- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
ben olumsuz ve acımasız yorum yapıp kestirip atamıyorum..
ama arkadaslarında dediği gibi, istese her türlü sana ulasır..
küs dahi olsa kızsa bile, insan sevdiğinin nasıl olduğunu merak etmez mi? ne yapıyor, iyimidir demez mi?
benim de 7 yıllık ilişkim var.. bundan 2 sene öncesine kadar zaman zaman benimle doğru düzgün ilgilenmezdi. Bazen araya mesafe girebiliyo.. ama hic beni aramayı ihmal etmedi. kızsa dahi, kavga etsek dahi, küzsek bile.. en azindan halimi hatırımı sorardı, ilişkimizi boşvermezdi.
kendini geri çek... belki bunalmıştır.. bir ilişkide 1 ay cok uzun bir zaman.. kaldı ki 1 hafta bile..
hakkında hayırlısı olsun canım.. insallah biz yanılıyoruzdur.![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
ama arkadaslarında dediği gibi, istese her türlü sana ulasır..
küs dahi olsa kızsa bile, insan sevdiğinin nasıl olduğunu merak etmez mi? ne yapıyor, iyimidir demez mi?
benim de 7 yıllık ilişkim var.. bundan 2 sene öncesine kadar zaman zaman benimle doğru düzgün ilgilenmezdi. Bazen araya mesafe girebiliyo.. ama hic beni aramayı ihmal etmedi. kızsa dahi, kavga etsek dahi, küzsek bile.. en azindan halimi hatırımı sorardı, ilişkimizi boşvermezdi.
kendini geri çek... belki bunalmıştır.. bir ilişkide 1 ay cok uzun bir zaman.. kaldı ki 1 hafta bile..
hakkında hayırlısı olsun canım.. insallah biz yanılıyoruzdur.
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)