• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bekar olup genital bölgeye epilasyon yaptıranlar burayaa...

ya kızlar bende genitale başlamayı düşünüyorum.150 fiyat dediler.utanıyorum gitmeye.yani nasıl yapıyorlar.bacaklarımızı yana doğru açıcakmıyız aralarıda yapsınlar diye?yoksa düz dursak olurmu?off ya ne gıcık

Canım bende ilk başladığımda çok utandım nasıl acıcam nasıl yaptırıcam dedim ama yapan kişi beni çok rahatlattı şimdi hiç çekinmeden acıyorum
canım uzanıyosun yapıyorlar sen yaptırmayı düşünüyomusun hiç korkma we çekinme yaptır çok rahat ediceksin tawsiye ediyorum benim gittiğim yerde 100 tl seansı

Canım bende ilk başladığımda çok utandım nasıl acıcam nasıl yaptırıcam dedim ama yapan kişi beni çok rahatlattı şimdi hiç çekinmeden acıyorum
canım uzanıyosun yapıyorlar sen yaptırmayı düşünüyomusun hiç korkma we çekinme yaptır çok rahat ediceksin tawsiye ediyorum benim gittiğim yerde 100 tl seansı
nereye gidiorsun acıyormu

evet canım bende yaptırıcamda.utanıyorum.şu an kol altıma yaptırıyorum.artık genitalede yaptırmak istiyorum.ilk seansa cesaret edip gidebilsem geriri kolay.ama yazdıkların içimi rahatlattı.bende seans ına 150 vericem

nereye gidiorsun acıyormu
Bakırköyde gidiyorum canım istersen tawsiye ederim
acıyormu ewet acıyor ama çok değil dayanırsın ağda yaparken ki acı gibi
aewgiler

evet canım bende yaptırıcamda.utanıyorum.şu an kol altıma yaptırıyorum.artık genitalede yaptırmak istiyorum.ilk seansa cesaret edip gidebilsem geriri kolay.ama yazdıkların içimi rahatlattı.bende seans ına 150 vericem

Git canım gittikten sonra neden daha önce yaptırmadım dersin wakit kaybetme git
sewgiler

Merhaba kızlar. Ben de İstanbulda gidiyorum. Daha önce kolaltıma gitmiştim 2 seans gitmeme rağmen müthiş derecede etkisini gördüm. Şuan hiç yok diyebilirim. Sadece bir iki tane tüy var. Zaten sonra genitale karar verdim. Doktorum genital bölgelde özellikle alex ile çok daha etkili sonuçla karşılaşacağımızı söyledi. Ben de başladım. Seans ücreti biraz pahalı ama kola altımdan memnuniyetim olduğu için paraya acımadım valla :)) Zaten gittiğim yere hep ünlüler gitmiş. televizyona bile çıkmışlar işlemden önce hepsini izledim :emir_bebek: Genitalin seans ücreti 150 tl. Ama çok memnunum yani. eğer istanbulda olan varsa gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim kaydirigubbakcemile4

canm nereden bahsettiğini özelden msj atarmsnyerimseniben

kızlar sonunda genitale lazer için karar verdim.utancımı yenip gidicem cuma günü yaptırıcam.ya inş çok acımaz ya.koltuk altı lazer için gidicektim.onuda yaptırıcam.gelişmeleri yazarımm

ya bende lazer yaptırmak istiyorum bir yerle görüştüm bursada kampanya yapmışlar 400 tl bitene kadar demişler ama 4 seanss diyor kadın. 4 seansta bitermiki özel bölge. bir de arada rötuşa çağırıyormuş yaptıktan 1 hafta sonra falan bana fiyatı uygun geldi fakat 4 seansta biter mi ona emin olamadım ???

bir de bu lazerle epilasyon yaptırdıktan sonra bitti hiç çıkmıyor artık diyen varmı ben hiç öyle diyeni duymadım hala azcık çıkıyor falan diyorlar.

kızlar ben gittim yaptırdım ilk seansı.10 gün sonra kontrole gidicem.ama şunu söyliyim o kdar çok acıdıki nerdeyse yaptırmaktan vazgeçicektim.resmen yapan kişiye eziyet ettim.süürekli durdurdum.sonunda bitti çok şükür.diğer seansa kadar rahatımyerimseniben

hadi bakalım önümüzdeki ayda ben gidicem tüm vücut genital içinde emla kullanmayı düşünüyorum çünkü bugüne kadar ağda dahi vurmadım ben oraya hep allah ne verdiyse jilet vallaha delikafadulden

Son düzenleme:
Slm kısslar ben de evlenmeden bir yıl önce genital lazer yaptırdım şu an 2.5 aylık evliyim ama inanı kıslar çok rahat oluyo bence evlenmeden bütün kıl tüy olaylarından kurtulun

Slm kısslar ben de evlenmeden bir yıl önce genital lazer yaptırdım şu an 2.5 aylık evliyim ama inanı kıslar çok rahat oluyo bence evlenmeden bütün kıl tüy olaylarından kurtulun

ayy evet ya bende sırf evlenince rahat olabilmek için gidiyorum.kim uğraşıcak temiz temiz dursun iştehihoyyyt.seninki kaç seansta bitti ?

hadi bakalım önümüzdeki ayda ben gidicem tüm vücut genital içinde emla kullanmayı düşünüyorum çünkü bugüne kadar ağda dahi vurmadım ben oraya hep allah ne verdiyse jilet vallaha delikafadulden

zaten banada 2.seansa emla kullanıp gel dediler.ama ben kullanmıycam.formlarda okuduğum kadarıyla seans sayısını uzatıyormuş.1 yada 2 seans fazladan yaptırmak zorunda kalınıyormuş.bide o işle uğraşamam.zaten seans başına 150 veriyorum bide seans uzarsa çok fazla olur o zaman.ben koltuk altınada gidiyorum .geçenlerde 3.seansıma gittim.baya azaldı.çıkanlarda çok ince zaten.gözükmüyor doğru düzgün.inş genitaldede iyi bir sonuç alırımda bu acıya değsin:umursamaz:

bekar olmakla epilasyonun ne alakası var onu anlamadım?

arkadaşlar bende genitale düşünüorum ama hissizlik ve mukozada kuruluk söz konusu dienler var die korkuorum birde genitalde rahim içine atış yaparlar yanma olur die çok korkuorm sonuçta doktor yapmıo heryerde estetisyenler onlarda blinçsiz korkuorm ben test atışı yaptırdım hastanede ama doktor yapmadı estetisyen yapıo çok acıdı yanık oldu gitmedim bidaha istanbulda olup genital yaptıran ve memnun kalanların tavsie edebilecei bier varmı ve gittigniz yerlerde sizdende imza atmanız istendimi bu çok saçma degilmi sonuçta ameliyata girmioruz ve hertürlü yapacakları hatadan onlar sorumlu yanma vs gibi sorunlar yaşarsak kurum sorumludr lazer için imza istemiyen yer varmı artık

bende güzellik merkezinde yaptırıyorum ama çok iyi tanıyorum yıllardır bu işi yapıyorlar ve çok memnunum.kağıt falanda imzalamadım.imzalamamda zaten

bAZİ ARKADASLAR tamamen geçmio demiş ÖYLE BİŞEY YOK ! tamamen geçio tabi seans olarak herkesinnki farklı anemin genital ve bıyık 2 seansta bitti 3 yıl oldu hala tertemız benimde bu 4.seansm alt ve bıyıkta çok azaldı 5. ye bıter dıe dusunuoruz buarada koltuk altı daha çok acıyor kızlar koltuk alıtını yaptıranlar altın acısndan korkmasınlar zaten benım yaptırdgm yerde her atışta buz koyuyorlar çok acımıo koltuk altımıda yaptrcam inş

merhaba, bende izmirde epilasayon yaptırmayı düşünüyorum. nereyi tavsiye edersin? sen nerde yaptırıyorsun? kaç para ve kaç seans dediler? özelden de yazabilsin.

Back