Yeni Evime Yeni Dekor

ay canım ya çizmiş bile :KK16:

evet canım eşim böyle olsun diyo.. ankastre yaptırırkene karşı duvara tezgah yaptırrımışız. yan taraftaki kısa duvar kapanınca mutfak çok küçülüyo diyo :KK31:

cnm valla ben olsam böyle yaptırmam. benim şuandaki mutfağım çok büyük ama tezgah küçük. yani mutfakta boş alan çok da işine yaramıyo. ynai çok küçük mutfak olsa haklısın ama maşallah mutfağın kocaman bence daha fazla tezgahla değerlendirmelisin bence. bundan önceki benim daha hoşuma gitmişti ana yok böyle iyi diyosanız boy dolabını gene buzdolabının yanına yapabilirsiniz en azından. hem tezgah daha da büyür hem de dolap sayın çoğalır...

cnm valla ben olsam böyle yaptırmam. benim şuandaki mutfağım çok büyük ama tezgah küçük. yani mutfakta boş alan çok da işine yaramıyo. ynai çok küçük mutfak olsa haklısın ama maşallah mutfağın kocaman bence daha fazla tezgahla değerlendirmelisin bence. bundan önceki benim daha hoşuma gitmişti ana yok böyle iyi diyosanız boy dolabını gene buzdolabının yanına yapabilirsiniz en azından. hem tezgah daha da büyür hem de dolap sayın çoğalır...

valla shadowcum açıkçaı ben de bundan önceki o portatif masa koyduğun çizimi daha çok beğendim. buzdolabının yanına boy dolabı koydurma olayını eşim de söylemişti aslında onu da bi düşüneyim :KK31: valla zaman daraldıkça iyice kafam karışıyor ama ben ya bundan önceki çizdiğin gibi yaptırmacağım ya da tezgahı boydan boya tutup buzdolabının yanına boy dolabı yaptırıcam :KK34:

Bugün zaten eve bakmaya gidicez ne durumda diye :KK34:

valla shadowcum açıkçaı ben de bundan önceki o portatif masa koyduğun çizimi daha çok beğendim. buzdolabının yanına boy dolabı koydurma olayını eşim de söylemişti aslında onu da bi düşüneyim :KK31: valla zaman daraldıkça iyice kafam karışıyor ama ben ya bundan önceki çizdiğin gibi yaptırmacağım ya da tezgahı boydan boya tutup buzdolabının yanına boy dolabı yaptırıcam :KK34:

Bugün zaten eve bakmaya gidicez ne durumda diye :KK34:

tmm cnm hastaneden geldikten sonra dediğim gibl de yapıcam inş konuşuruz o zaman gene

banyoya yaptırmayı düşündüğün dolabı çok beğendim.güzel seçimler yapmışsın canım.güle güle sağlıkla huzurla oturun yeni evinizde:nazar:

işte bu da son istediğin canım...

$fff.jpg

$jjj.jpg

$ggg.jpg

ay seçimlerine bayıldım.bende bisürü fikir edindim.yatak odası için düşündüğün duvar kağıtlarından 1.sıradakine bayıldım.bunu nerden bulabilirim canım markası nedir bende yatak odama yapmak isterim.söylersen çok sevinirim.

ilkbaşta hayırlı olsun yeni evin. mutlu mutlu aşk dolu oturman dileğiyle =) bana göre mutfakta tezgahı uzun olan modeli tercih et. daha kullanışlı olur.

shadooooo :KK52::KK52::KK52: kız bacım senin hızına yetişemiyorum canım ya :KK19:

ellerine sağlık tatlım, sanırım son çizdiğinde karar kılacağız tatlım :KK31: yine de kesin değil :KK34: ellerine sağlık yine, yeniden.. :KK19: :KK71:

ay seçimlerine bayıldım.bende bisürü fikir edindim.yatak odası için düşündüğün duvar kağıtlarından 1.sıradakine bayıldım.bunu nerden bulabilirim canım markası nedir bende yatak odama yapmak isterim.söylersen çok sevinirim.

Duvar kağıdımı internetten görmüştüm canım, sonra evime yakın bir yapı malz. satan dükkanda da buldum 1 top 35 Tl imiş. 1 top 5m2 lik duvarı kaplar dediler.

Yorumların için çok teşekkür ederim

ilkbaşta hayırlı olsun yeni evin. mutlu mutlu aşk dolu oturman dileğiyle =) bana göre mutfakta tezgahı uzun olan modeli tercih et. daha kullanışlı olur.

Teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. :KK71:

cnm son çizdiğim derken boy dolabı ve buzdolabu çamaşır makinesinin yanında olan di mi?? önemli değil cnm bu arada. gene bişi isterse söyle...

ben 1. mutfağı beğendim ama bazı detaylar var;
-ocak duvara bitişik kullanılmaz genelde, bitiştirilmez,ama siz bilirsiniz tabi..
-bir de dolap ölçüleri farklı farklı..sağ baştaki köşe dolabın eviye tarafındaki kısmı ile davlunmaz dolabının sağ yanındaki tek kapaklı dolabın ölçüsü aynı olmalı..yoksa simetrik olmaz,hoş olmaz..
umarım anlatabildim..
tabii ki ellerinize sağlık:KK71:

Son düzenleme:
-ocak duvara bitişik kullanılmaz genelde, bitiştirilmez,ama siz bilirsiniz tabi..
-bir de dolap ölçüleri farklı farklı..sağ baştaki köşe dolabın eviye tarafındaki kısmı ile davlunmaz dolabının sağ yanındaki tek kapaklı dolabın ölçüsü aynı olmalı..yoksa simetrik olmaz,hoş olmaz..
umarım anlatabildim..

ben çok iyi anladım cnm teşekkürler dikaktin ve yorumun için. şunu belirtmemde fayda var. burda çizdiklerim sadece fikir versin diye öyle kabataslak çizidm ben. aslında bu dolapları kendi mutfağımıı çizmştim ve ordan kopyaladım. sıfırdan çizmedim yani. buraya aktarıp, ölçüsüne uydurduğum için küçük büyük oldu. hatta bence o bahsettiğin dopapların yerine üste doğru katlanarak açılan dolaplardan yaptırabilir. ben de birinci mutfağı çok sevdim ama karar ceydanın tabiiki kullanacak olan o... dikkatin için tekrar teşekkürler...

umarım anlatabildim..

Canım, öncelikle yorumların için çok teşekkür ederim.:KK71: Mutfak dolaplarının ölçüsü hakkında shadow arkadaşım önceki safalarda açıklama yapmıştı ama tabii geride kaldığı için görmemişsinizdri. Mutfağı yalnızca şekil olarak çiziyor, dolaplar ve çekmeceleri öylesine yerleştirmiş :KK34: Ayrıca; duvar ile fırının arasında mesafe bırakmayı ben de düşünüyorum :KK34:

cyd cım bencede 1. mutfak daha güzel ve daha kullanışlı görünüyor tabiiki kullancak olan sensin kendi rahatını da en iyi sen bilebilirsin shadowwcum seninde ellerine emeğine sağlık cnm.. inş. ikinizde hayırlısıyla yeni evlerinize geçer huzurla oturursunuzz.....:KK3:

Canım, öncelikle yorumların için çok teşekkür ederim.:KK71: Mutfak dolaplarının ölçüsü hakkında shadow arkadaşım önceki safalarda açıklama yapmıştı ama tabii geride kaldığı için görmemişsinizdri. Mutfağı yalnızca şekil olarak çiziyor, dolaplar ve çekmeceleri öylesine yerleştirmiş :KK34: Ayrıca; duvar ile fırının arasında mesafe bırakmayı ben de düşünüyorum :KK34:

duvarla fırın arasındaki mesafeden kastınız ne kadar anlayamadım ben pek. ben ocaklı fırın kullanmıorum ama bulaşık makinesinde setüstü ocak duvarla sıfır bnm. gene bi arkadaşımın fırınlı ocakğı duvarla sıfır. yani ben de öğrenim kızlar neden sıkıntı olur ki sıfır olması. yani sıfır derken kenarlardan 1-2 cm var bnm mesela...

cyd cım bencede 1. mutfak daha güzel ve daha kullanışlı görünüyor tabiiki kullancak olan sensin kendi rahatını da en iyi sen bilebilirsin shadowwcum seninde ellerine emeğine sağlık cnm.. inş. ikinizde hayırlısıyla yeni evlerinize geçer huzurla oturursunuzz.....:KK3:

amiinnn cnm. ben ceydanın geldiği safhaya bile gelebilsem şükür dicem. daha anca duvarlar örülüo bizim. geç olsun güç olmasın ama hayırlısı tabii :)))

evet görmedim ben o açıklamayı özür dilerim , o halde içimde bi şüphe kalmadı 1 numaralı diyorumm
ocağı duvara bitişik kullanmıyoruz genelde, çünkü hem kullanıma engel olabilir(saplardan dolayı) ,hem de duvara sürekli bişeyler sıçrar diye..ama tabi kişiye kalmış bu sadece bi öneri..imkan varsa duvarla araya ortalama 25 cm lik bi yağlık şişelik dolabı gibi bişey kullanılabilir şöyle
$1 (9).jpg

tekrar ellerine,emeğine sağlık sevgili shadoww, ceyda da güzel günlerde kullansın:KK71:

Son düzenleme:
evet görmedim ben o açıklamayı özür dilerim , o halde içimde bi şüphe kalmadı 1 numaralı diyorumm
ocağı duvara bitişik kullanmıyoruz genelde, çünkü hem kullanıma engel olabilir(saplardan dolayı) ,hem de duvara sürekli bişeyler sıçrar diye..ama tabi kişiye kalmış bu sadece bi öneri..imkan varsa duvarla araya ortalama 25 cm lik bi yağlık şişelik dolabı gibi bişey kullanılabilir şöyle
Eki Görüntüle 165735

tekrar ellerine,emeğine sağlık sevgili shadoww, ceyda da güzel günlerde kullansın:KK71:

anladım cnm. gerçi bnm yeni evde ortada olucak ocak. ankastre olucak. öle bi sorunum olmuycak ama bu gösterdiğin tarzda bir büyük kiler dolabı düşünüorum. bana ii bi fikir oldu yani bu foto. buna benzer buzun ve daha geniş bi foto bulabilirsen koyar mısın cnm???

Son düzenleme:
X