• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bekar olup genital bölgeye epilasyon yaptıranlar burayaa...

Seansı 180 Ytl bende yaptırıyorum.Çok ama çok acıyor.Bir kere yaptırdım bir kere de rötuş yaptırdım sanırım önümüzdeki ay giderim.Rahatlık diyebilirim.
Zararını ben sordum kadın doğum doktoruma,bir sorun yok dedi.Ve ne alaka diyede bön bön bktı suratıma:bbo:

Seansı 180 Ytl bende yaptırıyorum.Çok ama çok acıyor.Bir kere yaptırdım bir kere de rötuş yaptırdım sanırım önümüzdeki ay giderim.Rahatlık diyebilirim.
Zararını ben sordum kadın doğum doktoruma,bir sorun yok dedi.Ve ne alaka diyede bön bön bktı suratıma:bbo:

evet çok ama çok acıyor kıvranıyorum mafoldumben ayrıcada evet 180 fazla

emla surup gittigimde daha beter yanmisti iltihaplandi hatta surmeden gidin kizlar dayaniveri nazcik bekarken baslamistim simdi evlendim hic bisorunda olmadi

emla surup gittigimde daha beter yanmisti iltihaplandi hatta surmeden gidin kizlar dayaniveri nazcik bekarken baslamistim simdi evlendim hic bisorunda olmadi

canım ben birşey duydum bekarken yaptırıp evlendikten sonra hormonlar değişiyormuş bebkten sonra falan. bu yüzden yine tüylenme oluyormuş.doğru mu acep? sende boyle bir şey hasıl oldu mu?bilmiyorumkismile

Önceki gün ilk defa yaptırdım genital bölge ve yarım bacak dizden aşağı kısmını 450 tl ödedim bu arada koltuk altı ve göbek bölgemede uygulama yaptı. ılk başta utanıyordum filan da yapan bayan rahat ve deneyimli iyi yani. Bi de en iyi tarafı soğutmalı olması o yüzden emla krem sürmeye filan gerek kalmıyor. Bitecek sanırım. En azından baya azaltır. Alex marka makinası.

maviask rica etsem nerede yaptırdıgını özelden mesaj yazarmısın ? kaydirigubbakcemile5 zemuszemus

selam kızlar bende koltuk altıma gidiyorum.en son geçenlerde 3.seansa gittim.bazı yerleri tamamen bitti.zaten çıkanlarda ince tüy şeklinde çıkıyor.in 5 seansta tamamen biter.çok büyük rahatlık gerçekten.bende genitale yaptırmayı düşünüyorum ama acısından çok korkuyorum.ama evlenincede çok rahat oluruz ya.koltuk altım bitsin genitalede başlıycam inş

Arkadaşlar ben izmirdeyim. Mavi ışık güzellik merkezine gidiyorum..özel ve koltuk altı bölgelerime.. toplam 8 seans aldım . 5. seansımdayım.. çook ama çook memnunum.. Hem temiz , hem güleryüzlüler.. İçiniizde korku kalmıor. Bu da çok önemli zaten.. Ayrıca her ay farklılıklar da belli oluyor..
Kesinlikle bir görüşün derim..

ya ben evliyim ama merak ettiğim bişey var,genital bölge lazer epilasyon'un yumurtalıklara zazarı olduğunu duydum..sizin bu konuda bilginiz var mı acaba???:uhm:

bende samsundan güvenilir bi yer varsa giden arkadaşlar cevap lütfen acil allah kolaylık versin hepimize kurtuluruz inşallah yaa 2 ayda birmi çıkıyor seanstan sonra.ben 1 ayada razıyımm

Back