Evlilik sitesi

biraz burnunu sürt. hakediyor çünkü. yanlışını iyice farketsin. acı çeksin. kendine kızsın. tövbe etsin.

korkuyorum bir saçmalık yapacak diye demin aradı ağlıyor affet diyor yemek verme su verme yüzüme bakma diyor ama hala aldatmadım da diretiyor

Demekki aldatmayı ten teması olarak görüyor beyefendi yani boyle görüşme oldu iliski yok aldatmadım demesi ondan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

korkuyorum bir saçmalık yapacak diye demin aradı ağlıyor affet diyor yemek verme su verme yüzüme bakma diyor ama hala aldatmadım da diretiyor

O zaman siz biraz sakinleşince konuşun. Sorun aldatmanın tanımını. Eğer sadece fiziksel temas ise o zaman ben de üye olayım ben de yazışayım kabul mü eğer aldatma olmuyorsa yanlış bir şey değilse diyin. Onun bunu iyice anlamasını sağlayın.

o zaman siz biraz sakinleşince konuşun. Sorun aldatmanın tanımını. Eğer sadece fiziksel temas ise o zaman ben de üye olayım ben de yazışayım kabul mü eğer aldatma olmuyorsa yanlış bir şey değilse diyin. Onun bunu iyice anlamasını sağlayın.

aldatmanın tanımı yap dedim cevap yok ben yapsam ne yaparsın dedim cevap yok amacın neydi dedim cevap yok

hala aldatmadım diyor, pişkin.
merak etme hiçbir saçmalık yapmaz, bunların canı tatlı ve de kıymetlidir.

hala aldatmadım diyor, pişkin.
Merak etme hiçbir saçmalık yapmaz, bunların canı tatlı ve de kıymetlidir.

mesleği askerlik ondan korkuyorum yoksa bence duygu sömürüsü yapıyor tam ben öğlen yemeğine gelince eşya almaya gelmeler falan normalde çıkmaz nöbetçi olduğunda.

mesleği askerlik ondan korkuyorum yoksa bence duygu sömürüsü yapıyor tam ben öğlen yemeğine gelince eşya almaya gelmeler falan normalde çıkmaz nöbetçi olduğunda.

seni yokluyor, durumu değerlendiriyor.
neyi kaybedeceğini öğrensin.

kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü. Biz eşimle gecen sene martta tanıştık ağustosta hem nişanlandık hem evlendik. Eşim daha önce bir evlilik sitesine üye olmuş dün akşam mailine gelen bir mesajdan kıllandım ve siteye girmeye çalıştım şifresini tahmin etmek çok zor olmadı. En son geçen temmuz ayında yazışmış birileriyle kız sormuş sevgilin var mı evli misin diye bizimkide yok ama ben evlilik düşünmüyorum kabul ediyor musun demiş kız kabul etmemiş. Bir tanesi facefook adresini vermiş eşim fotolarına baksın diye. Beynimden vurulmuşa döndüm telefonu çarptım suratına şaşırdı ağzından bir tek ne zaman önce olan bir şey lafı çıkıyor ben de ne zaman olmuş temmuz ayında biz çıkarken dedim cevap veremedi. Bir şeyler söylemeye çalıştı çık git hayatımdan dedim çıktı gitti. Sonra mesaj atmış ben seni evlendiğimizden bu yana hiç aldatmadım falan filan... Siz olsanız ne yapardınız buda bir çeşit aldatma değil mi?

ben de evliliğimin ilk aylarında sanal olarak aldatıldım..eşiminki de başka bi kadınla dertleşme vs modundaydı..boşanmanın eşiğinden döndüm..eşim çok pişman oldu...ondan bu yana çok dikkatli...ama benim psikolojimi bozdu, şüphe hastalığına yakalandım..şuan her istediğimi yapıyo ama yine de çok dikkatliyim..çocuk yapmıyorum...tam güvendiğimde yapmayı düşünüyorum..ve yine tekrarlarsa Allah korusun ama basarım kıçına tekmeyi..lafın kısası: süründür önce, zor barış...ve çocuk yapma bi süre...

Son düzenleme:
ben de evliliğimin ilk aylarında sanal olarak aldatıldım..eşiminki de başka bi kadınla dertleşme vs modundaydı..boşanmanın eşiğinden döndüm..eşim çok pişman oldu...ondan bu yana çok dikkatli...ama benim psikolojimi bozdu, şüphe hastalığına yakalandım..şuan her istediğimi yapıyo ama yine de çok dikkatliyim..çocuk yapmıyorum...tam güvendiğimde yapmayı düşünüyorum..ve yine tekrarlarsa Allah korusun ama basarım kıçına tekmeyi..lafın kısası: süründür önce, zor barış...ve çocuk yapma bi süre...

zaten tek sıkıntı tekrar güvenebilmekte

Sanırım boşanacak kadar sıkıntılı şeyler yazışmamış ama kızlar karşılık verse konuşma boyut değiştirebilirmiş.
Çok sıkıntılı bir durum. Ayrılmayacaksan da uzun bir süre ayrı kalmanızda fayda var sanırım.
Konuyu okuyunca çok üzüldüm.

Sanırım boşanacak kadar sıkıntılı şeyler yazışmamış ama kızlar karşılık verse konuşma boyut değiştirebilirmiş.
Çok sıkıntılı bir durum. Ayrılmayacaksan da uzun bir süre ayrı kalmanızda fayda var sanırım.
Konuyu okuyunca çok üzüldüm.

öylesine yazışmalarmış arkadaşıyla birlikte yazmışlar dalga geçmek için (özrü kabahatinden büyük). peki dalga geçmek isteyen evlilik düşünmüyorum kabul mu diye sorar mı? valla benim kafa gitti affetsem bi dert boşasam bi dert. teşekkür ederim

zaten tek sıkıntı tekrar güvenebilmekte

o biraz zaman alcak işte..yani benim bi yıla yakın oldu hala kuşkulandımmı aklıma herşey gelir..ufak bi tuhaf hareketini görünce (örneğin bi kadına karşı rahat bi hareketini) eşime bağrır çağrır rahatlarım..o da alınır başta, sonra tekrar barışırız..çünkü kendi etti ve buluyo..hiç kasmıyorum çeksin beni böyle..işine gelmesse kendi bilir...

o biraz zaman alcak işte..yani benim bi yıla yakın oldu hala kuşkulandımmı aklıma herşey gelir..ufak bi tuhaf hareketini görünce (örneğin bi kadına karşı rahat bi hareketini) eşime bağrır çağrır rahatlarım..o da alınır başta, sonra tekrar barışırız..çünkü kendi etti ve buluyo..hiç kasmıyorum çeksin beni böyle..işine gelmesse kendi bilir...

ben eşimden önceki ciddi ilişkimde de aldatıldım zaten erkelere karşı genel bir güvensizliğim vardı bu da tuz biber oldu. güvensizlik çok büyük bir sorun:43:

boşanmayacaksan biraz süründür anlasın hatasını..
ama bana göre aldatmadır bu...

Back