Bekar bayan önceden evlilik yapmış çocuklu bir erkek

Aynen benim hiç colombiam olmadı
Benimde bi tane

pilotmuş bu arada doğru tahmin

Aman pilot olsa ne olur ki ?Böyle yalnız kalacağın böyle değer görmeyeceğin böyle tüm parasını çar çur eden bir pilotla olacağına,

kendin gibi çocuksuz bir hostla( ya da başka bir memur ile ) evlen bin kat daha iyi. Beraber vakit geçirirsiniz. Paranızı harcarsınız. Cocuk yaparsınız.Tek büyütmezsiniz evladınızı C Como

Ayrıca bu adamın kızı var oğlu var yaşı 42, evliliğe sıcak bakmaz sen gibi. Senin heyecanların ona saçma gelir, sen cocuk için heyecanlanırken o bitkin olmuş olur yaşamış herşeyi çünkü daha önce.

Hayatınızı buna mı vakfedeceksiniz?

37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım.

Şans olumlu durumları anlatan bir kelimedir. Şans : Baht, talih, fırsat, olanak anlamlarına gelir.

Sizin konunuzda şansın "ş" si yok.

Konuyu açan benim

Evet hostesim kendi çapımda akıllı tutumlu bir insanim ama diyorum büyü yapıldı herhalde bana bak hicbiseyi görmemişim

Insanoglu nedenleri neden bir baskasinda ya da buyude arar? buyu muyu yapilmamis sadece aklinizin ve kalbinizin iradesini elin adamina birakmissiniz hepsi bu. Muhtemelen hic sevilmediniz ve sevgi nedir gormediginiz icin de bu adami son sansiniz olarak goruyorsunuz. sizin eski iliskilerinize laf ediyor ama siz adami elinizden kacirmamak icin agzinin payini verip yollamak yerine 2 senenizi bu adama harcayip ustune konu aciyorsunuz. Kendi dusen aglamaz.

Yani büyü derken mecazi anlamda. Cok haklısınız ne diyim. Cok utanıyorum aslında kendimi çok zayıf hissediyorum iki yıl önce biri bana böyle bir ilişki yasacagimi söylese güler geçerdim. Disarda görseniz aslında dik güçlü bir kadın dersiniz. Bunları yaptım yaptım kendimi manipüle ettirdim mi evet ama inanın hangi kafayla yaptım açıklamasını yok...

Kendinizi zayif hissetmeyin, aksine gercekleri gormeye basladiginiz icin daha guclu hissedin. Demek ki zayif bir aniniza denk gelmis. Elin cocuklu adami gelmis eski iliskinizi sorguluyor bu haddi siz vermissiniz. Simdi bu yanlistan donme zamani.

Çocuklarına harcaması kısmı bizi alâkadar etmez de içip içip sıçması çok tehlikeli. Böyle biriyle evlenmeye gerek yok. Belli bir yaşta, olgunluk seviyesindesiniz. Önce mantığınızı konuşturmalısınız. Evleneceğiniz kişi sizi değerli hissettirmeli, mutlu etmeli, iyi bir yoldaş olmalı. Kendinizi ikinci planda hissettiren, içip içip saçmalayan kötü davranan birini hayat arkadaşı seçmemelisiniz. Bugün geçmişi sorgular hakaret eder yarın bu yüzden döver. Ayrıca geçmişi desmek ne ya? İki çocuklu bu adam. Kim bilir niye karısı boşadı? Gelmiş geçmişin hesabını soruyor. Olacak şey mi

Siz buna şans mı diyorsunuz? Ben ceza derim böyle bir adamla bide evlenmeyi düşünüyorsunuz pes doğrusu. Aklınız varsa en önemlisi kendinize biraz olsun saygınız kadınlık gururunuz varsa bu adamdan ayrılın. Ayrıca adamın çocuklarına harcadığı parayı sorgulamak düşünmek kalmamış hanımefendi. İsterse bir ayakkabıya 5000 lira verir sizede boşanmış biriyle evlenecekseniz bunları sorgulamak sizin haddinize değil. Böyle biriyle evlenmeyi çok düşünüyorsunuz madem bir şans olarak görüyorsunuz bunları sorgulamayacaksınız. Zaten adam karakterli biri olsa içince sevdiği kadına öyle konuşmaz. Kalınlık gururunuzu bu şekilde bayağı ayaklar altına almışsınız tebrikler

Ya adam başarısız bir evlilik yapmış senin ilişkilerini mi sorguluyor. Hadsiz terbiyesiz. Erkek adamın bu dengeyi çok iyi kurması lazım. Çocuğuna tabii ki masraf edecek ama onlara yüz harcayıp sana 1 bile harcamıyorsa otur bir düşün. Ayrıca tek sorun bu da değil, belli ki sana çok kötü davranıyor. Sırf bu bile ayrılık sebebi.
Yaşım geçiyor, bir daha evlenemem yalnız kalırım diye saçmasapan bir insanla evlilik yapmayın.

Memlekette erkek kıtlığı mı var? Eski ilişkilerin üzerinden bu iğrenç ithamları nasıl kendine söylettin inanamıyorm. Özgüven eksikliği var sanırım. Ben yalnız kalırım faln inanmıyorm yani elimizi sallasak ellisi..

Yalnız ölelim daha iyi alkol alıp alıp saçmalayan herifleri bir ömür sırtımızda taşıyacağımıza. Çocuklarını bu denli şımartmak yanlış ama bu konuda söz sahibi değilsiniz yani kesinlikle bu konuya dahil olmamanız gerekiyor. Ama belli ki hayat anlayışı olarak da çok uzaksınız ve adam size yanlış davranıyor. Hele eski ilişkilerinize burun sokmak ne haddine bu adamın? Evlenemem korkusuyla bu kadar yanlış bir adamla ömür çürütmeyin

Adam içip içip geçmişini sorgulayacak hem de 2 ‘ocuğu var boşanmış buna rağmen. Siz buna şans mı diyorsunuz . Psikolojik baskı ne kadar kötü bir şey haberiniz var mı böyle bir hayatı mı kendinize reva görüyorsunuz yalnız kalmamak için ? Yapmayın bunu kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…