- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.789
Giderli Hatun Laale @BenIpek in vino veritas @The Queen hepiniz benden çok başka şartlarda büyümüş okumuş meslek sahibi insanlarsınız beni anlayamazsınız zaten hayat şartlar vs herkese aynı tabakta verilmiyor babama anneme nankörlük edemem çevrem de çok zenginler varken onların çocukalrının vbile özendiği bi hayatım vardı ellerinden gelenin fazlası yaptılar ben çalışamadım çünkü tacize ugradım saglıgım da el vermedi zaten eşimde çalışıyor ama yetiremiyor adam ne yapsın bu konuyu çevrem de saglıklı olup hem herseye sahip olup hala şikayet edenler oldugunu görünce kendimi sorguladım içim sıkıldı yazayım dedim eltime yaptılar (Allah biliyor çok sevindim yapmasalar üzülürdüm) ben sadece insanların neden herseyi varken daha dah demelerine şaşıyorum ben kreşe gönderemiyorum ama çavremdekiler kredi kartlarına borçları varken tek maaş girerken kreşe gönderiyor devlet ana okullarını begenmiyorlar vs vs ..
Kendinize acıyorsunuz. Başkalarının hayatını bilmeden genelleme yapıyorsunuz. Hiç kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil, olamaz. Herkes bir konu da sınanıyor. Benim el bebek gül bebek büyüdüğümü zengin iyi şartlarda olduğumumu düşünüyorsunuz?
Çocukluk dönemi bitince insan herşeyi kendi bilinciyle yaşıyor. Ne olmak, nerede olmak, kim olmak istediğiniz sizin kendinizle alakalı. Ben hala sizin bahanelere sığındığınızı düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: