• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bekar olup genital bölgeye epilasyon yaptıranlar burayaa...

bende beyaz tenliyim ve hemen kızarıyorum bende, ama geçiciymiş o, sıkıntı yapma, işte dediğim gibi hiç bi yerde kötü etkisinin olduğunu okumadım sadece yanık izleri olabilirmiş, o da daha çok esmer tenlilerde oluyomuş... ama dediklerin doğru tabi sadece bilmediğimden sıkıntı yapıyorum kendime

evet kardeş sende dert etme....bende çok kuşkuluydum her yönünü düşünüyodum 'ya öyle olursa ya şöyle olursa'..diye bin türlü şey geliyodu aklıma ama iyice araştırdım ve yaptıranların deneyimlerini okudum bu çok önemli bişey ...ee işte biraz sıkıntı çekmeden güzele ulaşamıyoruz:/
ama iyiki lazer diye bişey var şükür yani ben şimdi yıllarca o epilasyon aletlerine verdiğim paralara acıyorum hiçbiri işime yaramadı kullanamadım doğrudüzgün
artk son çare lazer inşallah ömürlük kurtuluruzz

Arkadaşlar ben izmirdeyim. Mavi ışık güzellik merkezine gidiyorum..özel ve koltuk altı bölgelerime.. toplam 8 seans aldım . 5. seansımdayım.. çook ama çook memnunum.. Hem temiz , hem güleryüzlüler.. İçiniizde korku kalmıor. Bu da çok önemli zaten.. Ayrıca her ay farklılıklar da belli oluyor..
Kesinlikle bir görüşün derim..

hangi şubesine gittiğini söyleyebilir misin canım? bornova ve karşıyaka şubesi var diye biliyorum.ikisinin arasında fark var mıdır? bazen her şube aynı olmuyor.

Genitalde de koltukaltında da tam gitmeden önce jiletliyorum, hiçbir sorun yaşamadım, tüylerimin hepsi etkilendi.

ben genital, bikini bölgesi, koltuk altı, alt bacağa gittim. 8 seans gittim. bekarım gayet bakireyim hala:1: hiçbi problem olmuyo korkmayın.
7 aydır gitmiyorum ve hiç ama hiç çıkmıyooooo:64: sadece genitalde alt taraflarda birazcık kaldı oda ben çanım acıyo diye kıza rahat rahat işini yaptırmıyodum... yani örneğin genitale bir seansta 15 dakka atış yapması gerekiyosa, ben 5 dakka yaptırttım ay uy diye diye. keşke sabretseymişim:( ama gerçekten canm acıyodu napayım. nese yinede rahatsız edici bi durum yok. üst tarafı kaymak gibi sadece 2 tane tüy var. ama alt tarafında ince tüyler var 20 tane filan.
ayrıntılı yazdım bilginiz olsun diye.. ben hiçbi yorum ypamıyorum milletin yazdıklarına çünkü.
ya ilk seansa gittim bişey kalmadı 3. seansa gittim bitti bilmemne diyolar bunlar kime yol gösterir allah aşkına.. benm gibi 8 seanstan sonra aylarca gitmeyen yazsında bilelim, mantık yürütelim dimi

cnm bana girriğin yeri yazabilir misin özel mesaj atamıyorum daha :50:

arkadaşlar bu arada izmirde gittiğiniz ve memnun olduğunuz yerleride yazarsanız çok sevinirim bende kışa doğru başlamayı düşünüyorum leke kalıyor fln dediler yazın tavsiyelerinizi bekliyorum önerilerinizi dikkat etmem gerekenleri hani bildiğiniz ne varsa şimdiden teş. ettim :16:

koltuk altıma ve bıyık bölgeme yaptırıyorum lazer çok da memnunun artık kalmadı gibi ama genital bölgeye bi türlü cesaret edemiyorum ki en gerekli olan o çok zorlanıyorum almaya çalışırken :5: ama hem utangaçlıktan hem de yumurtalıklara fln zarar gelir korkusundan bi türlü cesaret edemiyorum zarar gelmiyo diyo doktorlar içiniz rahat olsun diyolar ama işte...:50:

merhaba arkdaşlar, ben de uzun zamandır yaptırıyorum alex ile .. ancak gittiğim yer özel hastane. biraz pahalı, seans başına koltukaltı genital 135 veriyorum.3 ayda bir gidiyorum. (pakte programa girmedim yani)her gittiğimde doktor gelip inceleme yapıyor.bana sorular soruyor. içim o kadar rahat ki. ayarın ne olacağını teknisyene söylüyor. ve gerçekten hasta muamelesi görüyorsun.sana özel terlik ve yelek veriliyor. çok hijyenik bir ortam. genital için söylüyorum makat kısmına kadar alıyorlar. ancak iç kısımlara çok girilmiyor. acı var mı? var tabii.. seviye arttıkça daha çok acıyor. ama o kadar temiz ki artık. tamamen geçti mi. geçmedi , lazer tamamen yok etmiyor. bir de çok afedersiniz benim tüylerim erkek sakalı gbiydi o bakımdan hala daha gidiyorum ve gidicem de. 3 ay rahat dolaşıyorum. zaten bu sene nikahım olacak o zamana kadar genital bölgemde sorun kalsın istemiyorum.
sevg.
merhaba , ben yeni üyeyim inşallah doğru yere yazıyorumdur :) yaptırdığınız yeri bende öğrenebilir miyim fiyat benim sorduğum yerlere göre daha uygun geldi

calimeros_82 memnunmusun acaba bende acıbademe gıtmek ıstıyorum bakırköy subesıne hangı aletler var acaba ben kendı ten rengımden emın olamıyorum bazı yerler beyaz bazı yerle esmere yakın ust yerlerım esmer rengı.

Selam bn 1 bck senlık evliymnyptrmayı düşünuyorm bıktımmm ve kararıo sinirm bozuluo Ankara da en iyi lazaer yapan 3 4 seansta bten bir yr varmi

canım bende yaptırdım 2 seans bitti çok memenunum hem kadın doğumcu hemde genel cerraha sordum zararı yok dediler..zaten yumurtalık ve rahim kadar iç bölgeye gitmiyor
merhaba arkadaslar cok kısa zaman sonra lazer epilasyona baslayacagım.tüm vücudumu düşünüyorum ama baslangıc olarak en sorunlu bölgelerimi düşünüyorum.genital bölge konusunda emin değilim. acaba bir zarar verir mi .rahmi etkiler mi.koltuk altı için lenf bezlerine zarar verir diyorlar.rahatsız oldum.yardımcı olursanız sevinirim...:KK43:senağlama
Zarari mutlaka vardir.
Koltik alti ve genital bolgedeki killar niye yaratilmis
Rabbim hicbirseyi boşuna yaratmamis.
Oralardaki killar kesildikce vucuttan zehir vb.atiliyor.hem de lenf dugumleri orada.
Yillar sonra lazerin zarari anlasilacak eminim

merhaba arkadaslar cok kısa zaman sonra lazer epilasyona baslayacagım.tüm vücudumu düşünüyorum ama baslangıc olarak en sorunlu bölgelerimi düşünüyorum.genital bölge konusunda emin değilim. acaba bir zarar verir mi .rahmi etkiler mi.koltuk altı için lenf bezlerine zarar verir diyorlar.rahatsız oldum.yardımcı olursanız sevinirim...:KK43:senağlama

Yillar once yaptiran hanimlar tekrar tuylenme oldumu acaba sizde ? Kac yil gecti oldumu olmadimi ?
yıllar önce yaptırdım ancak yarım bıraktım. epey azalmıştı ama bitmemişti. hala öyle duruyor. ben de bu sayfalarda yıllar önce yaptıran kişileri bulmaya çalışmıştım. bulamamıştım :) o yüzden sorunuzu görünce yanıtlayayım dedim. yeniden çıkmıyor yani. ancak ciddi bir hormonal değişiklik ya da sorun varsa yeniden çıkabiliyo kimilerinde. Hamile kalınca yeniden çıkanları duymuştum mesela.

Back