Bekar olmak suç mu ?

Gerçekten çevreniz garip insanlarla çevrili
Ben is yerinde erkeklerle çalıştım hala çalışıyorum gayet muhabbetim olan insanlar ama kimseye farkli gozle bakmadım evime birakanlar da oldu esleriyle de muhabbetim oldu hatta eslerine selam gönderirim.
Evli yakin bir arkadasim var hic beni esinden kiskanmaz/kiskanmadi da ben de esini severim konusur ederiz hic öyle aman goz goze gelmeyelim demedim.
Beni tehdit olarak goreceklerse hic muhatap olmaz tumden iliskimi keserdim.
Esine güvenmeyen kadinlarla dolu cevren kusura bakma
Erkek.milleti aldatir kafasindalarsa nasil evlenmişler hayret!
Bir arkadasim da boyleydi, abla dediği kisinin (ablasinin arkadasiydi) eşine bir sey demeye cekinir, goz goze gelmeye korkardi yanlis anlasilir diye, abi diye hitap ettigi halde. O donem garipsemistim demek ki varmış boyle.kizlar...

En sevdiim premses, diğerlerini yok sayıyorum

Evlen bence de ooo pititi yap

Az insan cok huzur.. Bekarlık sultanlık Senin güzelliğini çekemiyorlar bebeğim sakın bozma morelini..

Arkadaşlarının davranışları hoş değil ama herkes niye böyle bi kota getiriyor size acaba? Yani neden hep erkeklerini size karşı bi mesafede tutma çabasında tüm arkadaşlarınız? Bir değil iki değil üç.. Önceki konularınızda da var böyle bi hava... Neden ki? Flörtöz mü konuşursunuz, temaslar halinde dokuna elleye mi iletişirsiniz sürekli? Göz göze bile bakmam demişsiniz bu da aşırı bi şey zaten... Bi ortanız mı yok konu erkekler olunca, kadınlara nasıl bir elektrik geçiriyorsunuz merak ettim.

Bekarken de böyle muamele görmedim ben hiç, hatta yeni erkek arkadaş edindiklerinde benle tanıştırmak için can atardı arkadaşlarım (Ben de onlarla) "Nasıl çocuk sence, fikrini merak ediyorum" diye.

sadakat turnusoluymuşsun sen de Gangsta...sana düşmeyen adam geçiyodu o sınavı, ben de çok geç uyanmıştım dosta güven veren düşmana turnusol olan türden bir güzellik seninkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…