- 7 Ocak 2014
- 933
- 110
- 34
-
- Konu Sahibi LolaBunnyy
OBSESİF merhaba konuyu ilk okuduğumdan beri yorum yazayım diyorum bir türlü fırsat olmadı .Benim kapılarımda aynı seninki gibiydi bizde kira vermeden oturuyoruz kayınpederin evinde...Altına macun çekip üzerini boyuyolar fıstık gibi oluyor tabii kapı kollarınıda değiştir.yeni kapı tavsiye etmem neden uzun iş çünkü.kapıların pervaz kısımları nerdeyse 20cm.duvarın içine gömülü ve çıkarılıp değiştirilmesi için kırım işlemi yapılması lazım bence geçici oturcağın eve az masrafla az zahmetle bişiler yapmalısın .antrdeki dolapların yüzeyini kaliteli bir yapışkan folyoyla beyaza kaplayabilirsin .hepimizin evinde beğenmediği yerler var ama işte şartlar neyi gerektiriyorsa o şekilde yaşıyoruz.kafana takma süslemeye çalış mümkün olduğunca.
Eşyaların çok güzelmiş. Neden evlenir evlenmez bu eve geçmediniz. Bu eve uygun alırdın eşyalarını. Evi bir tadilattan geçirebilirdin. Mesela beyaz kapılar taktırsaydın çok hoş olurdu. Ama böyle de çok güzel
Arkadaşlar merhaba. Umarım fotolarım yüklenmiştir öncelikle :)
Hanımlar ben 16 aylık evliyim. Sıfır bir eve kiraya evlendim. Sonra eşimin ailesine ait olan bu eve geçmek zorunda kaldık 8 aylık evliyken. Ama ilk evim site içinde çok güzel bir daireydi.İlk ben oturdum. Ordan bu eve geçince evimi hiç benimseyemedim.
Mobilyamı çok beğenerek almıştım.Çokta beğenilmişti ama bu eve geçince sanki mobilyam hiç kendini gödtermedi. Kendimi 10 küsür yıllık evliler gibi hissettim hep. Mesela halılarım uymadı. Fotoğraflarda yatakodamdaki halılar aslında antre halılarımdı. Oturma odamın halısı bu eve küçük geldi. Avizelerim uymadı salondaki avizeler aslında antremin avizeleriydi.
Herkesin zevkidir tabiki, ama zevkime en aykırı mobilyalar bile görsem, sanki herkesin evi çok güzelde benim evim vasat gibi görüyorum. 8 aylık yeni gelinken, şıkır şıkır bi evim olması gerekirken ben hemen eskidimMutfağım ve banyomu çekemedim ama onlarıda yüklicem. Zaten bi evi gösteren mutfağı banyosuymuş diyorum benim banyom baya eski, mutfağımda eh işte...
Sizce evim nasıl kızlar? Bir yeni gelin evi gibi görünüyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
4. sayfada ilk evimin fotoğrafları var arkadaşlar. Kira olsada çok sevmiştim
Eki Görüntüle 923547 Eki Görüntüle 923579 Eki Görüntüle 923576 Eki Görüntüle 923575 Eki Görüntüle 923573 Eki Görüntüle 923572 Eki Görüntüle 923571 Eki Görüntüle 923567 Eki Görüntüle 923566 Eki Görüntüle 923558 Eki Görüntüle 923555 Eki Görüntüle 923551 Eki Görüntüle 923548 Eki Görüntüle 923581
bende aynı fikirdeyim ..bu evinin mutfağının resmi varmı
Çok beğendim hatta bayıldım eşyalarınıza zahmet olmazsa hepsini nerden aldığınızı yazarmısınız
Gerçekten ben göz yoran birşey göremedim,
bu eve sonradan geçmenizin tek dezavantajı , eşyalarınızın bu eve fazla gelmiş olması ya da şu anda salonunuzda sıkışık durmaları, benim evlendiğim dönemde, 6-7 yıl evvel yani, mobilyalar takım hâlinde satılıyordu şimdiki gibi istediğim parçayı alayım diyemiyordun, ilk oturduğumuz ev de küçüktü ve o masa-konsol-vitrin-tv ünitesi 2-3 yıl sıkış sıkış durdular,
oradan daha büyük bir eve geçtik, bu sefer de taşınırken hırpalandıkları için masa kırıldı, vitrini ben çıkarttım , yeni gelin mobilyamı gönlümce kullanamadım yani (; esasında o evdeki salonuma bi köşe koltuk bir tv ünitesi yeter de artardı...eşya az olsaydı küçük de gelmezdi gözüme ev...
Siz de eğer Bu evinize göre alışveriş etmiş olsaydınız; salonunuzda koltuklar + tv ünitesi ya da konsol kafï idi esasında...
ve gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum, ben evinizde bir uyumsuzluk görmedim! Neticede sizin mobilyanızda da ahşap kısımlar mevcut ,
Bir de orada kapılar beyaz da olsa, yine sizi biraz boğacaktır çünkü; 3-4 kapı bir arada ve ister istemez o kadar çok kapıya bakmak sıkıyor insanı, benim şimdiki evimde de öyle , dört yol ağzı gibi diyorum ben o holümüze, her yere oradan kapı açılıyor
Allah sağlık sıhhat huzur mutluluk versin, dünya malı neticede , buna da şükür evi bile olmayanlar var diyip elindekine şükretmeli insan, hepimiz için söylüyorum yanlış anlamayın lütfen..
Sağlık sıhhatle oturmanızı eşyalarınızı kullanmanızı dilerim (;
Arkadaşlar merhaba. Umarım fotolarım yüklenmiştir öncelikle :)
Hanımlar ben 16 aylık evliyim. Sıfır bir eve kiraya evlendim. Sonra eşimin ailesine ait olan bu eve geçmek zorunda kaldık 8 aylık evliyken. Ama ilk evim site içinde çok güzel bir daireydi.İlk ben oturdum. Ordan bu eve geçince evimi hiç benimseyemedim.
Mobilyamı çok beğenerek almıştım.Çokta beğenilmişti ama bu eve geçince sanki mobilyam hiç kendini gödtermedi. Kendimi 10 küsür yıllık evliler gibi hissettim hep. Mesela halılarım uymadı. Fotoğraflarda yatakodamdaki halılar aslında antre halılarımdı. Oturma odamın halısı bu eve küçük geldi. Avizelerim uymadı salondaki avizeler aslında antremin avizeleriydi.
Herkesin zevkidir tabiki, ama zevkime en aykırı mobilyalar bile görsem, sanki herkesin evi çok güzelde benim evim vasat gibi görüyorum. 8 aylık yeni gelinken, şıkır şıkır bi evim olması gerekirken ben hemen eskidimMutfağım ve banyomu çekemedim ama onlarıda yüklicem. Zaten bi evi gösteren mutfağı banyosuymuş diyorum benim banyom baya eski, mutfağımda eh işte...
Sizce evim nasıl kızlar? Bir yeni gelin evi gibi görünüyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
4. sayfada ilk evimin fotoğrafları var arkadaşlar. Kira olsada çok sevmiştim
Eki Görüntüle 923547 Eki Görüntüle 923579 Eki Görüntüle 923576 Eki Görüntüle 923575 Eki Görüntüle 923573 Eki Görüntüle 923572 Eki Görüntüle 923571 Eki Görüntüle 923567 Eki Görüntüle 923566 Eki Görüntüle 923558 Eki Görüntüle 923555 Eki Görüntüle 923551 Eki Görüntüle 923548 Eki Görüntüle 923581
canım benim mesleğim bu.. samimi cevap ver diyorsan söyliyim gerçekten şık renk olarak uyumlu bi evin var ..tek göze batan sıkışık olması oda evin mimarsinden kaynaklı tüm kapılar ne yazıkki salona açılıyor.. tek kusur o. yani sen zaten elinden geleni yapmış,güzel zevkinle mobilyalar almış,titiz bi bayan olarak da temiz ve düzenli yerleştirmişsin canım.. çok da dert etme bak zaten herkes beğenmiş yorumlarda.. güle güle oturrralan geniş olsa önerilerim olurdu ama maalesef
Canım merhaba. Yine ben :)
Mesleğim bu dediğiniz için size danışmak istediğim bikaç şey var. Tam olarak mesleğiniz ne bilmiyorum ama :)
Ben aksesuarlarımda ufak tefek değişiklikler yaparak evime renk katmaya karar verdim. Bu şekilde evime girildiğinde dikkatleri eşyalara yöneltip,evimde daha şık bir izlenim verebilirim diye düşündüm.
Mesela ben romantik konsepteki evlere bayılıyorum. Sıcacık geliyor bana. Benim mobilyamında klasik olmayışından dolayı bu tarza uydurulabileceğini düşünüyorum.
Ama bunu yaparkende eğrelti durmasını istemiyorum. Bu yüzden burada sizlere fikir danışıcam.
İlk olarak salondan başlamak gerkirse... Mesela benim konsolumun önündeki aksesuarlarım biraz ağır ya onları kaldırıp bu ahşam pembeli çerçeveler ve bu tarz şamdanlarla süsleyebilirim yada varolan konsol takımımın yanına su yeşiki doreli çerçeve gibi irkaç renkli çerçeve daha ekleyebilrim... Ama önelikle hangi tarzı koyacağıma karar vermeliyim.
Sonra eve yeni bir renk katmak için koltuk takımıma pembe yada gül kurusu tonlarında kırlentler ekleyebilirim. Ama ordada önemli olan detay kırlent üstğndeki desenin evin tarzına nekadar uygun olduğu. Mesela kare olan kırlent oturma odamdaki spor koltuğuma daha çok yakışır bence... Aslında daha biçok şey var kafamda ama şimdilik bukadarını danışsam yeter sanırım. :)
Mesela konsol, masa ve orta sehpemın üzrindeki örtüleride değiştirmek istiyorum. Ama ne şekilde bişey koysam istediğim romantik tarza ulaşabilirim emin olamıyorum
Canım öncelikle kuruntularından vazgeç. yeni evlenince herkes herşeyin en iyisini istiyoruz ama olay o değil.. huzur mutluluk olsun gerisi fasa fiso.. gelelim evine. evin eski br ev değil. ev eski olabilir ama harabe bi yer değil ev.. duvarlar yer kapılar iyi durumda.. mobilyalarında güzel. sanırım tek renk ve tek takım seçimiyle almışsın eşyalarıı. yani yatak odanı almışın ona uysun diye salon takımı koltuk vs... aaslında bu hepimizin yaptığı bir hata evimiz bir bütündür ama odalarımız bağımsızdır her yer aynı tonlarda ve aynı model mobilyalarla dolu olmak zorunda değil. burda herşeyi tek düze dizsende zevksiz olduğunu söyleyemem tonlar ve mobilyalar gayet güzel. benim sana tavsiyem eşyalarının dizilimini değiştirmen. eşyaların doğru yerlerde değiller canım. konumlandırmayı yapamamışsın o yüzden evini benimseyememişsin...u tar işlerler yakından ilgileniyorum ben bence tavsiyeme kulak ver ve evinde eşyalarını daha iyi konunmlandır...