- Konu Sahibi canimogullarim
Ah be canım keşke ilk sen evlenseymişsin ozman bunların hiç birini yapamazdı emin ol.. Allah yardımcın olsun kötü insan la ugraşmak zordur. sen sabret eşinin ailesinede hep iyi davran hediyeler al onlara deger verdiğini hissettir... o cadı eltinde çatlasın dursun... bende ilk gelinim henüz eltim yok ama 2 tane eltim olacak inşş ilerde ve kımseye kötülük yapmayı düşünmuyorum ama eşimin ailesini okdar çok seviyorumki paylaşmak zor olacak o eltin de sanırım paylaşamıyor ama sen sen ol hır gür çıakrma hep alttan al safa yat çalışmıyorsan iş bul çalış öle her dakka gelip gidemesin hep işim var dersin kaynanan da inş gerçekleri bian önce görür
İlk ben evlenmis olsaydım en iyi gelini ben olurdum eminim buna canım. Daha neler neler eltimin tarafına (anasına) gittiklerinde benide cagırır kaynanam gitmezsem surat asar. Bir ara da beni cagırdı kaynanam gittim, bana diyorki eltinin yengelerine yenge veya abla diyebilirmisin ben şok oldum. Niye dicekmisim neyim oluyo onlar benim yengem falan degil dedim.Kaynanamlar cok sabit fikirli ve geri kafalılar kesinlikle degismezler canım ama alısıcaklar mecburenn