Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Evinizi kötü durmuyor gayet güzel ve şık bir ev kapılarınızı degiştirmenize gerek yok kapı ve vestiyerinizi beyaza boyatıp kullanabilirsiniz o zaman daha aydınlık ve geniş durur boyatmak sizi maddi olarak fazla zorlamaz ama eğer kapı ve vestiyeri değiştirmek isterseniz maddi olarak zorlanabilirsiniz.

canım bu evde kalıcı değilim. Kendi evimizi almak istiyoruz. Ama 1 sene sonramı olur 3 senemi belli değil. Oyüzden kararsızım kapı değiştirmekte.

eşyalarını gerçekten beğendim, özellikle koltuk rengi ile perdenin uyumu hoşuma gitti. Bu evde geçici olarak duruyorsan evin kapıları ile uğraşma bence. Eşyaların yeni olduğu için göze batmıyor, sabırlı ol arkadaşım, allah gönlüne göre bir ev nasip etsin.

Son düzenleme:
Bence siz kuruntu yapmışsınız
Eviniz gayet güzel
Mutlulukla oturun, kapılarınız dışında evinizin görüntüsünü eskileştiren birşey göremedim
İmkanınız varsa yavaş yavaş eksikliklerini giderebilirsiniz.

Ne güzel kiradan kurtulup ev sahibi olmuşsunuz.Bundan iyisi can sağlığı.

Bakın şuan sizin kapılarınız benim kapılarıma benziyordu.

Benziyordu dediğim iki gün evveline kadar :)

Zira kapılarımı yağlı boya ile beyaza boyattım.

4 kapım dış kapımla beraber 5 kapımı sadece 180 e boyattım yağlı boyayla.

Boyası da ustadandı hem.

Siz de böyle bir değişiklik yapabilirsiniz bence.

Parkeler için de aynı şey geçerli onu da açık renklerden birini tercih ederek çok daha ferah ve aydınlık bir hava yaratmış olursunuz.

Antre için de sadece dresuar ve ona uygun bir ayna yeterli olacaktır.

eşyalarında evinde çok güzel kızım. o eşyalar nereye girse güzel olur. bir tek şu dikdörtgen köşe takımlı odan var ya biraz boş duruyor. yada modelden mi, bilemedim

eşyaların gerçekten süper. herkesin dediği gibi sorun kapılar. bide vestiyerin değişmeli çamaşır makinan gizlenmeli bir kapakla.vestiyeri falan değiştirmeye gücün yetmeyebilir maddi açıdan şuan ama hep söküp atıp oraya iki askılık bile çakabilirsin kendi başına. hiç kendini üzme eskidim falan diye gerçekten zevki birisin ve zamanla eşyaların yerini değiştire değiştire doğru şekli bulursun halı yı falan dert etme çünkü bir sorun gözükmüyor ama çok önemliyse bu senin için halılar ucuz ilerde değiştirirsin birer birer. öenmli olan kiradan kurtulmuş olman inan bu çok önemli. keşke eşinin ailesi bunu baştan akıl etseydi de sende ona göre eşya alsaydın.

Evin gayet güzel ve yeni...ancak kapıları beyaza boya ki beyaz yağlı boyayla mis gibi olur...bir de bazı eşyaların konumu yanlış sanki...salonda yemek masasını pencere önünden al.oraya berjer veya 3 lü koltuğunu koy. Dantele benzeyen örtüleri kaldır.aynı renk tonlarındaki aksesuarlar yerine canlı renkli modern şeyler koy.mesela yatak örtüsünün rengi boğmuş, kemik, krem daha modern durudu.oturma odan gazet güzel...hiç kuruntu yapma ve şükret çünkü herkes senin kadar şanslı değil..13 yıllık evliyim henüz evimiz yok ve eşyalarım resmen dökülüyo, gardrobumun kapakları kafama düşüyor gerisini düşün...evinde huzur olsun, mutlu olun ve en önemlisi sağlıklı olun gerisi olur...canım kusura bakma şöyle yap böyle yap derken önerim bunlar...hiçbirşeyi değiştirmesen de evin çok hoş ve şık..

Önerileriniz için teşekkürler. Yatağımın üzerinde yayılı olan yatak örtüm değildi, hazırlıksız fotoğraf çektim o an battaniye yayılıyd sadece. Yatak örtümü krem rengi. Üzeri sade işli.

gule gule kullan

eşyalarınız çok güzel,bende yoğun bir şekilde koltuk takımı arıyorum,saloni koltuk takımı beğendim,bu hafta sonu sipariş vermeyi düşünüyorum,memnunmusunuz genel olarak,siparişiniz nekadar sürede teslim edildi?

1 ay dediler söyledikleri süredede teslim ettiler. Memnunum, çok fazla üzerinde oturmak kısmet olmadı zaten genelde oturma odasını kullandığım için :)

Bende wap sitesinden baktım bu sezonda çok güzel koltukları var. Bayıldım diyebilirim.

hmm 1 ay sa iyi bazen firmalar geciktirebiliyor,çok teşekkür ederim...

bence çok güzel kafanda büyütme istemeyerek buraya geldiğinden belkide öyle düşünüyorsun...evin eşyaların çok güzel bir de mutluysanız daha ne olsun

Aslında evin ve eşyaları çok güzel görünüyor,belki biraz daha zaman geçerse alışırsın ve seversin.

bence mobilyalarınız ne yerleşimleri çok güzel sadece kapılar eski olduğundan bence içinize sinmiyor eğer ev sizinse kapıları boyayın bence beyaz olursa da ferah olur kapılar falan

esyaların fılan cok cok guzel daha yenı bınada gosterırır tabı genıs daırede de

salonda kemer korıdorda lambır olması ve kapılarınnrengı bu safada benım baya gozume battı belkı ılerde baska eve gecersın ama bence kotu degıl esyalrınıda cok sevdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…