Yeni Evime Yeni Dekor

bende şuan tüm bunlarla ilgileniyorum yeni evim için,avize şuan kumandalı olan mavi ışıklı olabilir,duvar da boyalar şuan çok fazla kullanılan simli desenli olabilir,fayanslarda farklı tercihlerde bulunabilirsiniz benimtercihim çırağan modeli siyah beyaz onu kullanıcam....çamaşırmak.mutfakta olmasa sanırım daha hoş olur..

seçimlerin güzel olmuş perdeyi artık fonlu yaptırmıyorlar sadece kanAT DAHA şık durur ve duvar kağıtlarından mutlaka yaptır çok hoşşş ha benimde koridorda sticher var çiçekl tarzında arkadaşların çocukları saolsun söktü sinir oldum :):KK47:

seçimlerin güzel olmuş perdeyi artık fonlu yaptırmıyorlar sadece kanAT DAHA şık durur ve duvar kağıtlarından mutlaka yaptır çok hoşşş ha benimde koridorda sticher var çiçekl tarzında arkadaşların çocukları saolsun söktü sinir oldum :):KK47:

evet canım ben de perdeyi yalnızca kanat olarak yaptıracağım. yorumların için teşekkür ederim. :KK71:

Merhaba kızlar ben mutfak dolaparıma karar verdim dün.. hepsini tek tek karşılaştırdım mobilyacıda ve yaklaşık 2 saatin sonunda o mu bu mu diye düşünürken üst dolaplar krem ve alt dolapların zeytin olmasına karar verdik. Benim içime çok sindi gerçekten :KK16: renk olarak fikir vermesi açısından örnek bir mutfak fotoğrafı ekleyeyim;

Selam kızlar, işte fayanslarım :21:

Yalnız baştan belirteyim; mutfak fayansımın gerçek hali fotoğrafa pek yansımamış yani fotoğrafta deseni ve renkleri gerçeğinden farklı biraz. Mutfak fayansım mat ama üzerindeki işlemeler parlak. Birde koyu olanı kahve değil taba rengi yalnız fotoğrafta garip bir renk çıkmış :26: banyom fotoğaftaki gibi döşendi.. mutfak biraz farklı.. dik olarak her yer krem 2 duvarda taba rengi olanlar yukarıdan aşağı 2 sıra olarak döşendi :KK34:

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

gayet gzl olmuş cnm güle güle kullanın inş ama keşke mutfağın duvarlarını da kalebodur yaptırmasaydın. çok demode oldu artık mutfak duvarında kalebodur...

gayet gzl olmuş cnm güle güle kullanın inş ama keşke mutfağın duvarlarını da kalebodur yaptırmasaydın. çok demode oldu artık mutfak duvarında kalebodur...

teşekkür ederim shadowcum.. canım aslında duvarlar fayans olmayacaktı biliyorsun sadece tezgah arasına mozaik döşetecektim ama sonradan annemler vs kullanışlı olmaz dediler ben de komple fayans yaptırmak istedim. O demodelikten ve sıradanlıktan kaçınmak için kendinden dekorlu bir model seçtim ve farklı döşettim.. :KK34:

X