Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

son durum nedir bilemiyorum ama baslıca sorun yerlesim ve perdeler !! kapıları zaten herkes söylemiş..

eski evinde sanıyorum 3 cepheden ısık alıyormus kanepeler ve yemek masası pencerelerin önünde ve boydan boya cam ama bu evde bir pencere var salonda ve sen en ısık alan yere yemek takımını koymussun ! oysaki orası daha fazla aksamları kullanılır yani yapay ısıklandırma zamanı yani bunu göz önünde bulundurarak yerleşim değişikliği yapman en ısık alan yere oturma grubunu tasımaya gayret göstermen..

evi eski görünmesine baslıca neden portmanto ve o ahsabının rengi maalesef o tarz bir döneme aitti ve oradada kaldı .

eger evden nasılsa gidicem orada birşey bırakmıyayım mantıgı gidiyorsan yapabileceklerin:

- modern sık bir ayna al inanılmaz ufku değişir egin girise salona vs

- güzel ve degerli bir yağlıboya tablo ( ahsap cerceveli ) tarzına uygun ,, her eve deger katar

- birde yatak örtünü değişmelisin daha canlı bir renk olabilir kahve kahve fazla gelmiş yeri gelmişken söyliyeyim kahverenginin dengelenmeyince kötü negatif bi etkisi olur eve eski evin ısık aldıgından fazlaca bu etkiyi dengelemiş simdi iş sana düşüyor ; dogayada bakarsan kahveyi yesil mavi turkuaz dengeler bu renk objeler almalısın eve dozunda yada bol bol gün ışıgı bunun içinde yerleşim planını gözden geçir dediğim gibi..

perdeleri unuttum yazmaktan :)

perdeler eski evinde boydan boya cama cok uygun ama bu evde olmuyor ferahlatmak lazım camın önünü sanırım katlamalı sk bir tül yarım pencereleri cok güzel dengeler ve acar

Tadilat yaptın mı billmiyorum ama keşke kendi evine taşınmadan önce bi tadilat yaptırsaydın.Tadilattan kastım,kapıları değiştirseydin,beyaz olabilirdi mesela,mutfağını değiştirebilirdin.Geri kalanları da zaman içinde hallederdin.Boşver ilerde yaparsın en azından kira ödemiyorsun...

Eviniz bence guzel ozellikle koltuk takiminiza bayildim. Biraz renk katin ciceklerle. Baska eksik bir sey yok bence. Yapabiliyorsqniz kapilari boyayin krem yada beyaz tonlarina.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kapılar mobilyan ve parken aynı renk olduğundan birbirlerini boğmuşlar.
ilk evinin parkeleri açık renk gördüğüm kadarıyla.
mobilyalarını çok beğendim çok şıklar güle güle kullan.
ev size ait olmadığından parke ve kapıları değiş derdim ama boşa masraf bence kendine ait olmayan yere para yatırmak.
ama 15 sayfadaki şekliyle güzel olmuş onu diyebilirim.

Masayı camın önünden kaldırıp koltuklardan birini oraya alın, koltuktan boşalan yere tv unıtesi ve dığer kısma da masayı alırsanız bence daha ferah olacaktır. tabı odanın tamamını goremedıgım ıcın yerlesım ornegım belkı yanlıs olmustur ama sız bu soyledıgıme gore kendınız duzenleyın :) onun harıcınde eşyalarınız çok hoş çok güzel, bir de kapılarınızı açık renge boyatın veya amerikan kapı ile değiştirin şahane bır yer olur. Allah mutlulukla oturmanızı nasip etsin :)

salon dar birde o kadar çok kapı açılması hoş olmamış ama mobilyaların güzel

Kapıları boyat bence ve açık ton halı kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…