ama anladığım kadaruyla evli biri ile birliktesin....zaten bunu okumam yeterdi....şimdi ban
yemek istemiyorum ama içimden sana 10a kadar bi saydım.
..çok sinirliyim sana ve senin gibi zayıf aciz bencil kişilere
..ben bitek kime üzüldüm biliyomusun annenize ve babanıza sizin gibi bi evlada sahip oldugu için
...Buralarda bir söz tam aklıma gelmiyor?
Dişi bilmem ne Kuyruk sallamasa felan diye.
Neydi bu söz?
..müstehak sana iyi olmuş, erkek erkek diye ölüp bitmeyinde hayırlı kısmet dileyin Allahtan!
..siz gelecekteki evliliğinizden(şayet evlenirseniz) mutlu bir beraberlik beklemeyin,buna çok kez şahit oldum, yuva yıkanın gercekten yuvası olmuyor
olsa da bir şekilde bozuluyor..
şimdi burda yazılan herşey bazı üyelerin yorumları, sizce bu yorumlar da hakaret ve beddua yoksa o zmn daha konuşacak hiçbirşey yok demektir sizinle..
evet kınanan şey başa gelmeden ölünmez. doğrudur. ayrıca şu da var kul birine ettiği kötülüğün hesabını yine bu dünyada görür bunu da biliyorum. bir de çok pardon da onu genelde sizler demiyormusunuz daki "SİZLER" e takıldım ben. bizler kim oluyoruz? evli erkeklerle düşüp kalkan fahi.....lermi? gerçekten insanları bu şekilde ikiye mi ayırdınız? cidden soruyorum. bir, evli barklı ahlak abidesi masum kadınlar. iki o masum kadınların biricik kocalarını baştan çıkartan adi aşalığılık recm edilesi o..... lar.
eğer böyle düşünüyorsanız gerçekten çok yazık. ben kendimi geçtim ama burdaki kızın konusu cidden böyle değil. ve bana göre o cidden "SİZLER" diye tabir ettiğiniz gruba! girmiyor.