• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bekar olup genital bölgeye epilasyon yaptıranlar burayaa...

bana da yardım canım cok azbenım cok mu acıyor ya gıdenler nolur tarıf edın acıyı ısımı yapıyor:(

yaa ben burda okudum millet 'korkunc acio' falan demis ama o kadar acimadi benim. gerci bana ic dudak kismina yapmadilar belki ondandir. gerci yaptiramazdim oralara zaten acimaya baslamisti yani ozet olarak o kadar da acimiyo

bana da yardım canım cok azbenım cok mu acıyor ya gıdenler nolur tarıf edın acıyı ısımı yapıyor:(

biras acıo tabi bi.. arkadaş lastik çarpması gbi die tarif etmiş,çok yerinde olmuş,hani paket lastiklerini çekip bırakırsın ya öle bişi.açıkçası insanın canını yakıo ama acısı gectikten sonra o tüylerden tamamen kurtulacagmı düşününce tabiki değer diorum.çünkü gercekten büyük rahatlık.bence sende böyle düşünceksin canım.ben 3.seansıma gittm ilkinde emla krem kullandım özellikle altları ii uyuşturuor onun için çok az hissettm ama sonra kullanılmasının etkiyi azalttığını duyunca bıraktm.son seansımda sürmedm mesela.bide seans arttıkça dereceyi artırıolar diğerlerine göre daha fasla acıdı yani ama dediğim gibi sonucunu düşününce değmicek bi acı diil. hiç korkma derim:)

ben Alex le yaptrdım koltuk altımı 5 seansta bıraktm yettı bana.bıkac tuy cıkıyo sdce.genıtale gtmyı dusunuyorum ama koltuk altında bıle deli gibi acıyodu o yuzden hıc cesaret edemıyorum sanırım gıtmcm=(

kızlar ben de yaptırıyorum beyaz tenlıyım tuylerım de koyu renk 3 seans gıttım nd yag kullanıyorlar benım tenımde nd yag etkılı olur mu acaba bılen var mı? bı de yuksek dozda yaptı canım cok acıdı ılk böle kırmızı kırmızı oldu kökler sonra gectı bıraz ama böle kucuk batık yarası gıbı yaralar oldu bunlar gecer mı yaa:/ jileti iyi yapmazsan canın çok acır demişlerdi doğru sanırım:(

kızlar ben ethıca ya gıtmeyı dusunuyorum gidip fiyat alıcam ılk koltukaltıma yaptırıcam acısına dayanabılırsem devam edıcem yoksa bırakırım cok azdır benım canım ıns. hersey yolunda gıder...

kızlar ben de yaptırıyorum beyaz tenlıyım tuylerım de koyu renk 3 seans gıttım nd yag kullanıyorlar benım tenımde nd yag etkılı olur mu acaba bılen var mı? bı de yuksek dozda yaptı canım cok acıdı ılk böle kırmızı kırmızı oldu kökler sonra gectı bıraz ama böle kucuk batık yarası gıbı yaralar oldu bunlar gecer mı yaa:/ jileti iyi yapmazsan canın çok acır demişlerdi doğru sanırım:(

bende de baslarda ole olmuodu ama cok bı verım alamadım ıcın soylendım bıraz dozu arttırdılar senınkı gıbı oldu bende de ama baya dokuldu. kısa zamanda dokulması ıcın yuksek calısmaları gerekıo bıraz o zamanda derıye zarar verebılıolar .. ortasını bulmak lazım benımde 5 seans oldu. 2 ay oldu suan toplam 5 adet cıkmıstır gorunmuo bıle. cok memnun kaldım bende nd yag kullanıorum. sureyı uzatarak devam edecegim 3-4 ay seklınde. genıtale de baslamak ıstıorum ama acısına dayanamam sanırım.. koltukaltında bıle zor dayanıyorum..

ben bacak hariç yaptırtıyorum lazer epilasyon. yılbaşında ilk seasıma gitmiştim cumartesi günü ücretsiz ara seansa alıcak doktorum:) valla acımıyor desem yalan olur ama ağdada acıyor sonuçta yani öyle düşünmek gerek, benim şuanda hiç tüyüm yok gibi 20 gün geçti ama hala çıkmadıı,mutluyum:21:

bende de baslarda ole olmuodu ama cok bı verım alamadım ıcın soylendım bıraz dozu arttırdılar senınkı gıbı oldu bende de ama baya dokuldu. kısa zamanda dokulması ıcın yuksek calısmaları gerekıo bıraz o zamanda derıye zarar verebılıolar .. ortasını bulmak lazım benımde 5 seans oldu. 2 ay oldu suan toplam 5 adet cıkmıstır gorunmuo bıle. cok memnun kaldım bende nd yag kullanıorum. sureyı uzatarak devam edecegim 3-4 ay seklınde. genıtale de baslamak ıstıorum ama acısına dayanamam sanırım.. koltukaltında bıle zor dayanıyorum..

canım ben genıtale yuksek dozda yaptırdım çok acıdı daha dökülme olmadı 1 hafta önce gittiğim için..Ama kırmızılıklar geçti gibi çok az dudaklar yara gibi bisiler kaldı onlar da geçer inş..koltuk altında da çok acıyor ben öbür tarafa gidiyorum sandım bi an:D ama dayanmak önemli..Ben sonuç alırsam yazıcam burda önereceğim..Dozunu şeklini şemalini:) Tabi reklam diye saymazlarsa:)

ben de bekarken yaptirmistim epilasyon ama cok fazla canim yanmisti allahtan 5 dakika surdugu icin katlanabildim..Sonuctan cok memnunum evliyken ozellikle buyuk kolaylik...

bende yaptırıyorum bakalım 3 seansıma gidicem 1-2 gün içinde.bende öyle büyük bi acı yok.ilk 13 le atış yaptı sonra 15 bu sefer 18 olur diye düşünüyorum.gelecek ayda kolaltına başlamayıda düşünüyorum malum yaza evleniyorum.kolaltında daha kısa zamanda sonuç alınıyor.yaza kadar genitalle kolaltını halletsem gerisi önemli değil.bacaklarımı kendim alırım.evlendikten sonrada onu hallederim artık yapcak bişiy yok:)))

ben genital, bikini bölgesi, koltuk altı, alt bacağa gittim. 8 seans gittim. bekarım gayet bakireyim hala:1: hiçbi problem olmuyo korkmayın.
7 aydır gitmiyorum ve hiç ama hiç çıkmıyooooo:64: sadece genitalde alt taraflarda birazcık kaldı oda ben çanım acıyo diye kıza rahat rahat işini yaptırmıyodum... yani örneğin genitale bir seansta 15 dakka atış yapması gerekiyosa, ben 5 dakka yaptırttım ay uy diye diye. keşke sabretseymişim:( ama gerçekten canm acıyodu napayım. nese yinede rahatsız edici bi durum yok. üst tarafı kaymak gibi sadece 2 tane tüy var. ama alt tarafında ince tüyler var 20 tane filan.
ayrıntılı yazdım bilginiz olsun diye.. ben hiçbi yorum ypamıyorum milletin yazdıklarına çünkü.
ya ilk seansa gittim bişey kalmadı 3. seansa gittim bitti bilmemne diyolar bunlar kime yol gösterir allah aşkına.. benm gibi 8 seanstan sonra aylarca gitmeyen yazsında bilelim, mantık yürütelim dimi

nerede yaptırdınız

kızlar nasıl bır acı emla krem sursem sıfır acı mı olur acaba

merhaba canım, ben dün ilk kez yaptırdım genitale çok korkuyordum ve hiç ağda bile yaptırmayan biri olarak emla sürdüm acı hiç olmadı hemde 0. tamamen uyuşma oldu. gitmeden yarım saat önce sürdüm.

yaaaa ben de yaptırmaya karar verdim genital bölge için ama içim huzursuz :S acısını geçtim kafam karıştı... yani lazerin yumurtalıklara ve rahime bi zararı varmı diye içim içimi yiyo, kaç gündür araştırma yapıyorum ama hiç bi yerde zararlı diye bişey okumadım, özellikle lazer sitelerine girmiyorum ki onlar kendilerini överler diye, başka sitelere giriyorum, doktorlar falan cevap vermişler, 21. yüzyılda bile hala böyle zararlı diye düşünüyosanız yapıcak bişi yok yazmış doktorun biri, sadece kıl köklerini görüyomuş, ayrıca okadar derine inmiyomuş lazer... fikri ve bilgisi olan varmı???

yaaaa ben de yaptırmaya karar verdim genital bölge için ama içim huzursuz :S acısını geçtim kafam karıştı... yani lazerin yumurtalıklara ve rahime bi zararı varmı diye içim içimi yiyo, kaç gündür araştırma yapıyorum ama hiç bi yerde zararlı diye bişey okumadım, özellikle lazer sitelerine girmiyorum ki onlar kendilerini överler diye, başka sitelere giriyorum, doktorlar falan cevap vermişler, 21. yüzyılda bile hala böyle zararlı diye düşünüyosanız yapıcak bişi yok yazmış doktorun biri, sadece kıl köklerini görüyomuş, ayrıca okadar derine inmiyomuş lazer... fikri ve bilgisi olan varmı???

lazer sadece kıl kökünü tahrip ediyor, rahim taa nerde yani öyle bişey olamazki zaten kadın doğum uzmanına sormuşlar zararı yok demiş hem öyle olsa düşünün bu ülkede yüzlerce kadınlar ve kızlar lazere gidiyor öyle bişey olsa hepsi kısır olurdu değilmi Allah korusunda.. bende dün başladım özellikle bikini bölgem epey kızardı nokta nokta kızarıklıklar ama duyduğuma göre geçiciymiş:/ inşallah kısa zamanda geçer ben bide beyaz tenliyim hassas tenim o yüzden bu kadar belli oldu sanırım

bende beyaz tenliyim ve hemen kızarıyorum bende, ama geçiciymiş o, sıkıntı yapma, işte dediğim gibi hiç bi yerde kötü etkisinin olduğunu okumadım sadece yanık izleri olabilirmiş, o da daha çok esmer tenlilerde oluyomuş... ama dediklerin doğru tabi sadece bilmediğimden sıkıntı yapıyorum kendime

Back