- 28 Ocak 2009
- 33.633
- 54.438
-
- Konu Sahibi LolaBunnyy
canım bu evde kalıcı değilim. Kendi evimizi almak istiyoruz. Ama 1 sene sonramı olur 3 senemi belli değil. Oyüzden kararsızım kapı değiştirmekte.
eşyalarında evinde çok güzel kızım. o eşyalar nereye girse güzel olur. bir tek şu dikdörtgen köşe takımlı odan var ya biraz boş duruyor. yada modelden mi, bilemedim
Evin gayet güzel ve yeni...ancak kapıları beyaza boya ki beyaz yağlı boyayla mis gibi olur...bir de bazı eşyaların konumu yanlış sanki...salonda yemek masasını pencere önünden al.oraya berjer veya 3 lü koltuğunu koy. Dantele benzeyen örtüleri kaldır.aynı renk tonlarındaki aksesuarlar yerine canlı renkli modern şeyler koy.mesela yatak örtüsünün rengi boğmuş, kemik, krem daha modern durudu.oturma odan gazet güzel...hiç kuruntu yapma ve şükret çünkü herkes senin kadar şanslı değil..13 yıllık evliyim henüz evimiz yok ve eşyalarım resmen dökülüyo, gardrobumun kapakları kafama düşüyor gerisini düşün...evinde huzur olsun, mutlu olun ve en önemlisi sağlıklı olun gerisi olur...canım kusura bakma şöyle yap böyle yap derken önerim bunlar...hiçbirşeyi değiştirmesen de evin çok hoş ve şık..
Arkadaşlar merhaba. Umarım fotolarım yüklenmiştir öncelikle :)
Hanımlar ben 16 aylık evliyim. Sıfır bir eve kiraya evlendim. Sonra eşimin ailesine ait olan bu eve geçmek zorunda kaldık 8 aylık evliyken. Ama ilk evim site içinde çok güzel bir daireydi.İlk ben oturdum. Ordan bu eve geçince evimi hiç benimseyemedim.
Mobilyamı çok beğenerek almıştım.Çokta beğenilmişti ama bu eve geçince sanki mobilyam hiç kendini gödtermedi. Kendimi 10 küsür yıllık evliler gibi hissettim hep. Mesela halılarım uymadı. Fotoğraflarda yatakodamdaki halılar aslında antre halılarımdı. Oturma odamın halısı bu eve küçük geldi. Avizelerim uymadı salondaki avizeler aslında antremin avizeleriydi.
Herkesin zevkidir tabiki, ama zevkime en aykırı mobilyalar bile görsem, sanki herkesin evi çok güzelde benim evim vasat gibi görüyorum. 8 aylık yeni gelinken, şıkır şıkır bi evim olması gerekirken ben hemen eskidimMutfağım ve banyomu çekemedim ama onlarıda yüklicem. Zaten bi evi gösteren mutfağı banyosuymuş diyorum benim banyom baya eski, mutfağımda eh işte...
Sizce evim nasıl kızlar? Bir yeni gelin evi gibi görünüyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
4. sayfada ilk evimin fotoğrafları var arkadaşlar. Kira olsada çok sevmiştim
Eki Görüntüle 923547 Eki Görüntüle 923579 Eki Görüntüle 923576 Eki Görüntüle 923575 Eki Görüntüle 923573 Eki Görüntüle 923572 Eki Görüntüle 923571 Eki Görüntüle 923567 Eki Görüntüle 923566 Eki Görüntüle 923558 Eki Görüntüle 923555 Eki Görüntüle 923551 Eki Görüntüle 923548 Eki Görüntüle 923581
eşyalarınız çok güzel,bende yoğun bir şekilde koltuk takımı arıyorum,saloni koltuk takımı beğendim,bu hafta sonu sipariş vermeyi düşünüyorum,memnunmusunuz genel olarak,siparişiniz nekadar sürede teslim edildi?
1 ay dediler söyledikleri süredede teslim ettiler. Memnunum, çok fazla üzerinde oturmak kısmet olmadı zaten genelde oturma odasını kullandığım için :)
Bende wap sitesinden baktım bu sezonda çok güzel koltukları var. Bayıldım diyebilirim.
Arkadaşlar merhaba. Umarım fotolarım yüklenmiştir öncelikle :)
Hanımlar ben 16 aylık evliyim. Sıfır bir eve kiraya evlendim. Sonra eşimin ailesine ait olan bu eve geçmek zorunda kaldık 8 aylık evliyken. Ama ilk evim site içinde çok güzel bir daireydi.İlk ben oturdum. Ordan bu eve geçince evimi hiç benimseyemedim.
Mobilyamı çok beğenerek almıştım.Çokta beğenilmişti ama bu eve geçince sanki mobilyam hiç kendini gödtermedi. Kendimi 10 küsür yıllık evliler gibi hissettim hep. Mesela halılarım uymadı. Fotoğraflarda yatakodamdaki halılar aslında antre halılarımdı. Oturma odamın halısı bu eve küçük geldi. Avizelerim uymadı salondaki avizeler aslında antremin avizeleriydi.
Herkesin zevkidir tabiki, ama zevkime en aykırı mobilyalar bile görsem, sanki herkesin evi çok güzelde benim evim vasat gibi görüyorum. 8 aylık yeni gelinken, şıkır şıkır bi evim olması gerekirken ben hemen eskidimMutfağım ve banyomu çekemedim ama onlarıda yüklicem. Zaten bi evi gösteren mutfağı banyosuymuş diyorum benim banyom baya eski, mutfağımda eh işte...
Sizce evim nasıl kızlar? Bir yeni gelin evi gibi görünüyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
4. sayfada ilk evimin fotoğrafları var arkadaşlar. Kira olsada çok sevmiştim
Eki Görüntüle 923547 Eki Görüntüle 923579 Eki Görüntüle 923576 Eki Görüntüle 923575 Eki Görüntüle 923573 Eki Görüntüle 923572 Eki Görüntüle 923571 Eki Görüntüle 923567 Eki Görüntüle 923566 Eki Görüntüle 923558 Eki Görüntüle 923555 Eki Görüntüle 923551 Eki Görüntüle 923548 Eki Görüntüle 923581