- Konu Sahibi niyeben...
makinan neydi alex de çıkmaz diolar ıpl miArkadaşlar 5. seansta bitmez. Ben 8 seansgittim gerek kalmaz bitti diyordum 5. ayın sonunda eskisi gibi olmasada çıktılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
makinan neydi alex de çıkmaz diolar ıpl miArkadaşlar 5. seansta bitmez. Ben 8 seansgittim gerek kalmaz bitti diyordum 5. ayın sonunda eskisi gibi olmasada çıktılar
kızlar orası cok acımıyo mu ya:S bn koltukaltına gidiyorum ona bile emla krem sürüyorum uyusturucu.uyusmyn yerler cok acıyo bde genital bölge daha cok acımaz mı??cok sorunlu benım batıklar oluyo tek cozum bu sanırım ama korkuyorum??????????????????????????
nereye gidiyorsun çok merak ettim bende istte güzel bir hastane de yaptırmak istiormmerhaba arkdaşlar, ben de uzun zamandır yaptırıyorum alex ile .. ancak gittiğim yer özel hastane. biraz pahalı, seans başına koltukaltı genital 135 veriyorum.3 ayda bir gidiyorum. (pakte programa girmedim yani)her gittiğimde doktor gelip inceleme yapıyor.bana sorular soruyor. içim o kadar rahat ki. ayarın ne olacağını teknisyene söylüyor. ve gerçekten hasta muamelesi görüyorsun.sana özel terlik ve yelek veriliyor. çok hijyenik bir ortam. genital için söylüyorum makat kısmına kadar alıyorlar. ancak iç kısımlara çok girilmiyor. acı var mı? var tabii.. seviye arttıkça daha çok acıyor. ama o kadar temiz ki artık. tamamen geçti mi. geçmedi , lazer tamamen yok etmiyor. bir de çok afedersiniz benim tüylerim erkek sakalı gbiydi o bakımdan hala daha gidiyorum ve gidicem de. 3 ay rahat dolaşıyorum. zaten bu sene nikahım olacak o zamana kadar genital bölgemde sorun kalsın istemiyorum.
sevg.
nereye gidiyorsun çok merak ettim bende istte güzel bir hastane de yaptırmak istiorm
özelden döndüm canım.
bAZİ ARKADASLAR tamamen geçmio demiş ÖYLE BİŞEY YOK ! tamamen geçio tabi seans olarak herkesinnki farklı anemin genital ve bıyık 2 seansta bitti 3 yıl oldu hala tertemız benimde bu 4.seansm alt ve bıyıkta çok azaldı 5. ye bıter dıe dusunuoruz buarada koltuk altı daha çok acıyor kızlar koltuk alıtını yaptıranlar altın acısndan korkmasınlar zaten benım yaptırdgm yerde her atışta buz koyuyorlar çok acımıo koltuk altımıda yaptrcam inş
Merhaba kızlar. Ben de İstanbulda gidiyorum. Daha önce kolaltıma gitmiştim 2 seans gitmeme rağmen müthiş derecede etkisini gördüm. Şuan hiç yok diyebilirim. Sadece bir iki tane tüy var. Zaten sonra genitale karar verdim. Doktorum genital bölgelde özellikle alex ile çok daha etkili sonuçla karşılaşacağımızı söyledi. Ben de başladım. Seans ücreti biraz pahalı ama kola altımdan memnuniyetim olduğu için paraya acımadım valla :)) Zaten gittiğim yere hep ünlüler gitmiş. televizyona bile çıkmışlar işlemden önce hepsini izledim Genitalin seans ücreti 150 tl. Ama çok memnunum yani. eğer istanbulda olan varsa gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim