Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

ilk başta koltuk çok kapatmış kapının önünü bu biraz daha az kapatıyo ama önceki hali daha güzelmiş bence sıkış tepiş olmuş bu sanki

Aslında kullanım açısında yeni hali daha iyi oldu. Hem kapını önü açıldı, hemde rahatlıkla masada yemek yenilebilir masaya oturup kalkmak daha kolay oldu.

Ama ben görüntü açısından masamın güzelliğini perdelemişmiyim diye düşündüm?

madem samımı yorum ıstıyosun canım gucenmece yok ben begenmedım ben daha cok cıvıl cıvıl renklerle dosenmıs evlerı begenıyorum

yoo hiç kapanmamış masanın güzelliği

Vestiyerle ilgili yapacak bişeyim yok şimdilik ama 2-3 aya kapıları değiştirmeyi düşünüyorum.

Odanın eski-yeni şekliyle ilgilide fikrinizi söylermisiniz?

valla canm eskı evınden cektıgın kare gercekten cok guzel kapıları degıstırdıgın zamn mutlaka o eskı goruntusunden kurtulacaktır cunku ben resımkere ılk baktıgım da dırekt esyalardan once kapı ların dıkkatımı cektı

Yok, eski derken şuanki evimde masanıın yerini değiştirdimde 15. sayfada. onu kastedmiştim.
yani masa camın önündeyken mi daha iyi görünüyor yoksa duvardayken mi?

bır de odanın kapıları salondan acılıyor ya onlarda senı kısıtlıyordur nereye donsen kapı cnm...amaaan kuzum hepsı de bossss aslın da esınle mutlu ol yeter hepsı gerıde kalır ....

Yok, eski derken şuanki evimde masanıın yerini değiştirdimde 15. sayfada. onu kastedmiştim.
yani masa camın önündeyken mi daha iyi görünüyor yoksa duvardayken mi?

pencerenın onun de daha ıyı duruyor bence duvarda bıraz ayak altın da gıbı olmus senın hangısı ıcıne sındı

tatlım bence problemler sunlar:
kapılar kahve
yerler kahve
mobilya kahve
portmanto kahve ton farkları olsa da kahve yanı...
kendi evinse en azından kapıları değiştirebilirsin açık renkle.. eski evınde zaten kapılar ve yerler açık renkmiş...ama eşyaların yeni yani eskidim deme üzme kendini...eşya ev geçici huzurun olsun yeterki...ben evlenırken bı yatak odası aldım ianan ki hep bekarlık esyalarımızı kullanıyoruz ama birbirini yiyen o kadar evli arkadasımızdan daha mutluyuz..

pencerenın onun de daha ıyı duruyor bence duvarda bıraz ayak altın da gıbı olmus senın hangısı ıcıne sındı

Camın önündeyken masam kendini daha çok gösteriyor diye düşünüyorum.

Ama şuan ki halide kullanım açısından daha kolay. Odanın kapısının önü açıldı ayrıca masaya oturup kalkmak daha kolay oldu.

Ama ben görselliğe takık olduğum için azıcık

Evet canım kısmetse bikaç aya kapıları değiştirmeyi düşünüyorum.

Kapilar haric ev harika secimlerin muthis tum evi seve seve degisirim seninle kapilar degismeyisa bile boyat o bile havayi degistirir gule gule otur

lola ılk evın cok guzelmıs..
eşyan o evde kendını gösteriyor..
bu evde oyle ferah durmuyor..
eskı mutfağında cok guzelmıs..
koltuklarına da bayıldım..

evet katılıyorum o kahvelik yüzünden böyle gorunuyor..
onlar degısırse eskı evı gıbı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…