Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

LolaBunnyy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
933
110
34
HANIMLAR, MASAIN YERİNİ DEĞİŞTİR YORUMU GELMİŞTİ ÇOK FAZLA. kONSOLLA DEĞİŞTİREMİYORUM GİRİŞİ TAMMAİYLE KAPATIYOR. 15. SAYFADA YENİ HALİ VAR, KULLANIM AÇISINDAN BURASI DAHA UYGUN OLDU AMA GÖRSEL AÇIDAN SİZCE İLK HALİMİ YOKSA YENİ HALİMİ?

Arkadaşlar merhaba. Umarım fotolarım yüklenmiştir öncelikle :)

Hanımlar ben 16 aylık evliyim. Sıfır bir eve kiraya evlendim. Sonra eşimin ailesine ait olan bu eve geçmek zorunda kaldık 8 aylık evliyken. Ama ilk evim site içinde çok güzel bir daireydi.İlk ben oturdum. Ordan bu eve geçince evimi hiç benimseyemedim.
Mobilyamı çok beğenerek almıştım.Çokta beğenilmişti ama bu eve geçince sanki mobilyam hiç kendini gödtermedi. Kendimi 10 küsür yıllık evliler gibi hissettim hep. Mesela halılarım uymadı. Fotoğraflarda yatakodamdaki halılar aslında antre halılarımdı. Oturma odamın halısı bu eve küçük geldi. Avizelerim uymadı salondaki avizeler aslında antremin avizeleriydi.
Herkesin zevkidir tabiki, ama zevkime en aykırı mobilyalar bile görsem, sanki herkesin evi çok güzelde benim evim vasat gibi görüyorum. 8 aylık yeni gelinken, şıkır şıkır bi evim olması gerekirken ben hemen eskidim Mutfağım ve banyomu çekemedim ama onlarıda yüklicem. Zaten bi evi gösteren mutfağı banyosuymuş diyorum benim banyom baya eski, mutfağımda eh işte...
Sizce evim nasıl kızlar? Bir yeni gelin evi gibi görünüyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum

4. sayfada ilk evimin fotoğrafları var arkadaşlar. Kira olsada çok sevmiştim

Son düzenleme:

CANIMMM EŞYALIRINI COK COK BEGENDİM COK ZEVKLİ BİR Hatunmussun :) evin yeni gelin evi gibi görünüyor elbette..ev biraz eski evet ama huzurun varsa gerisi önEmli değil...geçici süreliğine mi geçtiniz bu ewe? kira veriyormusunuz bu eve ?

evinizi begendim ,güle güle oturun ,yalnız cok kahverengi tonları hakim evde ,mobilyaların üzerine renkli aksesuarlar yada tablolarla evi zenginlestirebilirisinz .

söyle bi baktım tek tek resimlere de ..sadece kapılarından dolayı öyle gözüküyor ev okadar da kötü eski değil yahu...eşyalarla eminim belki de bu kadar güzel gözkmüştür

evim tek sıkıntısı renksizlik canlılık yok :) onuda renkli çerçeveler yada renkli çerçeveli duvar aynaları ile hareeketlendirebilirsin canım öyle üzülcek bir durum yok dekorasyon sitelerine bak kendin bile yapabileceğin cıvıl cıvıl şeyler var :)

bu ev sanki Ankara'da gibi geldi salona oda açılıyor :) İstanbulda hiç görmemiştim Ankaraya gelene kadar :) bizde ekimde evlencez ev bakıyoruz hep bu tip evlerr :)

aaa sana bir tavsiyemde imkanın varsa evin iç kapılarını değiştir ve beyaz yap farkı göreceksin bence

Canım öncelikle kuruntularından vazgeç. yeni evlenince herkes herşeyin en iyisini istiyoruz ama olay o değil.. huzur mutluluk olsun gerisi fasa fiso.. gelelim evine. evin eski br ev değil. ev eski olabilir ama harabe bi yer değil ev.. duvarlar yer kapılar iyi durumda.. mobilyalarında güzel. sanırım tek renk ve tek takım seçimiyle almışsın eşyalarıı. yani yatak odanı almışın ona uysun diye salon takımı koltuk vs... aaslında bu hepimizin yaptığı bir hata evimiz bir bütündür ama odalarımız bağımsızdır her yer aynı tonlarda ve aynı model mobilyalarla dolu olmak zorunda değil. burda herşeyi tek düze dizsende zevksiz olduğunu söyleyemem tonlar ve mobilyalar gayet güzel. benim sana tavsiyem eşyalarının dizilimini değiştirmen. eşyaların doğru yerlerde değiller canım. konumlandırmayı yapamamışsın o yüzden evini benimseyememişsin... u tar işlerler yakından ilgileniyorum ben bence tavsiyeme kulak ver ve evinde eşyalarını daha iyi konunmlandır...

söyle bi baktım tek tek resimlere de ..sadece kapılarından dolayı öyle gözüküyor ev okadar da kötü eski değil yahu...eşyalarla eminim belki de bu kadar güzel gözkmüştür

Canım teşekkür ederim öncelikle.
Evet öyle aman aman dökülmüyor heryer ama şıkır şıkırda görünmüyor gözüme ne yazıkki.
Ben eşyalarımı çok özenle seçtim, ilk evimde gelen vay nasıl mobilya almışsın hiçbiyerde görmedik falan diyorlardı.
Şimdi başka arkadaşlarım evlendi, herkesin zevki tabiki ama benim kesinlikle tercih etmeyeceğim mobilyalar aldılar (onlar beğenmiş almış saygı duyarım) ama tercih etmicemi bile bile onların evlerine gittiğimde işte yeni gelin evi diyorum. Sanki ben 15 senelik evliyimde başkalarının evi gözüme saray görünüyor. Acaba benmi takıntı haline getrdim diyorum bende.
Buda ilk evimden küçük bir kare

evin kapılarını beyaz amerikan yapın bütçeniz müsaitse. evin çehresi değişir eminim. beni kapıların modeli ve rengi çok rahatsız etti. gayet modern eşyalarla döşenmiş bir ev için fazlasıyla nostaljik. ayıca o girişteki giysi dolabı da çok uyumsuz. daha şık spor bir şey olabilir. ufak dokunuşlarla daha şık olur belki içinize siner o zaman

Son düzenleme:
güle güle huzurla mutlulukla ağız tadıyla otur evinde canım

eşyaların güzel canım ,ama eğer maddiyatın el verirse ,kapılarını amerikan kapı yaptırmanı tavsıye ederım ,beyaz olursa kapıların , mobılyaların la aynı renk olur buda daha iç açıcı gösterır evini,

evin çok güzel eşyaların falan çok güzel. masan çok değişik bayıldım yani.

tek sorun kapıların eski tip mobilya boyası olması onun haricinde bence halinize şükredin cidden herşeyiniz 4 4 lük emin olun. bunlara sahip olamayan o kadar çok insan varki .. siz gönlünüze göre herşeyinizi almışsınız şanslısınız gerçekten . güle güle kullanın(kapıları beyaza boyatın)

canım bu evde kalıcı değilim. kendi evimizi almak istiyoruz. ama 1 sene sonramı olur 3 senemi belli değil. Oyüzden kararsızım kapı değiştirmekte.

Ben seçimlerinizi beğendim, her ne kadar her oda da aynı rengi kullanmayı düşünmesem de mobilyaların modeli güzel. Şuan ki eviniz de salon diye kullandığınız bölümden diğer odalara geçiş var sanırım? Belki bu hoşunuza gitmiyordur. Onun dışında ev kayınpederinmiş kapıları değiştirseniz? Beyaz amerikan kapıyla hem şık hem de daha modern bir görünüm yakalayabilirsiniz. Maviyle krem, beyaz, pembe, gri ve toprak tonlarındaki kombinasyonları çok beğeniyorum. Bu yüzden oturma odanız çok ferah geldi gözüme, yalnız bir aksesuarla hareketlendirilmesi lazım.

Mutfağınızı ve banyonuzu da görmek isterim.

evet mutfağın ve banyonu merak ediyorum dogrsu..Boyarsan fazla bişey tutmaz diye tahmin ediyorum kapıları en azından açılır için beyaz beyaz hem mobilyalarına uyum sağlar.

canım oncelıkle bunada sukret ama kapılar acık renge boyanırsa evını daha ferah gostere bılır ve ayrıca ahsap agırlıklı evın sankı daha beyaz tonlar kullanılsa esyalarını patlkatır gıbı geldı bana sızı bılmem dantellerı kaldır bence ben hıc hoslanmam evın o guzel havasını bozduguna ınanıyorum mobılyaların guzel bence mutlu olmak ıstyrsam soyle ılk evlndgnd aldgn yatak ortulerını vs ser banyo tuvalaet bnce cok masraflı ısler degıl yaptıra bılırsın bence 5-6 mılyara genel olarak guzel ev sukret canım halıne bak kendı evın olmus o evı guzellestı-ırecek olanda sensın

evini ve eşyalarını çok beğendim arkadaşların dediği gibi kapılar beyaz amerikan olursa evin havası çok daha değişecekir ama inan eşyalardan eve bakamıyorsun okadar zevkle döşenmiş bir ev

Dantel değil onlar ya :) Bende sevmem danteli. Ama bomboşta hoş durmuyo bence. Bana kel gibi geliyo :)
Zevk tabi arkadaşım, sanada saygı duyarım herkesin tercihi.

Şükretmesine tabiki şükrediyorum ama eve çok düşkünüm ben. Sanki benim evim çok çirkin 15 senelik evliymişim gibi hissediyorum. Genel olarak baktığınızda beğeneceğiniz bi ev mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…