Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Sen boyadın mı canım. Boyadıktan sonra nasıl olacak daha kötü durmasın bide. İnternettede boyanmış kapı örneği pek bulamadım. senin boyanmadan önce boyandıktan sonra fotoğrfların varmı? Mesela bu fotoğraftaki gibi olacaksa çok çiğ bence yine hoş durmaz

Eşyaların çok güzelmiş. Neden evlenir evlenmez bu eve geçmediniz. Bu eve uygun alırdın eşyalarını. Evi bir tadilattan geçirebilirdin. Mesela beyaz kapılar taktırsaydın çok hoş olurdu. Ama böyle de çok güzel

Bu eve taşınmamak için çok sebebim vardı, mecburiyetten buraya geldik sayılır. Şimdide gitmek için çok sebebim var :) Allah izin versinde kendi evimizi alalım inşallah.

valla canım zevklerimiz çok yakın eşyalara bayıldım o yüzden ne yap et gerekirse yeme içme o kapıları yaptır zaten ailenizinmiş yabancıya gitmicek yani, insan ömrü neki 2-3 yıl bile olsa gönlünce oturmaya değer bence 1000-1500 lira tutar bu günlerin geri gelmicek, inan bana taşınırken de ev içine sinse bile bu sefer eşyalarından gönlün geçmiş olucak

Eşyaların çok tatlı gelin evi gibi duruyor maşallah, boşuna kendini üzüyorsun;keşke hayatta değiştirebileceğimiz şeyler evin kapıları kadar kolay değişebilseydi, çözümü var yani.Sağlıkla otur evinde cnm.

canım senin yüklediğin fotolardaki gibi boyanmış hali tıpatıp aynısı çiğ durmuyor bence ama sen çiğ durduğunu düşünüyosan bütçe ayırıp değiştirceksin kapıları.haa ben portmantoyuda kapılarıda çok kötü bulmadım ama sen rahatsızsın diye söyledim .

Gerçekten ben göz yoran birşey göremedim,
bu eve sonradan geçmenizin tek dezavantajı , eşyalarınızın bu eve fazla gelmiş olması ya da şu anda salonunuzda sıkışık durmaları, benim evlendiğim dönemde, 6-7 yıl evvel yani, mobilyalar takım hâlinde satılıyordu şimdiki gibi istediğim parçayı alayım diyemiyordun, ilk oturduğumuz ev de küçüktü ve o masa-konsol-vitrin-tv ünitesi 2-3 yıl sıkış sıkış durdular,
oradan daha büyük bir eve geçtik, bu sefer de taşınırken hırpalandıkları için masa kırıldı, vitrini ben çıkarttım , yeni gelin mobilyamı gönlümce kullanamadım yani (; esasında o evdeki salonuma bi köşe koltuk bir tv ünitesi yeter de artardı...eşya az olsaydı küçük de gelmezdi gözüme ev...
Siz de eğer Bu evinize göre alışveriş etmiş olsaydınız; salonunuzda koltuklar + tv ünitesi ya da konsol kafï idi esasında...
ve gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum, ben evinizde bir uyumsuzluk görmedim! Neticede sizin mobilyanızda da ahşap kısımlar mevcut ,
Bir de orada kapılar beyaz da olsa, yine sizi biraz boğacaktır çünkü; 3-4 kapı bir arada ve ister istemez o kadar çok kapıya bakmak sıkıyor insanı, benim şimdiki evimde de öyle , dört yol ağzı gibi diyorum ben o holümüze, her yere oradan kapı açılıyor
Allah sağlık sıhhat huzur mutluluk versin, dünya malı neticede , buna da şükür evi bile olmayanlar var diyip elindekine şükretmeli insan, hepimiz için söylüyorum yanlış anlamayın lütfen..
Sağlık sıhhatle oturmanızı eşyalarınızı kullanmanızı dilerim (;

Çok beğendim hatta bayıldım eşyalarınıza zahmet olmazsa hepsini nerden aldığınızı yazarmısınız

Çok beğendim hatta bayıldım eşyalarınıza zahmet olmazsa hepsini nerden aldığınızı yazarmısınız

Çok çok teşekkür ederim zahmet olurmu memnuniyetle yazarım siz yeterki beğendim diyin
Oturma odamın koltuğu gümüş mobilya
salon koltuklarım mavi berjerlerde salonuma ait onlar saloni marka
yatak odası takımım ve yemek odam gümüş mobilya
ceviz olan zigon sehpamda gümüş mobilya ama onu başka yerlerdede bulabilirsiniz sanıyorum
turkuaz aksesuarlarım ocak home. (bu aksesuarlarımın birebir aynıları muhteşem yüzyılda kullanımıştı)

böyle işte :)
Allah sizlere çok güzel eşyalar, bide onlaı yerleştireceğiniz çok güzel evler nasib etsin inşallah

Samimi yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.
Evet bu eve evlenseydim belki aynı mobilyanın farklı paralarını sçerdim. Ama kısmet işte...

Dediğiniz çok doğru, belki bigün benimde evim olacak ozamanda mobilyalarımdan sıkılmış olucam. Hepsi bir arada olmuyor ne yazıkki.
Bende biraz aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyorum inşallah.

eşyalarınız çok hoş ve uyumlu benimde dikkatimi ceken sadece kapılar ve portmanto oldu değiştirme imkanınız varsa beyaz renk amerikan kapı yaptırın derim.evinizde mutluluk ve huzur dolu yaşamınız olması dileğiyle..

kapılarımız aynı. benim ev tadilattan geçti kapıları değiştirmek istemedim çünkü amerikan kapılar çok çabuk deforme oluyor karton gibiler o yüzden boyattım ben de. ahşap kapı her zaman da sağlamdır çoluk çocuk olunca kapılar dayanmıyor karton gibi çöküyor delikler oluşuyor arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla.

biz kolları değiştirdik metal rengi yaptırdık kapıları da beyaza boyattık ben memnunum açıkçası

Bence halinize şükretmelisiniz.maddi sebeplerden dolayı ve kuramayacağı için evlenemeyen belkide yüzlerce insan var. Eviniz gayet şık .Boşuna kuruntu yapmamalısınız bence.

Eklentiler

• $kýrl.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 93
  • $kýrlent.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Bence anlattigin gibi gozukmuyot hersey cok.hos gorunuyor
Sinucta ne guzrl.kira vermiceksiniz kira yerine kapilarinizi amerikan kapi yaptimmi tamamdir

Oturma odamdaki tvnin altına da bu gazeteliği düşündüm. Bu çoklu çerçeveyide ahşap zigonlarımın olduğu duvara,iki kapı arasına düşündüm ama bu tarz çerçeveler genelde bayz oluyor ben renkli bişeyler istiyorum buda çok soluk kalırmı?

Eklentiler

• $çerçeve.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 102
tatlım evin eşyanın ne nemi varki önemli olan içinde mutlu huzurlu olmak değilmi onlar bizim için sadece araç
benim amacım evimde eşyalarım benim hizmetimi görsün bu yani
çokda takmamak laızm bende bi ara acayip inanılmaz deli dehşet takmıştım şimdi bi boşverdim hatta şu anda kendi evimde ile oturmak istemiyorum çok büyük eşyalarım çok çok çok fazla bebişimin bi an önce büyümesini bekliyorum eşyalarımı hırpalasa bişeyler yapsada yoketsem kullanışlı bi kaç şey alsam olsa bitse gitse bunların hepsi boş şeyler.....:))))))))

ama soruna cevap vereyim evin çok şık yeni gelin evi gibide duruyo ben çok beğendim sade ve zevkli mobilyalar tek problem evin içinin biraz demode olması kaıpılar falan vs.... oda hiiiiiiç sorun diil mobilynın güzelliğini örtememiş

öncelikle güle güle otur bana kalırsa evin kötü falan durmuyor için rahat olsun ama önceki evine kıyasla eski alışmamanın sebebi bu..salonun eşyaların gayet hoş ama bana kalırsa masanı camın önünden al eminim ev daha görünücek hatta bi de öyle resimle arkadaşlar fikir verir.bi de mutfağının resmini göremedim mutfağın mı kötü? onun dışında ev şiyi zamanlar kapıydı vestiyerdi değiştirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…