- Konu Sahibi niyeben...
bana da yardım canım cok azbenım cok mu acıyor ya gıdenler nolur tarıf edın acıyı ısımı yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da yardım canım cok azbenım cok mu acıyor ya gıdenler nolur tarıf edın acıyı ısımı yapıyor
özelden döndüm canım.
kızlar ben de yaptırıyorum beyaz tenlıyım tuylerım de koyu renk 3 seans gıttım nd yag kullanıyorlar benım tenımde nd yag etkılı olur mu acaba bılen var mı? bı de yuksek dozda yaptı canım cok acıdı ılk böle kırmızı kırmızı oldu kökler sonra gectı bıraz ama böle kucuk batık yarası gıbı yaralar oldu bunlar gecer mı yaa:/ jileti iyi yapmazsan canın çok acır demişlerdi doğru sanırım
bende de baslarda ole olmuodu ama cok bı verım alamadım ıcın soylendım bıraz dozu arttırdılar senınkı gıbı oldu bende de ama baya dokuldu. kısa zamanda dokulması ıcın yuksek calısmaları gerekıo bıraz o zamanda derıye zarar verebılıolar .. ortasını bulmak lazım benımde 5 seans oldu. 2 ay oldu suan toplam 5 adet cıkmıstır gorunmuo bıle. cok memnun kaldım bende nd yag kullanıorum. sureyı uzatarak devam edecegim 3-4 ay seklınde. genıtale de baslamak ıstıorum ama acısına dayanamam sanırım.. koltukaltında bıle zor dayanıyorum..
ben genital, bikini bölgesi, koltuk altı, alt bacağa gittim. 8 seans gittim. bekarım gayet bakireyim hala hiçbi problem olmuyo korkmayın.
7 aydır gitmiyorum ve hiç ama hiç çıkmıyooooo sadece genitalde alt taraflarda birazcık kaldı oda ben çanım acıyo diye kıza rahat rahat işini yaptırmıyodum... yani örneğin genitale bir seansta 15 dakka atış yapması gerekiyosa, ben 5 dakka yaptırttım ay uy diye diye. keşke sabretseymişim ama gerçekten canm acıyodu napayım. nese yinede rahatsız edici bi durum yok. üst tarafı kaymak gibi sadece 2 tane tüy var. ama alt tarafında ince tüyler var 20 tane filan.
ayrıntılı yazdım bilginiz olsun diye.. ben hiçbi yorum ypamıyorum milletin yazdıklarına çünkü.
ya ilk seansa gittim bişey kalmadı 3. seansa gittim bitti bilmemne diyolar bunlar kime yol gösterir allah aşkına.. benm gibi 8 seanstan sonra aylarca gitmeyen yazsında bilelim, mantık yürütelim dimi
kızlar nasıl bır acı emla krem sursem sıfır acı mı olur acaba
yaaaa ben de yaptırmaya karar verdim genital bölge için ama içim huzursuz :S acısını geçtim kafam karıştı... yani lazerin yumurtalıklara ve rahime bi zararı varmı diye içim içimi yiyo, kaç gündür araştırma yapıyorum ama hiç bi yerde zararlı diye bişey okumadım, özellikle lazer sitelerine girmiyorum ki onlar kendilerini överler diye, başka sitelere giriyorum, doktorlar falan cevap vermişler, 21. yüzyılda bile hala böyle zararlı diye düşünüyosanız yapıcak bişi yok yazmış doktorun biri, sadece kıl köklerini görüyomuş, ayrıca okadar derine inmiyomuş lazer... fikri ve bilgisi olan varmı???