- 4 Nisan 2010
- 259
- 16
- Konu Sahibi masallarda
1. si alacağım! adama ben karar veririm. o sebepden karısını boşayan adamla zaten işim olmaz.
2. si benim o adamla msjlaşmamda haklı ya da haksız kendime göre sebeplerim vardı. boşluktaydım, aylarca sevgilimi düzeltmeye ve ilişkimi toparlamak adına verdiğim türlü çabalardan yorulmuştum, bıkmıştım, usanmıştım. ha tabiki sevgilimden ayrılıp yoluma bakabilirdim ama herşeyin çok üstüste geldiği bir gün evli olan adama msj attım ve onunda cevabıyla bir gün boyunca sürdü bu msjlaşma. akşama sevgilime itiraf ettim,ki kendisi bi olaydan birazda anlamış gibi bişeydi. yalvardım yakardım pişman olduğumu söyledim ve beni affetti. ertesi gün de o evli adama birdaha beni aramamasını söyledim oda eyvallah dedi konu kapandı. ama benim içim soğumamıştı hala buraya yazdım yorumları okumak için, olay bu yani. beni haklı bulun ya da bulmayın.
hatalı olduğumu düşünebilirsiniz, ki bende aslına bakarsanız taa içimde öyle olduğumu düşünüyorum ama çok sert hakaret boyutunda yazıları görünce pişman değilmişim gibi savunmaya geçip biraz tırnaklarımı gösterdim-gösteriyorum.
onun dışında pişkin olduğumu düşünmenize sebep olan yorumumda da üste yazdığım nedenden dolayı umrumda değilmiş, amanda çok normal karşılıyomuşum tarzı konuşmuştum, ondan öyle bir algı oluşmuş olabilir, neyse canınız sağolsun..
bu benim konum değil o sebepden fazla uzatmaya gerek de yok..
Umrunuzda değilmiş amanda çok normal karşılıyomuş şeklinde konuşmanızödüşündürdü elbette. Her koyun kendi bacağından asılır.bir sürü şey üst üste gelmişti,boşluktaydım benim gözümde bahane değildir.o evli adamlar yada evli adamlarla ilişkisi olan bayanlar ilerde kendi kızları böyle bişey yapsa tepkileri ne olur?aman yavrum boşluktur herkes yapar mı?bunu düşünmek lazım bence.