Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

salonda üç tane kapımı var yoksa benmi yanlış görüyorum ...ayrıca mobilyaların çok şık ve cici kuruntu yapma bence :)

İlk evim sıfırdı, eşyalarım çok güzel duruyordu. Bu evin bazı kısımları eski, gözüme çok çarpıyor. Yeni gelin evi gibi durmadığından benimseyemiyorum.

anladım cnm haklısınnn...
içinde huzur olsun daa ...
Esya hikaye tatlımmmm..
Allah sineriyle oturtsunn.. :KK16:

öncelikle evinizde sevgiyle mutlulukla huzurla yaşamanızı temenni ederim. ben evin en çok oturma odası bölümünü beğendim. koltuklar çok hoş. çok ferah ve modern.salonda kahverengi mobilyalar çok tarzım değil daha doğrusu mobilya da kahverengiyi tercih etmem ama kötü durmamış yine de. birçok yorumda da olduğu gibi içinize sinmemesinin nedeni kapılar ve girişteki portmanto. sizi çok iyi anlıyorum sonuçta 2-3 sene yani ev alana kadar geçecek süre yeni evli bir çift için uzun bir süre geliyor size. çünkü çoluk çocuğa karışınca ev 2. planda kalabiliyor. evinizin keyfini çıkaracağınız en güzel dönem şu anda. ama mobilya modası öyle birşey ki çok hızlı değişiyor. biz mobilyalarımızı alırken satıcı bile söylemişti.3 ayda bir fuara gidiyorum ve fuar dönüşüne mağazamdaki herşey çok demode geliyor diye :) düşünün yani durumun vehametini:)yani yeni evinize taşındığınızda da bu sefer eşyalarınıza gözünüz çok alışacak ve değiştirmek isteyeceksiniz. o yüzden bana kalırsa kapaılarda derhal tadilata geçmeniz :)) sevgiler..

Bence gayet guzel hersey. Bitek kapilari beyaz kapi olarak degistirmelisniz. Maddi gucunuz yetmiyosa beyaza boyayin hatta. Ama ev guzel, moralini bozmayin. Inanin kiraci olmak zor. Sukretmek lazm. Gule gule oturun.

Öncelikle Güle Güle Ve Huzurla Oturun

Kapıların Değişmesi Şart Boya da Olmaz Yani Beyaz Bi Amerikan Kapı Olmalı,Ayrıca Vestiyer Ya Boyanmalı Beyaza Yada Yenisi Yaptırılmalı Birdeee Renk Hiç Yok Bu Kötü :KK50: Hep Ahşap Rengi Birde Beni Rahatsız Eden Yatak Odandaki Battaniye Renk Berbat Ay Oda Kahve :KK37:

Öncelikle Güle Güle Ve Huzurla Oturun

Kapıların Değişmesi Şart Boya da Olmaz Yani Beyaz Bi Amerikan Kapı Olmalı,Ayrıca Vestiyer Ya Boyanmalı Beyaza Yada Yenisi Yaptırılmalı Birdeee Renk Hiç Yok Bu Kötü :KK50: Hep Ahşap Rengi Birde Beni Rahatsız Eden Yatak Odandaki Battaniye Renk Berbat Ay Oda Kahve :KK37:

normalde o battaniyeyi örtü olarak kullanmıyorum. öylesine yayılıydı kaldırmadım fotoğraf çekerken
yoksa bende kahveyi sevmem ama, turkuaz berjerlerim bu daya renk katıyodu sığmayınca kaldı krem kahve.

Kahveyi Sevmiyorum Demişsin Ama Heryer Kahve Renkk Of Sevsen Nolurdu Kimbilir:KK1: O Battaniyeyi Hiç Kullanma Hediye Ver Birine

Eviniz gayet güzel bence neden dert ediyorsunuz böyle şeyleri. Önemli olan evi ev yapan huzurdur. Huzur yoksa en lüks evde otursan en klas eşyalara sahip olsan ne fayda. Bakın savaş mağduru ülkelerin insanları yerlerinden yurtlarından oldular, kalacak bir evleri, başlarını sokacakları tek göz bir odaları bile yok. Ben de sizin gibi eve eşyaya düşkünümdür ama bu aralar bunları düşünüp ne kadar bencilmişim diyorum. Allah'a şükrediyorum kira da olsa çok güzel bir evim var, ayağımı yerden kesen bir arabam var. Ne kadar şükretsek azdır bence.

Evin çok şık ve cok zevkli..gule gule ağız tadıyla oturun :KK16:
Hic moralini bozma.oncelikle kira değil, mulkunuz.bu daha önemli
Sadece kapılarda ve girişteki vestiyerde degisiklige gidilse yeterli bence
Mutfağın ve banyon içinde; uzun süre oturacaksaniz eger bi tadilat yapılabilir:KK34:
Söylemeden gecemeyecegim salon turkuaz aksesuarların yerini cok güzel bulmuş
Ab-ı hayat favori takımlarmdan:128:

Evin çok şık ve cok zevkli..gule gule ağız tadıyla oturun :KK16:
Hic moralini bozma.oncelikle kira değil, mulkunuz.bu daha önemli
Sadece kapılarda ve girişteki vestiyerde degisiklige gidilse yeterli bence
Mutfağın ve banyon içinde; uzun süre oturacaksaniz eger bi tadilat yapılabilir:KK34:
Söylemeden gecemeyecegim salon turkuaz aksesuarların yerini cok güzel bulmuş
Ab-ı hayat favori takımlarmdan:128:

Teşekkürler..... :)

Eviniz de eşyalarınız da zevkiniz de çok güzel MAŞAALLAH hiç canınızı sıkmayın maviyi kullanma şeklinize de bayıldım İNŞAALLAH ben de evimde mavinin bu tonunu bol bol kullanıcam :):KK16:

canım bu ev size aitse bence hiç kafanı takma, keşke kendime ait bir evim olsa, da bu şekilde olsam... ayrıca evin geniş, sadece yerleştirmede belki hata yapmış olabilirsin, ev seninse kapıları beyaz yaptırabilirsin, sonra tablo alabilirsin, zevklisin onu da uygun bi tablo seçersin güveniyorum bu konuda sana, yine duvarlar karşılıklı ya da tek duvara kağıt yaptırabilirsin, buz mavisine beyaz süper olur...bunlar da benim samimi yorumlarım :KK6:

canım bana soğuk geldiew açıkçası belki dekorasyonu değiştrsen tam senin istediğin gibi. belki düşüncende değişir :26:

Evde bir sorun yok. Salonda ki sorun, mobilyalarin kalabalikligindan kaynakli. Tikis tikis duruyor. Evin kapilari ve zemin ahsap renkte oldugu icin mobilyadaki ahsap detaylar ortami biraz boguyor. Kendini üzme, evin icinde oturdukca ufak tefek yer degislikleri yapar düzenini oturtursun. Hayirli olsun yeni yuvaniz!:nazar:

eşyalarnız çok güzel ama benim fikrim ahşap mobilyalarınızı imkanınız varsa beyaz a boyatmanızı öneririm büyük bir değişiklik olcak güzel olur :)

X