• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bekar olup genital bölgeye epilasyon yaptıranlar burayaa...

Merhaba Pazar günü genital bölgeme lazer yaptıracağım,kız bölgeye jiletleyip gel dedi
Aklıma takıldı bn hiç jilet yapmadım .
Önemli olan temiz olması mı yoksa illa jilet mi olması bilmiyorumkismile

Merhaba Pazar günü genital bölgeme lazer yaptıracağım,kız bölgeye jiletleyip gel dedi
Aklıma takıldı bn hiç jilet yapmadım .
Önemli olan temiz olması mı yoksa illa jilet mi olması bilmiyorumkismile

önemli olan jılet olması. maksat kökleri kuvvetlendirip ortaya çıkarmakmış. saglam köklere daha kolay epilasyon sağlıyormuş. ayrıca makinalar o kökleri dah akolay görüyormuş...
sadece görüşmemde söylediler.... a.s

Son düzenleme:
zaten banada 2.seansa emla kullanıp gel dediler.ama ben kullanmıycam.formlarda okuduğum kadarıyla seans sayısını uzatıyormuş.1 yada 2 seans fazladan yaptırmak zorunda kalınıyormuş.bide o işle uğraşamam.zaten seans başına 150 veriyorum bide seans uzarsa çok fazla olur o zaman.ben koltuk altınada gidiyorum .geçenlerde 3.seansıma gittim.baya azaldı.çıkanlarda çok ince zaten.gözükmüyor doğru düzgün.inş genitaldede iyi bir sonuç alırımda bu acıya değsin:umursamaz:

ya canım aslında beden olarak acıya dayanıklı bir yapım var benim hemen morarmaz kızarmaz buğday tenliyim o yönden şanslıyım ama nasıl desem gözümü öyle korkuttularki acıyo diye hiçte almadım daha önce orayı ister istemez muallakta kaldımeyvahedigeldismile

benim bir arkadasım lazer yaptırıyor soyledıgıne gore 16 derecelık soguk bır odaya alıp oyle yapıyorlamıs. Ozel bolgeye parmak kalınlıgında ıkı borudan aynı anda bırınde sıcak bırınden soguk gelıyormus ıgne batması gıbı acıyormus sureklı. Boyle bı yontemle yaptıran var mıı ben ılk defa duydum

Genital bölgede lazer cok acıyor. Biz benim için şöyle bi uygulama yapıyoruz: buz kalıplarını seffaf folyoya sarıp genitale tutup sonra lazer uygulluyoruz. cunku alt tarafın acısına dayanmak benım ıcın korkunc. bır de ınatcı nı bolge var bende, orası bır turlu azalmıyor. her taraf azaldı orası azalmıyor.

tum vucut gıdıyorum ben, en hızlı sonuc aldıgım yerım bacaklarım oldu.

bende genitale yaptırıyorumgeçen gün ilk seansıma gittim.çok acıdı.çok zorlandım.ama 15 yada 20 dk da işlem bitiyor.biraz dişimi sıkıcam artık ne yapıyım.tamamen kurtulucağımı düşününce acım hafifliyor.ama gerçektençok acıyor özellikle alt taraflar.

Ben de bugün yaptırdım.ilk seansımdı ve korkarak gititğim için bacaklarım titredi yaptırırken.Evet acı oluyor fakat ağdadan daha az acıdığı kesin.yapan kadın bir dakine bu kadar acımaz dedi,hem korkarak gelmişsin, hem de ilk olduğu için öyle oldu.bir dahakine rahat ol dedi.yarım saatten fazla sürdü.yapan kadın çok rahatlattı beni, yoksa ben bir daha yaptırmazdım da .

bende acayip tırstımmmeyvahedigeldismile çok canım yandı..ilk seanstan dolayı olduğunu söyledi..emla kremi tavsiye etmedi.etsede kullanmayacaktım zaten.
Bide 3 hafta sonra gel demedi kontrol e gitmem gerekti ama koontrolden bahsetmedibilmiyorumkismile

Son düzenleme:
İkinci seansıma gittim,bu sefer daha az canım yandı.
Azalma çok az oldu..:S

ben etilerde bi klinikte deneme atışı yaptırdım yaptıgı yerlerde tüyler çkmıo batık gbi kaldı acaba o batıklar geçmiomu uzamıoda öle kaldı içeride çıkmayan tüyler yanmamış oluo onlar nasıl yok oluo kafam karıştı.birde çok acıdı korkuorm genitalde yaptırmaya şmdi acaba agdamı yaptırsam die kararsız kaldım

ben Çapada bi yere gidiorum diode die bi cihaz kullanılar acaba bu cihazla kaç seansta bitiren olmuşmudur.?

ben genital, bikini bölgesi, koltuk altı, alt bacağa gittim. 8 seans gittim. bekarım gayet bakireyim hala:1: hiçbi problem olmuyo korkmayın.
7 aydır gitmiyorum ve hiç ama hiç çıkmıyooooo:64: sadece genitalde alt taraflarda birazcık kaldı oda ben çanım acıyo diye kıza rahat rahat işini yaptırmıyodum... yani örneğin genitale bir seansta 15 dakka atış yapması gerekiyosa, ben 5 dakka yaptırttım ay uy diye diye. keşke sabretseymişim:( ama gerçekten canm acıyodu napayım. nese yinede rahatsız edici bi durum yok. üst tarafı kaymak gibi sadece 2 tane tüy var. ama alt tarafında ince tüyler var 20 tane filan.
ayrıntılı yazdım bilginiz olsun diye.. ben hiçbi yorum ypamıyorum milletin yazdıklarına çünkü.
ya ilk seansa gittim bişey kalmadı 3. seansa gittim bitti bilmemne diyolar bunlar kime yol gösterir allah aşkına.. benm gibi 8 seanstan sonra aylarca gitmeyen yazsında bilelim, mantık yürütelim dimi

çok acıyo demiş herkes acaba lazer esnasında soğutucu kullandıkları halde mi acıdı yoksa soğutucu yok muydu?

alexsander soğutuculuda yaptırıyorum ben deli gibi acıyor.soğutucu olmasa tam acıdan bayılırım heralde.bende geçenlerde 2.seansıma gittim genitale.daha azalma varmı tam anlıyamadım.bu seanstan sonra inş azalma olurda rahat ederim.koltuk altıma 5 seans gittim.çok az bir iki tüy kaldı.oda gözükmüyor.inş genitaldede öyle olur.sonrada bacağıma başlamayı düşünüyorum

Genital + Koltuk altı + Tüm bacağa gidiyorum, 1 seans 1 kontrole gittim... Lastik çarpması kadar acı hissedildiğini söylemişlerdi ilk gittiğimde emla krem kullandım fazla acı hissetmedim ama kontrole giderken krem sürmemiştim çok acıdı tavsiye ederim emla kremi :92:

Back