Evlilik sitesi

dün akşam konuşma fırsatı bulduk ancak. dün istirahatli idi ben işteydim öğlen yemeğine geleceğim diye sofra hazırlamış çiçek almış benimde aniden araziye çıkmam gerekti eve gelmedim haberde vermedim çünkü eve gelip gelmeyeceğini bilmiyordum. neyse beni beklemiş gelmeyince aramış telim çekmiyormuş iş yerime gitmiş tabi öğle arası kapılar kilitli camdan odama bakarken iş arkadaşım görmüş söylemiş falan. neyse akşam eve geldim yüz vermedim ağlamaya başladı içimde ne varsa söyledim ne kadar kırıldığımı üzüldüğümü artık ona güvenmekte zorluk çektiğimi falan. ısrarla ben yapsam ne yapardın diye sordum ayrılmazdım dedi ama yemedim. o kadar soğuk kanlıydım ki şaşırdım normalde çok sulu gözlü biriyimdir ama 1 damla yaş akmadı gözümden. neyse şimdi aramız çok soğuk. gece görev icabı başka şehre gitti. ne aradım ne sordum. bir süre böyle devam edecek.

Her hareketin çok yerinde
Kolay kolay unutulacak birşey değil
O yüzden soğuman çok normal
Karşı taraf çaba göstermeli ve eski güveni kazanmaya çalışmalı, ne olursa olsun sen tepki vermekte çok haklısın

kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü. Biz eşimle gecen sene martta tanıştık ağustosta hem nişanlandık hem evlendik. Eşim daha önce bir evlilik sitesine üye olmuş dün akşam mailine gelen bir mesajdan kıllandım ve siteye girmeye çalıştım şifresini tahmin etmek çok zor olmadı. En son geçen temmuz ayında yazışmış birileriyle kız sormuş sevgilin var mı evli misin diye bizimkide yok ama ben evlilik düşünmüyorum kabul ediyor musun demiş kız kabul etmemiş. Bir tanesi facefook adresini vermiş eşim fotolarına baksın diye. Beynimden vurulmuşa döndüm telefonu çarptım suratına şaşırdı ağzından bir tek ne zaman önce olan bir şey lafı çıkıyor ben de ne zaman olmuş temmuz ayında biz çıkarken dedim cevap veremedi. Bir şeyler söylemeye çalıştı çık git hayatımdan dedim çıktı gitti. Sonra mesaj atmış ben seni evlendiğimizden bu yana hiç aldatmadım falan filan... Siz olsanız ne yapardınız buda bir çeşit aldatma değil mi?

canım bende geçtiğimiz gün eşimin faceboktan başka kızların profillerine baktığını gördüm internetin geçmiş sekmesinden bende beynimden vurulmuşa döndüm fakat eşime kalkıpta hayatımdan çık git demedim diyemem.evlilik sabır işi bence.dahga sonra ne oldu dersen farketmiş geçmişe baktığımı ve bütün geçmişi silmiş biliyoda benim bunu bildiğimi.yapacak bişey yok bu güven meselesi güven yoksa zaten olay bitmiştir...

Her hareketin çok yerinde
Kolay kolay unutulacak birşey değil
O yüzden soğuman çok normal
Karşı taraf çaba göstermeli ve eski güveni kazanmaya çalışmalı, ne olursa olsun sen tepki vermekte çok haklısın

İlk anda aklım çok karışmıştı ne yapacağımı hiç bilmiyordum bir de açıkçası ilk tepkim çok mu sertti yanlış mı yaptım diye çok sorguladım kendimi. çünkü bazen insan sinirle aşırı tepki verebiliyor buraya yazdım ki sizlerin yorumları beni kendime getirsin. Hepinize çok teşekkür ederim

[ı]canım bende geçtiğimiz gün eşimin faceboktan başka kızların profillerine baktığını gördüm internetin geçmiş sekmesinden bende beynimden vurulmuşa döndüm fakat eşime kalkıpta hayatımdan çık git demedim diyemem.evlilik sabır işi bence.dahga sonra ne oldu dersen farketmiş geçmişe baktığımı ve bütün geçmişi silmiş biliyoda benim bunu bildiğimi.yapacak bişey yok bu güven meselesi güven yoksa zaten olay bitmiştir...[/ı]

erkeklerin düşünce yapısı bizden çok farklı daha basit bakıyorlar olaylara. Senin bu konuyu büyütmemen iyi olmuş çünkü ben de bazen kötü niyet olmadan meraktan bakarım başkalarının profiline.

Back