- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.171
- 178
ben eşimden önceki ciddi ilişkimde de aldatıldım zaten erkelere karşı genel bir güvensizliğim vardı bu da tuz biber oldu. güvensizlik çok büyük bir sorun
öyle canım benim...bak sana bi arkadaş tavsiyesi, bizde çok işe yaradı bu..
ben o olaylardan sonra aylarca eşime karşı güvensizliğimden ötürü bi kaç güne bir sürekli ağlama krizi yaşadım..sonrasında dedim eşime: bu şekilde olmıcak ben artık sana güvenmeyi gerçekten istiyorum yoksa bu evliliğin geleceğini göremiyorum..görüyosun aklıma sürekli geliyo yaptığın ve atlatamıyorum acaba bi psikoloğa mı gitsek?
o da başta istemedi, malum foyası ortaya çıkacak, sonra baktı ben artık eriyorum ve onu sevemiyorum, kabul etti..
Psikolog bize çok iyi geldi..yani aile terapisti..hem beni hem onu ayrı ayrı dinledi ondan sonra ikimizde de ciddi gelişme oldu..
eşim kendine güveneceğim şartları sağladı..
şuan hala içimde etkisi tam sönmedi ama, en azından daha huzurluyuz ve kendimi daha güçlü hissediyorum...
güçlü olduğumu ve herhangi bi falsosunda geri dönüşü olmadığını bilen eşim şuan diken üstünde...
herhangi bir dikkatsizliğinde hemen kriz numarası yapıyorum, tırsıyo..:)) her dediğimi yapıyo, nazımı oynuyo..
zaten böyle olmasaydı şutlamıştım çoktan...
inşallah sen de atlatırsın canım..
gelişmelerden haberdar et beni, mutluluklar :))