- Konu Sahibi niyeben...
-
ya kızlar bende genitale başlamayı düşünüyorum.150 fiyat dediler.utanıyorum gitmeye.yani nasıl yapıyorlar.bacaklarımızı yana doğru açıcakmıyız aralarıda yapsınlar diye?yoksa düz dursak olurmu?off ya ne gıcık
nereye gidiorsun acıyormuCanım bende ilk başladığımda çok utandım nasıl acıcam nasıl yaptırıcam dedim ama yapan kişi beni çok rahatlattı şimdi hiç çekinmeden acıyorum
canım uzanıyosun yapıyorlar sen yaptırmayı düşünüyomusun hiç korkma we çekinme yaptır çok rahat ediceksin tawsiye ediyorum benim gittiğim yerde 100 tl seansı
Canım bende ilk başladığımda çok utandım nasıl acıcam nasıl yaptırıcam dedim ama yapan kişi beni çok rahatlattı şimdi hiç çekinmeden acıyorum
canım uzanıyosun yapıyorlar sen yaptırmayı düşünüyomusun hiç korkma we çekinme yaptır çok rahat ediceksin tawsiye ediyorum benim gittiğim yerde 100 tl seansı
Bakırköyde gidiyorum canım istersen tawsiye ederimnereye gidiorsun acıyormu
evet canım bende yaptırıcamda.utanıyorum.şu an kol altıma yaptırıyorum.artık genitalede yaptırmak istiyorum.ilk seansa cesaret edip gidebilsem geriri kolay.ama yazdıkların içimi rahatlattı.bende seans ına 150 vericem
Merhaba kızlar. Ben de İstanbulda gidiyorum. Daha önce kolaltıma gitmiştim 2 seans gitmeme rağmen müthiş derecede etkisini gördüm. Şuan hiç yok diyebilirim. Sadece bir iki tane tüy var. Zaten sonra genitale karar verdim. Doktorum genital bölgelde özellikle alex ile çok daha etkili sonuçla karşılaşacağımızı söyledi. Ben de başladım. Seans ücreti biraz pahalı ama kola altımdan memnuniyetim olduğu için paraya acımadım valla :)) Zaten gittiğim yere hep ünlüler gitmiş. televizyona bile çıkmışlar işlemden önce hepsini izledimGenitalin seans ücreti 150 tl. Ama çok memnunum yani. eğer istanbulda olan varsa gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Slm kısslar ben de evlenmeden bir yıl önce genital lazer yaptırdım şu an 2.5 aylık evliyim ama inanı kıslar çok rahat oluyo bence evlenmeden bütün kıl tüy olaylarından kurtulun
hadi bakalım önümüzdeki ayda ben gidicem tüm vücut genital içinde emla kullanmayı düşünüyorum çünkü bugüne kadar ağda dahi vurmadım ben oraya hep allah ne verdiyse jilet vallaha delikafadulden
bAZİ ARKADASLAR tamamen geçmio demiş ÖYLE BİŞEY YOK ! tamamen geçio tabi seans olarak herkesinnki farklı anemin genital ve bıyık 2 seansta bitti 3 yıl oldu hala tertemız benimde bu 4.seansm alt ve bıyıkta çok azaldı 5. ye bıter dıe dusunuoruz buarada koltuk altı daha çok acıyor kızlar koltuk alıtını yaptıranlar altın acısndan korkmasınlar zaten benım yaptırdgm yerde her atışta buz koyuyorlar çok acımıo koltuk altımıda yaptrcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?