Suanda buraya yazan konu sahibesi kadın oldugu için direk kadına yönelik tavırlar gelişince erkegin bu durumda saf dışı bırakıldıgını sanarak saldırıp tek suçlu kadın değil ! diyerek bir taraf toplayacak..
Oysa buraya yazan şuan karşı cinsimiz değil bizzatihi hemcinsimiz erkeğe istedigin kadar saydır dök (kaldı ki babası yaşındaki adam ya da başka bir hikayede yer alacak adam ya da almış adamlara da hep şimdiye kadar Şe....'siz denildi ) duymuyor,okumuyor,bilmiyor :)
Umurunda mı herifin ? Elbette değil :) O zaman bul adamı getir koy karşımıza bak bakalım tükürükle boguyor muyuz bogmuyor muyuz .)
Ya ben aldatılan kadın psikolojisinin nasıl oldugunu komşumda gördüm o ağladıkça iliklerime kadar acısını paylaştım siz hatanızı ister anlayın ister anlamayın ben ALLAH degilim affedecek olan da ben değilim..Gunah çıkarımlarınızı burada ya da başka bir platformda değil direk mesajın sahibine yani ALAH'a ve hayatlarını mahvettiginiz insanlarda yapın..
Ben acımasız olabilirim haklıyım ! Soruyorum bu ben hatamı anladım diyenlere hadi siz hatanızı anladınız peki bu işten canı yananlar ne yapsın ? Sizin hatanızı anlamanızın ona kazandırımı nedir ?
Kadın ortada evladıyla kalıyor ve çevresel baskılara maruz kalıyor en muhimi Dul damgası vuruluyor haddini bilmezler tarafından eee onu kim anlayacak ?
Mavi ile işaretli bölümde kısmen katılıyorum evet, şu anda muhatabımız aldatan erkek olmadığı için burada sadece kadına yükleniyoruz. Ama toplumda bu tür bir ayrım yok ne yazık ki.
İki tarafta suçlu olduğu halde en büyük suçlu kadın ilan edilir, taşlanır,yakılır aile meclislerinde ölüm fermanı imzalanır.
Genelde aldatan erkek ya " yürü koçum kim tutar seni, senin elinin kiri zaten,erkek bu aldatır" diye karşılanarak hayatına devam ederken kadın " f.şe, o.pu gibi etiketlerle yaftalanır ya öldürülür ya buna mecbur edilir.
Kırmızı ile işaretli kısımda ise " Ya ben aldatılan kadın psikolojisinin nasıl oldugunu komşumda gördüm" demişsiniz ben annem de gördüm onun ne kadar acı çektiğini, canının yandığına, beddualar ettiğini küçücük bir kızken şahit oldum. O kadından ölesiye nefret ettim ama en çok babama kızdım anneme bunları yaşattığı için..
Hatasını anlayanların onlara kazanımı nedir diyorsunuz? Hatasını anlayan bir birey var ortada, bir daha aynı şeyi yapıp başkalarının canını yakmayacak demek, başka yuvalar yıkılmayacak başka anneler ağlamayacak demek!
"Oh iyi yaptım karısından ayırdım,o adam benim oldu " diyen kadınla aynı kefeye mi koyalım yani?
Bu hikayelerin sonunda ortak bir şey gördünüz mü ?
Hep kadın yaftalanıyor, acı çekiyor..
Ya dul damgası yiyor ya f.şe.
Erkek sıyrılıp gidiyor, kalan kadınlara da bu yaftaları ilk yapıştıranlar kadınların TA KENDİSİ oluyor!