Yeni Evime Yeni Dekor

bu arada aynı dert bendede var evlenirken ve bu evi alırken kaynanamlardan hiçbişey görmedim:KK43:biraz farklı insanlar 10 gün oldu merak edip görmeye bile gelmediler ilginçler....

bu arada aynı dert bendede var evlenirken ve bu evi alırken kaynanamlardan hiçbişey görmedim:KK43:biraz farklı insanlar 10 gün oldu merak edip görmeye bile gelmediler ilginçler....

canım benim güle güle otur evinde, güle güle kullan eşyalarını Allah huzurunu eksik etmesin inş. :KK71:

hem bişey yapmıyorlar bi de böyle enteresan enteresan hareketleriyle deli ederler insanı. sen boşver canım ohh our mis gibi evinde..:KK16: isteyen gelsin istemeyen gelmesin :KK19:

Merhaba hanımlar, Mayıs' ta taşınacağım evimin 3D çizimi aşağıda görüldüğü gibidir :KK1: Canım arkadaşım shadow' cuğumm sağolsun evimin ölçülerini vs alıp benim yerime evim için bir mutfak tasarladı. Sizlerin de fikirlerini almadan olmaz diye düşündüm. Ayrıca evim için almayı/ yaptırmayı düşündüğüm dekorasyon fikirlerini de sizlerle paylaşmak istedim. Evet kızlar gelsin yorumlar, eleştiriler, öneriler.. :KK8:

Mutfak avizemmm

Mutfak için tezgah arası mozaik

Bu da uygulanmış hali

Yaptırmayı düşündüğüm banyo dolabı modeli. Yalnız soldaki modül olmayacak çünkü onu koymak için yer yok ne yazık ki :KK61: Aynanın içi raf sistemi olacak yani aynalı dolap da diyebiliriz :KK34:

Banyo dolabı ile başladım madem; banyo dekorasyonu ile devam edeyim. Beni en çok kararsız bırakan konulardan biri de banyo - tuvalet için fayans seçimi :97: Öncelikle rengine karar vermeliyim. Düşündüğüm 2 renk var; Kahverengi ve Turkuaz. Müteahhitimiz Kütahya Seramik ile çalışıyor, işte size bizzat Kütahya Seramik' in showroomundan gidip beğendiğim fayansları göstereceğim. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var :KK34:

1.
2.
3.
4.

5.

Not: Son fotoğrafta görülen ise koyu kahve - bej renk fayans arasına döşemeyi düşündüğüm dekordur. Sitede döşenmiş halini gösteren fotoğrafı bulamadım.

Seçtiğim banyo aksesuarları..

NOT: Ürünleri IKEA' dan seçtim.

Banyo için düşündüğüm batarya modelleri.. Hangisi daha güzel :97: :26:

Şimdi sıra salonda kızlar..

Bu arada bilmeyenler için belirteyim; 2.5 senelik evliyim dolayısı ile mobilyalarımı değiştirmeyeceğim (oturma odası hariç).. Salonum için dekoratif aksesuar ve tablo almak istiyorum. Bunun için de önerilere açığım kızlar. Bu arada şimdiki salonumda 1 adet cam var ama yeni evimde salonda 2 cam var. Ben salonumdaki tülümü ve perdemi çok beğeniyorum ama perdenin aynısını bulamadım :KK50: Ben de salondaki perdeyi yatak odasına takacağım ve salon için yeni kanat perde alacağım. Salonumda yalnızca kanat perde var yani üstte farbela yok. Ben modern durması için öyle istemiştim. Şimdi salonuma mecburen yeniden perde alacağıma göre acaba farbela diktirsem mi ???

Şimdi salonumun bir fotoğrafını ekliyorum..

Perdelerim yine bu şekilde düz mü olsun yoksa aşağıda eklediğim örneklerdeki gibi üstte farbela olsun mu?:26:

salonumda kullanmak istediğim yan kanat modeli aslında budur;

Salon avizem ve lambaderim

Benimki bu modelin komple siyah taşlı olanı.. benim tasarladığım daha güzel oldu :KK1: :78:

işte evimden çektiğim avizeler.. cep telefonundan çekildği için net değil maalesef

salonumda 2 adet bu halıdan var arkadaşlar Kaşmir’in Egzotik serisinden

Şimdi sıra geldi oturma odasının dekorasyonuna. Yeni evimde en ufak oda ama en çok değişiklik yaptığım mekan burası:KK1:

Şimdi neler yapacağıma bir bakalım;

Duvarlarım kum beji olacak, daha net fikir vermesi açısından aşağıda örneğini ekledim. Kum beji son yılların moda rengi ve özellikle küçük mekanların aydınlık görünmesi açısından tercih edilen bir renk.

şuanki evimde 82 ekran ama tüplü yani koskocaman bir televizyonumuz var :KK1: oturma odasında daha az yer kaplaması ve elbette daha kaliteli olması açısından yeni bir tv aldık. Duvara monte ederek yerden tasarruf etmiş olacağız :KK34: işte Yeni televizyonumuz LG LED TV. :KK76:

Oturma odamda şuan 2 tane çekyat var fakat ben inş. yeni evime spor ve oldukça rahat bir köşe koltuk düşünüyorum. işte almayı planladığım köşe koltuk IKEA' dan..

Yalnız renginde kararsızım; açık kahve mi olsun yoksa krem mi????:26:

Televizyonu kullanacağımız duvara duvar kağıdı uygulamak istiyorum kızlar. aşağıda 3 adet farklı duvar kağıdı var. ben en çok 1. olanı beğendim ama elbette sizlerin de fikrini merak ediyorumm :KK54:

Duvarda uygulanmış hali

2.

3.

halım kilim desenli krem- bej tonlarında bir halı. Bildiğiniz gibi kilim desenli halı biraz geleneksel bir görüntü veriyor ben çok seviyorum ama yeni oturma odası konseptine uymayacak gibi.. halı için henüz araştırma yapmadım en kısa sürede onu halletmeyi planlıyorum :KK34:

Tülüm oldukça spor krem üzerine hardal rengi- kahve- bej elips desenleri var. ip perdeden dekor uygulamayı düşünüyorum kenarlara sizce nasıl olur???

Oturma odam bir nevi hobi odası da olacak ama aynı zamanda ufak bir oda olduğu için IKEA kataloglarında sıkça rastlanan ‘haydi duvarları kullanalım’ parolasından yola çıkarak raflar kullanmayı planlıyorum..

Örnekler;

Bir de oturma odama dikdörtgen bir ayna istiyorum, camın tam karşısına gelen duvara monte edeceğim ki içeri giren gün ışığı tüm odayı kaplasın

oturma odamın avizesi bduur kızlar ama benim camlarım ve taşlarım bal rengi

ama ben oturma odamın avizesini aşağıdakiler gibi değiştirmeyi düşünüyorum ??

Oturma odasından sonra sıra geldi yatak odasına;

Duvar rengi yine kum beji olacak, mobilyalarım venge-krem modern ve oldukça sade bir tarz. Yatak odasında yatağın başucundaki duvara duvar kağıdı mı yapayım yoksa wall sticker mı işte buna karar veremedim :KK50: aşağıda uygulamayı düşündüğüm duvar kağıdını ve sticker örneklerini paylaşacağım. sizlerden fikir bekliyorum :KK71:

1.

2.

3.

bu da beğendiğim sticker modeli.. :KK34:

Kızlar yorum yaparken şunu göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim; oturma odamda ve salonumda da tek duvar olarak duvar kağıdı uygulayacağım. mesela eşim değişiklik açıısndan yatak odasına sticker uygulanması taraftarı. :KK61:

Yatak odamın avizesi

Abajurlarım (benimki bunun tekli olanı)

Yatak odası halısı ( gümüşsuyu - milenyum serisi )

Henü çok netlik kazanmamış olsa da; parkelerimizin rengi

Salonun bir duvarına bu stickerı uygulasam çok mu abartılı olur acaba :26:

Koridora uygulamak istediğim sticker

Salon ve mutfak kapısının arasında kalan duvara uygulamayı düşündüğüm sticker

Oturma odasına -belki- düşünebilirim..:KK61:

[/QUOTE]

canım allah agzının tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.evin çok güzel.
şimdi geliyim önerilerime
mutfakta bi sorun yok yanlız salonda bi kaç degişiklik yapabilirsin.mesela avizen siyah oldugu için perdelerde siyah tonları daha güzel gidebilir ve kesinlikle farbela olmamalı evi çok çok eski gösteriyo bence eşya kalabalıgı gibi.koltukların oturma bölgelerinin renginide degiştirsen daha şık durur gibi geldi bana fotograf çok parladıgı için pek belli olmuyo ama sanırım açık kahve gibi bi renk onları bence degiştirmelisin.
banyo için ise açık pembe ve grinin uyumunu ve şıklıgını önerebilirim inanılmaz güzel duruyolar gerçekten banyo dolabın çok hoş bataryalardanda en alttakini çok begendim.
oturma odası için seçtigin köşe takımını çok begenmedim başka modellere bakabilirsin odaya seçtigin lambalar mutfak veya yatak odasında daha şık durabilirler bence oraya daha cici bişiy seçebilirsin.duvarları raflarla degerlendirmek çok iyi stickerların taşlı olanın çok çok abartı durucagını düşünüyorum en alttaki model çok şık ama.
yatak odasına kesinlikle duvar kağıdı uygulamalısın sticker çok hoş durmuyo ama duvar kağıdı ap ayrı bi hava veriyoo.:KK69::KK69:

canım allah agzının tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.evin çok güzel.
şimdi geliyim önerilerime
mutfakta bi sorun yok yanlız salonda bi kaç degişiklik yapabilirsin.mesela avizen siyah oldugu için perdelerde siyah tonları daha güzel gidebilir ve kesinlikle farbela olmamalı evi çok çok eski gösteriyo bence eşya kalabalıgı gibi.koltukların oturma bölgelerinin renginide degiştirsen daha şık durur gibi geldi bana fotograf çok parladıgı için pek belli olmuyo ama sanırım açık kahve gibi bi renk onları bence degiştirmelisin.
banyo için ise açık pembe ve grinin uyumunu ve şıklıgını önerebilirim inanılmaz güzel duruyolar gerçekten banyo dolabın çok hoş bataryalardanda en alttakini çok begendim.
oturma odası için seçtigin köşe takımını çok begenmedim başka modellere bakabilirsin odaya seçtigin lambalar mutfak veya yatak odasında daha şık durabilirler bence oraya daha cici bişiy seçebilirsin.duvarları raflarla degerlendirmek çok iyi stickerların taşlı olanın çok çok abartı durucagını düşünüyorum en alttaki model çok şık ama.
yatak odasına kesinlikle duvar kağıdı uygulamalısın sticker çok hoş durmuyo ama duvar kağıdı ap ayrı bi hava veriyoo.:KK69::KK69:[/QUOTE]

Amin canım, çok teşekkür ederim :KK71:

Salon koltuklarımın oturma yerleri krem canım ama fotoğrafta farklı çıkmış :KK34:

Pembe-gri kombinasyonunu çok beğenirim canım normalde, banyo için hiç düşünmemiştim onu da değerlendireyim :KK34:

Tekrar teşekkürler canım :KK69:

Tabii ki yorumlaman hoşuma gider -ki zaten topiği de bu amaçla açtım :KK34:
Avizelerimi beğenerek aldım canım ve fiyatları da epey yüklü tabii ki pahalı olması çok güzel olacakları anlamına gelmez. sanırım burada zevk meselesi devreye giriyor :KK1: Ayrıca avizelerimi evlenmeden önce seçmiştim canım, yani 2.5 senedir kullandığımm avizeler. oturma odasının avizesi evet uyumlu değil -ki değiştirmeyi düşünüyorum:KK34:
Yorumların için teşekkür ederim :KK71:
[/COLO
CNM ALLAH EVİNDE SAĞLIKLA MUTLULUKLA OTURMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.TABİKİ BEN SEN
İN ZEVKİNİ BİLEMEM AMA YİNEDE UYUMLU OLSUN BENCE BİR KERE OLUYO YA O YÜZDEN.YANİ OTURMA ODASI MODERN OLACAKSA HERŞEY MODERN OLMALI YANİ.:KK62:
:KK3:
:KK9:

CNM ALLAH EVİNDE SAĞLIKLA MUTLULUKLA OTURMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.TABİKİ BEN SEN
İN ZEVKİNİ BİLEMEM AMA YİNEDE UYUMLU OLSUN BENCE BİR KERE OLUYO YA O YÜZDEN.YANİ OTURMA ODASI MODERN OLACAKSA HERŞEY MODERN OLMALI YANİ.:KK62:
:KK3:
:KK9:

amin çok teşekkür ederim :KK34:

mutfak ve banyo seçimlerin çok hoş(turkuaz banyo hariç),parke seçiminde çok isabetli olmuş.oturma odasına kullanacağın duvar kağıdı modelleri çok göz yorucu gibi geldi.oda zaten salona göre küçük olduğu için mümkün olduğunca sade tutmanı tavsiye ederim.rafta düşünüyosun çünkü.yatak odasınada sticker derim.salon perden kesinlikle düz olsun farbalar çok eskide kaldı.heryere sticker çok abartılı olur ve zamanla sıkılırsın bence.sadelikten vazgeçme sade her zaman şık ve kaliteli gösterir.naçizane fikirlerim bunlar..iyi günlerde oturmanı dilerim:)

mutfak ve banyo seçimlerin çok hoş(turkuaz banyo hariç),parke seçiminde çok isabetli olmuş.oturma odasına kullanacağın duvar kağıdı modelleri çok göz yorucu gibi geldi.oda zaten salona göre küçük olduğu için mümkün olduğunca sade tutmanı tavsiye ederim.rafta düşünüyosun çünkü.yatak odasınada sticker derim.salon perden kesinlikle düz olsun farbalar çok eskide kaldı.heryere sticker çok abartılı olur ve zamanla sıkılırsın bence.sadelikten vazgeçme sade her zaman şık ve kaliteli gösterir.naçizane fikirlerim bunlar..iyi günlerde oturmanı dilerim:)

Senin de bahsettiğin gibi canım stickerları azaltma ve perdeleri kesinlikle farbelasız yapmaya karar verdim.

yorumların için çok teşekkür ederim :KK71:

ceydoşum güle güle otur cnm ama perdelerini düz yap bence yada tek fon koy yanına uzun olsun kuyruğu 2 taraflı olanlar demode oldu artık cnm :KK16: banyo ve parke benim işim ceydoşum bu konuda ayrıntılı yardımcı olabilirim sana cnm

Son düzenleme:
selam canim :KK3:
ben de biraz fikir vermek istiyorum...
banyo icin begendigin fayanslar guzel ama neden kahve ya da turkuaz yerine baska renkler dusunmuyorsun? ben turkuazi begenmedim, kahveli olan daha guzel ama kahve ic acici bir renk degil bence daha degisik renkler bul.
ikinci elestirimse neden hep kahveye yoneldigin?
ic karartici bir renk bu...ev dekorasyonunda da daha renkli seceneklere yonelmeni tavsiye ederim.
kahve bir sure sonra bogar insani...
mesela ben salonumda kesinlikle koyu pembeli, morlu, ya da kirmizili renkler falan kullanmak isterdim...siyah ve beyaz renkleri ile birlikte tabi...

Son düzenleme:
ceydoşum güle güle otur cnm ama perdelerini düz yap bence yada tek fon koy yanına uzun olsun kuyruğu 2 taraflı olanlar demode oldu artık cnm :KK16: banyo ve parke benim işim ceydoşum bu konuda ayrıntılı yardımcı olabilirim sana cnm

juliam yorumların için sağol canım. :KK70: öyleyse bi ara şu parke işini konuşalım kuzum hala kafam karışık karar veremedim :26:
:KK71:

selam canim :KK3:
ben de biraz fikir vermek istiyorum...
banyo icin begendigin fayanslar guzel ama neden kahve ya da turkuaz yerine baska renkler dusunmuyorsun? ben turkuazi begenmedim, kahveli olan daha guzel ama kahve ic acici bir renk degil bence daha degisik renkler bul.
ikinci elestirimse neden hep kahveye yoneldigin?
ic karartici bir renk bu...ev dekorasyonunda da daha renkli seceneklere yonelmeni tavsiye ederim.
kahve bir sure sonra bogar insani...
mesela ben salonumda kesinlikle koyu pembeli, morlu, ya da kirmizili renkler falan kullanmak isterdim...siyah ve beyaz renkleri ile birlikte tabi...

selam :80:

Banyom için turkuazı eledim canım zaten, kahve fayans ise hoşuma gittiği için düşündüm. başka bir arkadaş da pembe-gri fayans önerdi, onu da düşüneceğim elbette :KK34:

kahverengi bence iç karartıcı değil, tabii aynı mekanda sadece koyu renkleri kullanılmadığı sürece. Ben de elbette çok farklı şeyler denemek istiyorum canım ama şuan kullandığım eşyaları değiştirme şansım yok. örneğin; salonumda venge-krem renkleri hakim. boğucu olmasın diye duvarlarıma kum beji uygulayacağım. halım da gayet açık bir renk. koltuklarım çoğunlukla deri sadece oturulan kısım kumaş ve orası da krem rengi.. salonumun eşyalarını değiştirmem mümkün değil tatlım -ki bu halini seviyorum :KK34:

oturma odamı da kahve tonlarında düşünüyordum ama evet her yerde aynı tonları kullanmak arkadaşların da uyarısı ile mantıksız geldi ve oturma odamı krem- kırmızı ya da krem-siyah-kırmızı renkleri ile kombine etmeye karar verdim. :KK34:

Yorumların için çok teşekkür ederim :KK71:

juliam yorumların için sağol canım. :KK70: öyleyse bi ara şu parke işini konuşalım kuzum hala kafam karışık karar veremedim :26:
:KK71:

selam :80:

Banyom için turkuazı eledim canım zaten, kahve fayans ise hoşuma gittiği için düşündüm. başka bir arkadaş da pembe-gri fayans önerdi, onu da düşüneceğim elbette :KK34:

kahverengi bence iç karartıcı değil, tabii aynı mekanda sadece koyu renkleri kullanılmadığı sürece. Ben de elbette çok farklı şeyler denemek istiyorum canım ama şuan kullandığım eşyaları değiştirme şansım yok. örneğin; salonumda venge-krem renkleri hakim. boğucu olmasın diye duvarlarıma kum beji uygulayacağım. halım da gayet açık bir renk. koltuklarım çoğunlukla deri sadece oturulan kısım kumaş ve orası da krem rengi.. salonumun eşyalarını değiştirmem mümkün değil tatlım -ki bu halini seviyorum :KK34:

oturma odamı da kahve tonlarında düşünüyordum ama evet her yerde aynı tonları kullanmak arkadaşların da uyarısı ile mantıksız geldi ve oturma odamı krem- kırmızı ya da krem-siyah-kırmızı renkleri ile kombine etmeye karar verdim. :KK34:

Yorumların için çok teşekkür ederim :KK71:

rica ederim :KK31:
esya baktigina gore hepsini degistireceksiniz diye dusundum.
salon esyalariniz eski degilse yenisini almayin zaten ne gerek var ki...zaten bir cok masraf yapacaksiniz evinize...
gule gule oturun simdiden...
banyoya pembe fayans fikri guzel bence seker gibi olur :)

rica ederim :KK31:
esya baktigina gore hepsini degistireceksiniz diye dusundum.
salon esyalariniz eski degilse yenisini almayin zaten ne gerek var ki...zaten bir cok masraf yapacaksiniz evinize...
gule gule oturun simdiden...
banyoya pembe fayans fikri guzel bence seker gibi olur :)

canım benim, 2.5 yıllık evliyim yani aslında bütün eşyalarım yeni :KK1:

tekrar teşekkür ederim güzel temennilerin için :KK71:

slm kızlar... gece gece uyku tutmadı, aklıma da gzl olduğumu düşündüğüm bir fikir gelince sıcağı sıcağına en azından kabataslak çizeyim dedim ve ortaya böyle birşey çıktı.
pencere önündeki tezgahı iptal ettim. peteği tekrar pencere önüne aldım. ocak ceydanın mevcut ocağunu ve klasik aspiratör yerleştirdim. boy dolabına sadece mikroalga yerleştirdim ancak burda şunu belirtmek istiyorum, yaklaşık ölçüleriyle çizdim ama düşüncem şu; ileride ceydacım ankastre yaptırmak isterse, lavaboya ek yaptırıp ankastre ocak ve altına dolap yaptırabilir. aspiratörün üstündeki dolabı da kaldırtıp davlumbaz koydurursa fazla tadilat gerekmeden ankastreye dönüştürebilir diye düşündüm. boy dolabında mikrodalga altındaki dolabı da ankastre fırın ebatında ve ayrı dolap yaptırırsa ileride o dolabı da kaltırıp oraya da ankastre bir fırın yerleştirebilir diye düşündüm. su ve gider olayını yaptırabilir mi bilmiyorum ama ceyda çamaşır makinesini kombinin altına koydurmayı düşündüğünü söylediği için ben oraya yerleştirdm ve devamına da gene dolap çizdim. eğer tesisat istediği gibi yapılamazsa, çekmecelerle çamaşır makinesinin yerini değiştirebilir diye düşünüyorum. gene resimlerde gördüğünüz gibi tezgahla aynı malzemede ya da aynı renkte tezgahtan biraz daha kısa boyda masa düşündüm ama bu masa portatip olacak yeri değiştirilebilecek.

1- $ceyda6.jpg

2- $ceyda5.jpg

3- $ceyda8.jpg

4- $ceyda1.jpg

5- $ceyda4.jpg

6- $ceyda3.jpg

7- $ceyda2.jpg

burada da gördüğünüz gibi portatip olursa masası dilediği gibi kullanabilir diye düşündüm...
masanın ayaklarına takılmayın tabiiki böyle olursa değiştiremez yerini. 4 ayaklı ya da daha farklı şekilde yapılabilir...

8- $ceyda9.jpg

9- $ceyda7.jpg

aşağıda da masaya örnek bir foto koydum. ayakları bu şekilde olabilr mesela...

$mutfak_dolabi_341.jpg

dediğim gibi çizimlerim kabataslak oldu. eksikler olabilr tabiiki. anlaşılmayan biryer varsa sorabilirsiniz. yorumlarınızı bekliyorum ve özellikle ceydacım senin youmunu çok merak ediorum. sakın uğraşmış iyi diyeyim bari diye düşünme lütfen. samimi şekilde hoşuna giden ya da gitmeyen ne varsa söyle ki ona göre düşünelim ve kafa yoralım ve hatta tekrar istediğin gibi çizelim canım...

Merhaba shadowcuğum; :KK71:

Topikte yeni bir mutfak planı görünce çok şaşırdım ve sevindim canım :KK52:

İnan bana askastre olup olmayacağı konusu 1 ay daha yine belirsizliğini sürdürecek gibi ama yeni çizdiğin planda inan herşeyi düşünmüşsün valla ne diyeceğimi bilemiyorum :KK69: çamaşır makinesi için gider olayını çözdük canım yani çamaşır makinesi kombinin altında olacak. ben tezgah altındaki dolaplardan yer kaybı olmasın diye o şekilde olmasını istedim. Çizimleri hemen eşime de gösterdim -ki o bu halini daha çok beğendi :KK1: portatif masa fikri gerçekten çok hoş :KK34:

Canımcım bir de şunu rica edeceğim senden; şimdi eşim der ki; yan taraftaki kısa duvara buzdolabını ve boydan dolabı koyduk ya orayı iptal etsek, buzdolabını çamaşır makinesinin yanına koysak, o boy dolabını da tezgahın sonuna eklesek nasıl olur :26: yani tezgah L olmayacak uzun düz tezgah olacak. Sağ taraftaki kısa duvara masa koyarız diyor :44: bu şekliyle tezgahın kör noktası kalıyor orayı kapatma fikri pek hoşuna gitmemiş..

Şunu da söyleyim canım; ben mutfağın bu şeklini daha çok beğendim inan. pencere önü evye evet benim de çok hoşuma gidiyor görünüşte ama yine de içime pek sinmeyen bir durumdu. bu planı görünce ise daha bir içime sindi :KK19:

Elelrine sağlık çok teşekkür ederim :KK70:

Topikte yeni bir mutfak planı görünce çok şaşırdım ve sevindim canım :KK52:

İnan bana askastre olup olmayacağı konusu 1 ay daha yine belirsizliğini sürdürecek gibi ama yeni çizdiğin planda inan herşeyi düşünmüşsün valla ne diyeceğimi bilemiyorum :KK69: çamaşır makinesi için gider olayını çözdük canım yani çamaşır makinesi kombinin altında olacak. ben tezgah altındaki dolaplardan yer kaybı olmasın diye o şekilde olmasını istedim. Çizimleri hemen eşime de gösterdim -ki o bu halini daha çok beğendi :KK1: portatif masa fikri gerçekten çok hoş :KK34:

Canımcım bir de şunu rica edeceğim senden; şimdi eşim der ki; yan taraftaki kısa duvara buzdolabını ve boydan dolabı koyduk ya orayı iptal etsek, buzdolabını çamaşır makinesinin yanına koysak, o boy dolabını da tezgahın sonuna eklesek nasıl olur :26: yani tezgah L olmayacak uzun düz tezgah olacak. Sağ taraftaki kısa duvara masa koyarız diyor :44: bu şekliyle tezgahın kör noktası kalıyor orayı kapatma fikri pek hoşuna gitmemiş..

Şunu da söyleyim canım; ben mutfağın bu şeklini daha çok beğendim inan. pencere önü evye evet benim de çok hoşuma gidiyor görünüşte ama yine de içime pek sinmeyen bir durumdu. bu planı görünce ise daha bir içime sindi :KK19:

Elelrine sağlık çok teşekkür ederim :KK70:

portatif masa mı düşünüosun ceydacım mutfağa bi de senn mutfağın da kırmızı mı olcak

:KK70:
shadow o şekilde çizmiş canım, benim de hoşuma gitti ama kesin değil. Mutfağım kırmızı olmayacak bitanem :KK34:

bu kırmızı bnm gözümü çok yordu cnm yaaaa bence venge ve beyaz düşünebilirsin ama tercih tabikisi de senn :KK70::KK70:

önemli değil cnm... sen bu şekilde mi istiodun tam olarak??

$44.jpg

$11.jpg

$33.jpg

$22.jpg

X