım.Çokta beğenilmişti ama bu eve geçince sanki mobilyam hiç kendini gödtermedi. Kendimi 10 küsür yıllık evliler gibi hissettim hep. Mesela halılarım uymadı. Fotoğraflarda yatakodamdaki halılar aslında antre halılarımdı. Oturma odamın halısı bu eve küçük geldi. Avizelerim uymadı salondaki avizeler aslında antremin avizeleriydi.
Herkesin zevkidir tabiki, ama zevkime en aykırı mobilyalar bile görsem, sanki herkesin evi çok güzelde benim evim vasat gibi görüyorum. 8 aylık yeni gelinken, şıkır şıkır bi evim olması gerekirken ben hemen eskidimMutfağım ve banyomu çekemedim ama onlarıda yüklicem. Zaten bi evi gösteren mutfağı banyosuymuş diyorum benim banyom baya eski, mutfağımda eh işte...
Sizce evim nasıl kızlar? Bir yeni gelin evi gibi görünüyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
4. sayfada ilk evimin fotoğrafları var arkadaşlar. Kira olsada çok sevmiştim
Eki Görüntüle 923547 Eki Görüntüle 923579 Eki Görüntüle 923576 Eki Görüntüle 923575 Eki Görüntüle 923573 Eki Görüntüle 923572 Eki Görüntüle 923571 Eki Görüntüle 923567 Eki Görüntüle 923566 Eki Görüntüle 923558 Eki Görüntüle 923555 Eki Görüntüle 923551 Eki Görüntüle 923548 Eki Görüntüle 923581
ilk evin çok harikaymış çok zevklisin sen ya bayıldım salonuna oturma odana salon takımını nerden aldın tatlım
Çok teşekkür ederim canım.
Zevkliyizde işte, bide zevkimizi sergileyecek ev olaydı :) Yiene allaha şükür tabiki :)
Yemek odam gümüş mobilya, salonumun koltuk takımı saloni
evinn eşyaları kaç senelik hayatım yeni mi gerçekten çok zevkliymişsin koltuğna bayıldım