elmeyra o biri sensin evet. ama sadece o başta yazdığım cümleyi eden kişi. bikere de kk da diye devam eden.
diğer saydığım şeyleri hakaret, küfür beddua etme vs. sana hitaben yazmadım ki. bu tarz yorum yapan üyelerin tamamına yazmıştım, o amaçla. yoksa senin hakaret içerikli yorumunu bulsam direk alıntıyla ona itafen yazardım. neyse karışıklı olmuş, sonuçta sana yazmadım ben yorumu. sadece başındaki sanaydı. ama ara vermeden ve sana yazdığım şeyi sonlandırmadan yazdığımdan heralde sen tamamını üstüne alınmışsın. kusura bakma o sebepden.
bu arada ben yanlı olduğunuzu da hiç söylemedim size ama bende yanlı değilim bunu bilin, kendi konumu açmadan önce de, o meseleyi yaşamadan önce de bn böyle düşünüyodum, hala da düşüncelerimin arkasındayım.
çnk bu hayatta kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz. insanız biz. nefsi olan varlıklarız. hata yapabilen varlıklarız. ben her zmn her türlü konuda büyük konuşmakdan korkarım. örn, ay çocuğuna vuruyo ben ASLA yapmam demem. ay annesine küfür ediyor ben ASLA yapmam demem. ay ne saygısız davranıyor, ne biçim giyinmiş, ne patavatsız, ne ahlaksızca bi iş yapmış vs. ben ASLA yapmam demem. neden demem biliyomusun? çok korkarım çnk. eğer o kişi o yaptığından pişman olmuşda af dilemişse Rabbinden. eğer bende onu kınamışsam onu yaşamadan son nefesimi vermem. bunu bildiğimden kınıcaksam bile içimden kınarım, korkumdan tek laf etmem.
bilmem anlatabildim mi derdimi? yani birisi bi hata, ahlaksızlık vs yapmışsa tabiki aa aferin sana diyemeyiz ama kınamak neden, beddua etmek neden. ben buna tepkimi dile getirdim. ve dediğim gibi o yaptığım yorumda direk sana konuştuğum tek yer ilk baştaki cümleydi. kalanı sana değildi, yanlış anlaşılma olmuş..